Mamici din Arad...?

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Eu oricum vreau sa ma consult si cu medicul meu! cred ca el poate sa ma lumineze cel mai bine in problema asta!
Am auzit variante si variante...nu stii dupa cine sa te iei (nu te supara pe mine)...Unii spun cu bb, altii fara!
Ce zici Alina ce vreme faina ii afara??????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Aseara a nins foarte fain!
Dupa ca nasteti nu mai conteaza unde ve-ti merge,in salon cu copilul sau fara copil ve-ti fericite ca ati nascut si s-a terminat totul cu bine. Eu va doresc succes!

alina

Mergi la inceput

Ai mare dreptate!
Important e sa fie sanatosi!
Eu nu stiu ce sa mai spun de vremea asta de afara...e de-a dreptul enervant...acum ninge, acum e soare, acum ploua...ce vrea cu noi!

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Foarte bine cu sfaturile astea.M-am mai linistit un pic. si sper ca bb sa mai stea la caldurica.
Cam tot acolo e deranjul si daca il ai in salon si daca nu.Din 3 in 3 ore tot te trezesti.Bine macar ca e cineva care sa te indrume.
Eu ieri am stat mai mult in pat sa ma odihnesc.Nu prea ii place la bb cind stau in picioare la bucatarie da am facut mincare care nu necesita sa ai mare gija de ea si am rezolvat.Va dati seama ca doc mi-a interzis si treburile casnice.Da eu amortesc si noaptea cind dorm da sa mai stau si toata ziua in pat...plus ca in primele 2 luni adica din a 2 pina in a 4 -a sotiorul a gatit de rau ce imi era.

A fost fainut ieri afara dar tot mai fain ar fi sa se incalzeasca si sa vina primavara.
Clau aasteptatm poze cu tunsulica.
Toria multumim de vesti.Sper sa le rezolve calculatricea siAnto sa revina la taclale.

Mergi la inceput

Te salut Alina,ma bucur ca te simti mai bine.Sa stii ca la bb nu-i place cand stai pe scaun la calculator,ii place cand stai intinsa.Stiu ca-i greu sa stai in pat si sa nu faci nimic(mai ales cand nu esti bolnav),dar mai rezista si tu putin .Cand trebuie sa nasti?
Clau tu pana la ce ora ai stat azi noapte pe forum?
Va pup!

alina

Mergi la inceput

Hellow!
Draga Alina M. am stat pana pe la 4 dimineata...mai nu mai am somn, iar dimineata as dormi ca un ursulet...
Eu nu am probleme ca stau pe scaunul de birou, la noi e revolutie doar cand mama se pune in pat...
Alina,chiar ai lipsit in week-end-ul asta! Sper sa te simti mai bine!
Acum plec ca au venit prietenii in vizita...revin eu curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Bun venit, Alina M.
Alina 33, fetitele mele au 1 an si 7 luni aproape...
Clau vrem sa te vedem tunsulica...

Va pup,
Cristina si gemenutele

--

http://cristinacsa.bei.t-online.de

Mergi la inceput

Salutare cristinacsa!
Ce fac gemenele tale?Am vazut pozele tale si sun super fetitele.
Cum rezisti cu doua ca eu abia ma descurc cu unul.Te ajuta cineva?
Baietelul meu Dragos e tare neastamparat,in acest moment s-a urcat pe masuta in sufragerie.
Abia astept sa le aud si pe gravidutele noastrecum se plang ca nu au timp la calculator ca nu le lasa bb .Bucurati-va fetelor(clau si alina33)ca mai aveti un pic de timp liber !Nu stiti ce va astepta!

alina

Mergi la inceput

Ceau fetelor!
Azi am avut o zi urata...nu am chef de nimic, chiar de nimic nici macar de vorbit......
M-am enervat pe toti si pe toata lumea...

Am o depresie...sper doar sa ma linistesc.....
Va mai scriu...dar sa ma linistesc...sa nu dureze mult...

Mergi la inceput

Clau relaxeaza-te,viata e frumoasa .Cred ca incepe astenia de primavara
si mai ales la gravide se face simtita.Nu fi suparata!
Culmea Clau ca nu pot sa-ti vad pozele ,nu stiu care-i problema ,tu ai mai incercat sa le vezi pe ale mele(eu le pot vedea pe ale mele)?
Revin mai tarziu ca acum il mai las si pe sotul meu ca in ultimele zile m-a lasat tot pe mine .

alina

Mergi la inceput