Gravidute&Mamici de IASI (128)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

Multumim pentru urari,multa sanatate si voua,ne reauzim vineri seara plecam putin la socri in versiunea de tre plus unu in burtica....apoi nu ma mai aventurez,ne reauzim vineri....sanatate si va pop

35+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

La multi ani, Teodor!

Ioana sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

buna fetelor am revenit....nu ma simt tare ok,sunt farte obosita si pe langa asta sunt si cu o greata....voi ce faceti?

35+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maia23 spune:

Salutare fetelor din Iasi!
Sunt si eu o viitoare mamica , si voioam sa intreb proaspetele mamici, cele care au nascut la Cuza Voda....cum mai e in maternitate? cum sunt saloanele? te lasa sa stai cu bebe dupa nastere? s-a mai auzit de stafilococ?
Sper sa aveti timp sa-mi raspundeti
Sanatate la bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

maia... bine ai venit la noi, sarcina usoara in contnuare
Despre Cuza.... salile de nastere sunt modernizate, fiecare are salonul ei de nastere ( in cazul celor care nasc natural, la cezariana nu stiu)
eu am stat la et 5 ... eu nu am avut pe bebe in salon, mergeam la 3 ore si il alaptam, la acelasi etaj este un salon cu 4 paturi care stau bebei cu mamele, si inca o rezerva cu 2 paturi modernizata care stau bebei cu mamele... cu tv si dus parca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anilansa

maia... bine ai venit la noi, sarcina usoara in contnuare
Despre Cuza.... salile de nastere sunt modernizate, fiecare are salonul ei de nastere ( in cazul celor care nasc natural, la cezariana nu stiu)
eu am stat la et 5 ... eu nu am avut pe bebe in salon, mergeam la 3 ore si il alaptam, la acelasi etaj este un salon cu 4 paturi care stau bebei cu mamele, si inca o rezerva cu 2 paturi modernizata care stau bebei cu mamele... cu tv si dus parca

Alina cu Darius Gabriel si Miruna Mihaela
http://community.webshots.com/user/Anilansa

anilansa tu cand ai nascut? cine ti-a supravegheat sarcina? cezariana sau natural? am inteles ca sunt etaje diferite in functie de tipul nasterii, asa e?

merci

31+ Razvan-Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebemica spune:

Buna,
Eu am nascut in iunie prin cezariana, dar pe acelasi palier erau si mamici care au nascut naturat. Erau si 2 rezerve cu 2 paturi si toaleta, eu am stat in salon de 4, cu bebele langa noi. Unde am stat eu era curat, am fost multumita de conditii.
Acum am inteles ca a mai modernizat.
Sarcina usoara in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

daniela, eu am nascut in octombrie , natural, la etajul 3, e modernizat tot. asa cum am zis.... apoi urmatoarele 3 zile am stat la et 5, mai sunt etajetele 3 cred ca sunt pt cezariene si 4... la 6 sunt prematurii.
supravegerea sarcinii si nasterea am fost la DR. Titianu Monica, o femeie de nota 10.

ALYpoze am pe telefon... dar nu ma pricep sa te pun in calculator, poate o sa le transfere sotul can are timp.

inesa,lacra,kriss,moldo,byu,anca...si celelalte gravidutze si mamici ce mai faceti?

Mergi la inceput

Multumim pentru raspunsuri
Noi vom naste prin cezariana...cred ca la sfrasitul lunii noiembrie. Mai avem un bebe nascut anul trecut in feb, si atunci era cat de cat ok in maternitate , ma refer la saloane...cat despre bai...nu am cuvinte sa le descriu...si in gara de nord cred ca arata mai bine.
Eu voi naste cu dr Ciupilan Irina. A mai nascut cineva de curand cu ea, sau are sarcina urmarita de dumneaei?
Pupici

Mergi la inceput

Spuneati ca sunt rezerve...sau ca erau...stiti cat ajunge una? Eu am discutat cu dr si mi-a zis ca aripa cu rezerve e in renovare iar in saloane e aiurea tare, stau cate 10 persoane...si conditiile sunt cum le stim...chiar mi-a dat de inteles ca e mai rau decat acum un an...offff

Mergi la inceput