Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 9
Victo spune:
hello
fetelor din Bucuresti mai ales, ma intereseaza o pensiune in zona Timpuri Noi- Universitatea Titulescu. multam!!!
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
uite aici 1an + 08.07.2010 " Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe. Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Paula, eu am cumparat de gata... suc de ridiche neagra cu miere, de la Plantextrakt... acolo scrie ca nu se da decat de la 2 ani, da io i-am dat doza mai mica...pe cutie scrie de la 2-7 ani cate o lingurita diluata in putina apa, de 3-5 ori pe zi...dar e gretosssssssss!!!!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
lauri_ca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ooana Bumblebee sunt de ACORD cu ce spui, nici eu nu m-as vedea stand acasa pe termen lunggggg sa va povestesc...ieri Matei si-a aruncat suzeta in wc Marius imi spunea sa o spal si sa o sterilizez apoi sa i-o dau ca nu are nimic...pana cand l-am intrebat "auzi da dupa ce o spal si o sterilizez daca ti-o dau tu o bagi in gura?" raspunsul a fost NU asa ca am cumparat suzeta noua, asta dupa ce mi-am promis ca eu suzete nu mai cumpar |
Ha, ha, si Stefi si-a aruncat suzeta si cateva jucarii in wc. Suzeta am aruncat-o dar jucariile nu. Le-am dat cu spirt, dar na , le-a mai bagat in gura...cah. Eu las intotdeauna capacul la wc dar baietii mai uita
lauri_ca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka intrebare intrebatoare: Isa mi s-a trezit cu febra, acum are 39.4 subrat. intrebarea e: a plans toata noaptea ca avea ceva si acum a aparut febra sau a facut febra pentru ca a plans toata noaptea? Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010) Maria, printesita mamei (26 iunie 2001) |
Cam mare febra sa fie de la plans, o avea ceva saracuta.
bolnaviorii ca tare multi mai sunt.
nela_didea spune:
Fetelor va multumesc din suflet pentru urarile cu apartamentul. Deabia astept sa ne mutam ca m-am saturat in doua camere si cu copil si cu birou si cu un sot imprastiat. Cand o sa fie gata dau de baut la toata lumea trei zile si trei nopti.
Eu de tigari m-am lasat tot in momentul in care am constatat liniutele. Mai am si acum 4 tigari si pachetul e in dulapiorul care mascheaza hota. Uneori ma gandesc la el dar imi trece repede. Nu m-as mai apuca si alt motiv mai intemeiat nu am gasit sa ma las de ele. Cristina, vorba fetelor, mai bine te gandesti la mancare decat la tigari. Nu-i o rezolvare, n-o sa-ti faca bine niciodata.
Denisa nu lasa pe nimeni sa-ti umbreasca zambetul tau frumos si nici clipele minunate pe care le petreci cu minunile tale. Eu intotdeauna te-am admirat pentru curajul si puterea de care ai dat dovada, tin minte ca eram insarcinate si tu erai internata si ne trimiteai poze din spital cu burtica. Si imi erai tare draga. Multumeste la D-zeu ca ti-ai indeplinit visul si nu mai baga in seama totul. Si sotul meu mai adopta cate-un limbaj de "garaj" , de exemplu ieri el era in masina si eu tineam usa deschisa pe punct de plecare sa-l intreb ceva legat de apartament si daca vine mai repede acasa ca eu aveam ceva de rezolvat, si raspunsul a fost" inchide usa ca faci curent". Misto, nu?
Alice_Elena spune:
mara are doua ore de somn deja. sper sa nu depaseasca 3 ca iar nu ne mai intelegem la culcare
rody, acum vad ca isa are febra. poate ii iese vreo maseluta? mara prima si singura data cand a facut febra a fost de la un dinte. si a avut 39 la axila.. la fel, se juca, manca, si ii scadea foarte repede dupa ce ii dadeam nurofen.
denisa, eu ma simt norocoasa pt ca il am pe marius alaturi. si impreuna pe Mara si pe asta mic (fara nume deocamdata) din burta. chiar daca ne mai impungem cateodata sau nu suntem de acord cu anumite chestii, la sfarsitul zilei imi dau seama ca e mai important ce simtim unul pt altul decat micile (sau mai marile) discutii.
