Gravidute&Mamici de IASI (128)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Mie mi-a recomandat cineva pe Cosofret la policlinica Cantemir si chiar azi o sa o sun sa vorbesc sa vad ce imi tb sa inscriu fetita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna

hop si eu pe aici... cam greu cand ai 2 copii si treburi casnice, mancare de facut...
may3, eu o am pe Dr Lazarescu Maria, e pediatra... e doctorita mea de cand m-am nascut eu...dar cand nu sunt de acord cu tratamentul mai cer o parere la Dr. Stan ... e pediatru la spitalul de copii si are si cab particular... dar nu stiu daca e si medic de fam.

lena C... la noi in casa sunt 22-23 de grade si pe fata o tin intr-un bady cu maneca lunga si o salopetica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

BUna!
Alina poze cu fetita nu ne arati?

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

mamici, marimile la burtiere sunt in functie circumferinta taliei dupa nastere? eu cum imi pot da seama ce marime as avea nevoie?

31+ Razvan-Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

neata fetelor,eu sunt epuizata,ieri am stat tota ziua aproape in picioare am avut un motiv bine intemeiat,a fost ziua baitelului noastru teodor implinit 3 anisori si na trebuia sarbatorit cum se cuvine...in rest suntem ok.
Am fost in siraj si am facut cumparaturi pt babe si pt mine ,hainute pempers etc .....voi v-ati facut bagajul?

35+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_iasi

neata fetelor,eu sunt epuizata,ieri am stat tota ziua aproape in picioare am avut un motiv bine intemeiat,a fost ziua baitelului noastru teodor implinit 3 anisori si na trebuia sarbatorit cum se cuvine...in rest suntem ok.
Am fost in siraj si am facut cumparaturi pt babe si pt mine ,hainute pempers etc .....voi v-ati facut bagajul?

La multi ani pentru Teodor, sa creasca mare si sanatos, sa va aduca zambetul pe buze zilnic si sa-l accepte repede si usor pe noul fratior!

31+ Razvan-Teodor

Mergi la inceput

mersi daniela de urari...si eu ma rog sa fie bine la venirea acasa cu noul membru,in genere Teodor nu e egoist nici zgarcit poate o sa fie f bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Multumesc Alina

La multi ani Teodor

Mergi la inceput

multumim lena...la fel sanatate la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La multi ani Teodor!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput