Ce fel de piele are bebelusul tau + CONCURS
Raspunsuri - Pagina 2
Shines spune:
Da,e aiurea interpretat testul.
bebelusul meu nu are niciun fel de problema,are pielea delicata,moale,nu a avut alergii inafara de cele de alimente la inceputul diversificarii(a facut la ou in primele saptamani).
darrr..eu sunt fan Nivea intr-adevar,atat la produsele pentru bebei cat si pentru noi. tot ce tine de cosmetica si ingrijire corporala,la mine inseamna Nivea. pana acum mi s-au potrivit toate produsele.
Mult succes!
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
cris_09 spune:
Piele sensibila cu tendinta de uscare..n-as zice..dar ce stiu eu?
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
Vreau si eu parintii mei!
AdrianaSM spune:
Conform interpretarii testului bebelusa mea are o piele sensibila cu tendinte de uscare,care prezinta zone inrosite sau eruptii cutanate.
Adevarul e ca nu are nici un fel de problema dintre cele enumerate.
Oricum ,si noi folosim produsele Nivea Baby, inca de la fetita cea mare,si am fost mereu multumita de ele.
Bafta tuturor!
**************************************************************************************
Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008) si Miriam (20.12.2010)
zmeuverde spune:
Se pare ca si bebelul meu are aceiasi problema:pilea uscata, ce prezinta pete rosii..ma rog este un test facuta asa mai pe genunchi,nu am incredere in el.Dar produsele Nivea cred ca sunt de incredere..
oiyoy spune:
Buna tuturor!
Acelasi raspuns l-am primit si noi:piele cu tendinte de uscare.Asta mai nou..ca in perioada verii cat am folosit uleiul de masaj Nivea sensitive avea o pielicica asa catifelata.Intra repede in piele si nu se irita daca o deranja vreo cuta ceva, o eticheta ca la uleiurile ami grase.Bine ca uleiul asta ni l-a adus bica Si crema pentru corp pentru doamne e faina
http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.194872657247130.49384.100001731918897&type=1
gabrielaromt spune:
Piele sensibila cu tendinte de uscare. Ciudat... pana acum nu am avut nici o problema
crissy77 spune:
Citat: |
Se pare c#259; bebelu#537;ul t#259;u are probabil o piele sensibil#259; cu tendin#539;e de uscare, care prezint#259; zone inrosite sau pete #537;i erup#539;ii cutanate. |
In primele luni de viata a avut o forma usoara e dermatita atopica.
Serialbastre spune:
Si Cezara are perioade cand piele e usor uscata, mai ales in zilele reci sau cand e vant mai puternic. Folosim cu succes din primele zile produsele de la Nivea, atat la baie, cat si cremele pentru corp.
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
abramburika spune:
Eu cred ca sunt un Gica Contra la testul asta ... desi am raspuns ca n-am avut/avem nici un fel de problema cu alergii, iritatii ale pielii etc., raspunsul la test nu ni se potriveste. Cica "se pare ca bebelusul tau are o piele sensibila, cu tendinta de uscare ..." adica raspunsul pe care il vad la toata lumea pe-aici. Oare?
Cred ca mai trebuie revizuit cumva testul ala ca sa fie si valabil.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 33s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
mamisebi spune:
bebelusul meu are pielea sensibila.nu am probat nivea pana acum ci doar ceea ce pediatrul ne recomanda