Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (54)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catank/catank.jpg)
catank spune:
Mamici ...la ce ora dati voi picaturile de fier? si cit timp? si inca ceva... il dati combinat cu vitamina C ? Si in cartea lui Capraru zice ca e bun fierul ptr cei alaptati pina la 6 luni, mai ales ca ficatel, carnita am de gind sa -i dau mai incolo.
Deci? cine ma ajuta cu un raspuns concret Multam anticipat!
p.s. m-am amuzat pina acum de conversatiile voastre. Sunteti minunate! Miki.... sa ai incredere in Vlad!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxy_s/roxy_s.jpg)
roxy_s spune:
catank eu nu dau nici o vit C. pentru ce o dai aia?
eu dau fierul dimineata in timpul mesei de fructe. nici eu nu i-am dat inca ficatel, mai astept putin.
trebuie sa sun si eu sa vad cat timp de da fierul. mi se pare ca pana la 1 an?
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
![](images/user_woman.png)
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moulineta Strumph pune pozite cu Sophia cu parul motat! Miki si eu astept sa ii creasca Mariei parul dar la ce ritm are mai am de asteptat! La botez abia a gasit preotul de unde sa ii taie putin! Mami fericita de zana buna Maria |
la botez ? eu lui vlad abia am avut la 1 an ce sa-i tai la mot
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
miki1979 spune:
citat din mesajul lui ailed_dota miki fa-ti o poza cu copii si ia-i o rama misto sa o duca la birou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mami de fete frumoase: ![]() ![]() ![]() |
da la prima parte ma gandisem si eu, trebuie sa ajung azi la un magazin de cadouri personalizate..
miki1979 spune:
citat din mesajul lui catank Mamici ...la ce ora dati voi picaturile de fier? si cit timp? si inca ceva... il dati combinat cu vitamina C ? Si in cartea lui Capraru zice ca e bun fierul ptr cei alaptati pina la 6 luni, mai ales ca ficatel, carnita am de gind sa -i dau mai incolo. Deci? cine ma ajuta cu un raspuns concret ![]() p.s. m-am amuzat pina acum de conversatiile voastre. Sunteti minunate! Miki.... sa ai incredere in Vlad!!! ![]() Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet ![]() “Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca |
eu il pun in fructe, ca sa aiba si vit c..asta cand nu uit
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lparpala/lparpala.jpg)
lparpala spune:
Hello,
Mai apar si eu din cand in cand, atunci cand face nani pitica.
Astazi am papat si noi pentru prima oara carne in piureul de legume de la pranz si mar copt dimineata. Initial s-a cam strambat la amandoua, dar dupa aceea a papat binisor. Eu nu prea ma agit cu cantitatea pe care o mananca. Daca nu mai vrea nu ii mai dau. Doar daca mi se pare ca a mancat mult prea putin, ii completez cu tzitzi.
In ceea ce priveste contraceptia, eu am cerut parerea dr. ginecolog si mi-a recomandat Cerazette, dar m-am razgandit repede, asa ca folosim preze. Din cate am inteles, faptul ca alaptez nu ofera nici o siguranta ca nu voi ramane insarcinata.
Eu dau Vigantol la orice ora. Ce-i drept, pe la 1-2 luni si pitica mea imi dadea lapticul afara dupa aproape fiecare masa si imi era si mie frica ca nu ajunge la ea destul Vigantol, dar la noi s-a rezolvat cu datul afara. Eu nu mai dau Vigantol-ul cu lingurita, mai ales ca trebuie sa ii dau doar 1 picatura la doua zile. Ar ramane mai mult pe lingurita, asa ca ii picur direct in gurita si este asa simpatica cum deschide gurita imediat ce ma vede cu sticluta
Oau, ce am mai scris. Si era sa uit sa va las datele pentru prima pagina: data nasterii eu - 10.12.1979, nume pitica - Diana Emilia, data nasterii pitica - 20.03.2011, pitica s-a nascut natural, cu 3000g, 50cm, la spitalul Filantropia, Bucuresti.
Va las acum si fug si eu sa mai fac cate ceva prin casa (apropos, nu stiu voi cum aveti timp sa va ocupati de toate cele). Pupici tuturor, si incarc sa intru cat pot de des.
Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011)
bulina_mica spune:
Roxy sa stii ca nu mai cere san probabil ca s-a saturat cu mancarea solida.. poti sa incerci sa-i faci aproximativ un program de masa: de exemplu noi papam asa
-dimineata si seara tzitzi
- la 10,30 fructe cu branza sau biscuiti ( o sa incerc fara biscuiti ca e cam dolofanel)
-la 14 legume cu carnitza sau ou
- la 18 cereale cu lapte sau iaurt cu biscuiti sau cu banana (pentru seara vreau sa mai incerc si altceva, am mai vazut diverse retete la fetele de la buburuze de ian-febr de ex orez cu fructe, gris, chiftelutze, mamaligutza)
pisucmic spune:
Dragele mele
mai apar si eu, ca ma strecor printre programul mai plin cu diversificarea...
Ieri Petru a papat mai bine ca in prima zi, vreo 8 lingurite . Azi am pregatit deja piureul si am pus si 40 ml LM muls azi. Il astept cu el in frigider sa se scoale sa ii dau (dupa ce il incalzesc un pic in bain-marie). Singurul lucru care nu-mi prea iese e orarul: el se scoala prea tarziu (azi s-a sculat la 9 fara si a papt cam asa, pe la 9 - san), apoi la 12 laptic (ca inca nu dau fructe, de duminica incepem), apoi pe la 15 legume si laptic, apoi iar laptic pe la 18 si 20.30 la culcare. Deci 5 mese dar cam decalate, si desi il culc cu o ora jumatate mai devreme ca pana acum 2 saptamani, el tot tarziu se scoala dimineata
Catank - eu ii dau Vigantol dimineata cand se scoala si il schimb, si fierul dupa morcoveii de pranz (il pun tot in lingurita ca o continuare)
Strumphi - cum e scaunul? ii place in el? ai cumparat legume bio?
Scrish multumesc pentru mesaj! Ce mai faceti voi, ce face Luca?
Va pup
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
bulina_mica spune:
in sfarsit am reusit sa ma uit si eu pe picassa si am vazut o gramada de puiuti care mai de care mai dragutzi
am adaugat si noi niste poze din concediu din creta, cu mare intarziere
bulina_mica spune:
foarte fain orarul vostru pisuc , probabil asa o sa se mentina si cand inlocuiesti mesele, mie mi-a zis medicul ca se inllocuieste pe rand cate o masa, adica cand deja dupa prima masa (sa zicem de legume) nu ii mai trebe lapte, atunci incepi si inlocuiesti si a doua masa (fructele ) si dupa ce ai deja 2 mese inlocuite o bagi si pe a treia, desi noi am mers mai repede si cam anapoda nu ca la carte