Mamici din Arad...?
Raspunsuri - Pagina 11
anto spune:
Mi-ai facut o pofta de , zi-mi si mie cum o faci ,cu fasole unscata nu?
Eu mai stau saptamana asta acasa ,pe urma mai lucru inca vre-o luna si o sa fiu...pe liber ,asta e .O perioada .
Noi(eu si sotul)nu am mai facut un concediu impreuna de mult ,in afara de cand mergem in Romania,dar anul asta am zis ca musai sa mergem si noi undeva ,inca nu stim unde ,s-ar putea sa alegem Grecia ,cunosc pe cineva care merge in fiecare an .
Trebuie sa te o iau pe fiica-mea de la scoala
(au avut inot azi si e cu bagaje),asa ca fuug
Babee spune:
Hi hi ca poate nasc..cat de curand...
Alina, nici vorba sa ma tund..as cam vrea dar nu ma prea indur ca e lung...pana la mijloc si destul de des.De-asta se sperie lumea la coafor cand ma vede, ca e munca de innebunesti(vopsit, uscat etc):Eu nu ma mai usuc de ceva timp dupa ce il spal, e mai sanatos si apoi nici nu am atata putere si rabdare sa stau sa-l trag si sa-l chinui.
Miam..fac si eu fasolica...miam..dar carnati de casa n-am:((Mananca fasole cat poti Alina, ca dupa ce nastem adio..facem colici la bebei...
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)
alina33 spune:
V-am facut pofta asa-i!
Din pacate n-am putut pune ceapa un pic dinstuita ca imi este rau de la ea sub orice forma cruda fiarta sau prajita desi imi place,,,iam,iam.Anto chiar vrei sa iti spun cum o fac sau mai intrebat numa asa...
Aseara iar a nins muuult si frumos.Pe la 11 noapea l-am scos pe al meu barbatel la plimbare prin zapada.Numa ca mi-am pierdut un inelus care-mi era tare drag....naspa.A, iesit eu azi sa-l caut da se cam batatorise zapada si n-am avut nici o sansa.
Te-am vazut in poze Babee!!!!Esti super.Daca poti sa ti-l tii lung foarte bine.Eu ma cam plictisesc si in general nu prea am incredere in coafori d-aia nu prea ma tund.Acum cit sunt grasuta tot o sa ma tund mai ales ca am mai si imbatrinit si tunsorile scurte ma mai intineresc.
Stii c4e-mi place ca nasc primavara!!!!O sa maninc numai verzaturi si spanac.
Naspa ca nu mai lucri Anto dar n-ai reusit sa-ti faci o clientela si sa mai faci un banut mergind la ele sa le aranjezi.Imi dau seama ca nu-i ca aici dar poate.....
Va pup!
Claudelu spune:
Ceau fetelor...mi-a fost ffffffffffff tare dor de voi...eu am avut cateva probleme...de la cele de ordin financiar pana la cele de sanatate...Am avut parte de toate "bucuriile" de pe lume...
Am fost cel putin salvata de un var de-al sotului meu din Austria care are si el un baietel de 5 luni....mi-au trimis toate hainele lui bb lor...sunt deosebite...si calitatea e alta...
Sa lasam probleme de o parte ca acum totul a revenit la normal (sper) si sper sa fie macar asa cum ii acum...
Voi sper ca sunteti bine...
Mi-am postat si eu poza...binenteles daca vreti sa ma vedeti:))))))
Imi pare rau ca v-am facut sa va ingrijorati de faptul ca nu am mai scris...
Va pup si abia astept sa vorbim!!!!
Claudia si 30 saptamani
Claudelu spune:
Acum am aparut eu si nu mai sunteti voi!
Faina treaba!
Eu sunt pe baricade si va astept!
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu
alina33 spune:
Servus Claudelule,ne-ai dat emotii.
Eu am avut ceva probleme cu virusii pe calculator apoi din exces de zel datorita zilelor calduroase de saptamina trecuta am iesit cu masina la plimbare si nu mi-a priit.Asa ca de duminica tot la pat stau ca m-am cam speriat.Nu atit din cauza durerilor ci sa nu duca la altceva durerile aste.
Duminica fac 28 de sapt.E normal sa ai dureri mai dese de spate acum?
Numai marti merg la doctor si probabil ca tot ce o sa-mi spuna e sa stau mai mult in pat.
Arati foarte bine!Nici nu esti asa mare pe cit te plingeai.Acum cite saptamini ai?
Am citi un pic in mamici de mai si m-a ingrozit de ce-i in Bucuresti.Sper ca la noi in spital sa fie ok.
Am o cunostinta care a nascut in oct si a fost ok.Ea a fost oricum programata la cezariana si a nascut cu Furau.
Sper sa nasc si eu cu doctorita mea si sa nu intru la vreunul care e de garda.
Ma zapacesc durerile aste si ma apuca pesimismul.Mi-e groaza ca il simt foarte jos pe bobo si cica in luna a 8-a coboara.Unde nu stiu.La tine cum e?
Te-am zapacit asa-i?!
Anto n-am mai vazut-o.Eu mai trag cu ochiul la fete din Austria.Sa vad daca a nascut Babee.
Te pup
Claudelu spune:
Ceau, Alina!
Mersi de compliment! Sa stii ca chiar daca m-am ingrasat mult ma sint chiar frumoasa...cata modestie in capul meu...
Am sa incep prin ati raspunde la intrebari...acum sunt in saptamana 34/35 si apropo de durerile de spate, sa stii ca pe mine nici acum nu ma doare spatele si eu in general am probleme de coloana, dar nu m-a durut, culmea, defel coloana...e perfect din punctul asta de vedere...am alta baiuri...sarcina mea e jos inserata de gradul 2 si ma apasa ingrozitor de rau pe vezica si pe muschii dintre picioare...le spuneam si fetelor din martie-aprilie ca eu trebuie sa port tampon tot timpul ca atunci cand ma plimb nu simt si scap urina...e de-a dreptul enervant...si sa mai vezi ca de multe ori asa de tare ma apasa ca umblu super cracita ca am senzatia ca ii strivesc caputul daca strang picioarele
Referitor la maternitatea din Arad sa stii ca eu am auzit numai lucruri bune...sper sa fie asa...Eu am totusi incredere in medicul meu (dr.Bunescu) ca cica e un super bun medic si pe langa mai ii si al naibii de fain (ptr.varsta lui)
Eu sunt ingrozitor de speriata de nastere si de dureri in sine...mi-e frica sa nu clachez...Apropo cu vergeturile cum stai?la mine deja de la saptamana 29 au inceput sa apara...atunci cand s-a intors...toata m-a spart la burta...dar asta e nu pot fi cu toate...
Nu mai zapacit...acum cred ca eu sunt cea care te-am zapacit...
dar ce vorbarete suntem...
Tu la cine umbli?
Ai vazut ce vreme faina ii afara numai buna de plimbat
Claudelu spune:
Ai citit ca a nascut Babee? si ce tare a fost...sa nasca natural dupa ce s-a programat la cezariana...super ambitie si curaj...o felicit...
Despre Anto am citi la fetele din Austria ca cica i s-ar fi stricat calculatorul...sper doar sa revina cat mai repede pe micile ecrane...
Sa nu uit, tu ce ai auzit cat sa da acum la medici pe la noi? ca eu zabar n-am cat sa-i dai dar am zis ca 50-100 euro...mai mult nici nu ma gandesc...ce zici e mult sau putin?
Claudelu spune:
Alina asa de tare te-am zapacit? SAu nu te simti bine?
Sper doar sa fi sanatoasa...
Tocmai m-am bagat si eu la fetele din Austria si le-am rugat sa ne dea si noua de veste daca stiu ceva despre Anto...ca tare demult n-a mai aparut pe site...
Azi am iesit si eu la plimbare si e tare frig si fffff alunecos ...n-am sa mai ies in curand...din nou inchisa in barlog...Nu mai suport...vreau cat mai multa plimbare
alinah spune:
Claudelu, am vazut ca ne-ai scris la fete din Austria, erai ingrijorata de Anto. Ti-am raspuns si acolo, dar cred ca mai bine o fac aici. Ce sa mai...
Nu fiti ingrijorate, Anto este bine, sanatoasa, doar are calculatorul la pamant , avea vreo 3 virusi adunati si asteapta sau spera sa gaseasca pe cineva sa-l dreaga. Nu se mai putea loga si sufera saracuta fara internet si "barfele" de pe DC.
Toate cele bune la Arad!!