iar de iesit cu baietii la carti/remi/sprit ii mai arde si lui sa nu crezi ca nu. am si avut o cearta pe tema asta in momentul in care mi-a zis ca el are nevoie si de timp pe el. replica mea a fost scurta "acum nu mai esti singur. altele sunt prioritatile". vad ca a functionat :))
cristina, nu iti mai zic nimic. doar te . si pe vladi
crissy, nici eu nu te vedeam fumatoare. nici pe ochidut
anca, marius e tare stresat cand e vorba de fisa. sa vezi cum era dupa ce am nascut=o ii punea sosete in picioare in mijlocu verii, eu i le dadeam jos. daca adia putin vant imi zicea sa ii pun ceva pe cap, eu n-aveam la mine niciodata acum s-a mai relaxat, dar am avut ceva certuri pe tema asta.
acum cand mai povesteste altora despre cum am crescut copilul, recunoaste ca el a fost stresatul si eu aia mai relaxata, si ca a fost bine pana la urma :))
ai fost la cumparaturi?
trebuie sa ajung si eu da asa nu imi place sa dau banii pe haine pe care nu le voi mai purta...
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+
ooana spune:
Nela uitam sa fie cu noroc, sa va bucurati de apartament si...spor la amenajari!
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crissy77 spune:
laurika, la mine criza biliara s-a manifestat cu greata, dureri de cap, stare de lesin si dureri de simteam furnicaturi in tot corpul.
senty, si sanatate! Imunorezistan il gasesti la naturiste, posibil si farmacii, restul nu stiu.
ochidut, credeam ca numai eu m-am apucat de fumat la inceputul liceului.
ooana, curios tare baiatul, ce vrei?! nu poti tine usa inchisa la baie?
eladea, ne luam de mana, nici mie nu mi-e dor de servici
rodyka, e drept ca temperatura corpului poate creste (usor) in stari de agitatie, dar atunci, pe moment. Eu aleg prima varianta, a plans pt ca ceva o deranja. si sanatate!
paula, e cam greu de descifrat, dar parca scrie 4-6 linguri pe zi (asta e doza pt adulti, tu da-i lingurite). Vad ca ne-a lamurit eladea pe amandoua (si ooana cu link)
Alice_Elena spune:
nela, felicitari pt apartament. daca ai sot imprastiat (ca si al meu) o sa aiba mai mult loc sa se desfasoare si tu mai multe de adunat
stii cum e la mine seara dupa ce se culca mara?
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+
crissteo spune:
Copiii mei nu vor sa doarma. Am fost la locul de joaca de la 10 jumate la 12 jumate. Aproape de casa a adormit berti in carut, cand am intrat in casa, a strigat teo scurt si s-a trezit albert. Era 1 fara ceva. De atunci, au mancat, au facut caca, au baut apa de o mie de ori, au facut pipi si tot asa trag de timp si au tot felul de probleme.Acum i-am lasat pe amandoi in camera si se joaca de vreun sfert de ora.
Am rezolvat si ziua de azi, ii mai tin un pic si ii scot iar afara, sa le ajunga activitatea pe ziua de azi.
Oricum la ora 20 sunt amandoi in pat si dorm pana dimineata- asa a fost in ultimele zile, au mai marait si s-au trezit pana la 12 noaptea ca nu respirau foarte bine, dar pe urma somn pana dimineata.
Si mie imi lipseste iesirea la serviciu, nu munca in sine, sefii, colegii, socilizarea pur si simplu. Dar e ok acasa cu picii. Mie imi place. Asta nu inseamna ca nu astept sa merg la serviciu, stiu ca mai am un pic si perioada cat pot sta cu ei mereu, zi si noapte se termina. Apoi imi raman numai concediile, asa ca ma bucur acum cat pot de timpul petrecut cu ei. Chiar si cand nu dorm si-mi vine sa-i troznesc . Astia sunt nelinistiti ca mama lor.
Rody, cum e Isa? Mai are febra?