Gravidute&Mamici de IASI (128)
Raspunsuri - Pagina 5
Anilansa spune:
inesa... eu pt hemoroizi am luat de la plafar un unguient ;HEMOSAN;... MIE MI SE PARE BUN.
Alina cu Darius Gabriel si 37+
http://community.webshots.com/user/Anilansa
ella10 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inutsa ella am trecut la hainele de ne-gravida. Daca ne mai intalnim acum, nu o sa mai fiu asa nemultumita de burdihanul imens de gravida . Mai tre sa scap si de excesul de piele ramas, dar mai astept de si |
inesa nici nu ma gindeam ca nu vei intra in hainele de ne-gravidaesti o norocoasa;te poop
LenaC spune:
citat din mesajul lui ella10 Lena felicitari,refacere rapida si mult laptic!!! bine ai venit pe lume maia sa fii sanatoasa si sa ai mult noroc!!! sieu am nascut la Arcadia,si eu cind am nascut in sala se auzea muzica ,cred ca era kiss fm;cit imi aduc eu aminte caci imi scazuse rau tensiunea ...oricum a fost f bine Ella mamica fericita de Bianca Antonia (02.02.2008) si Sofia Maria (06.04.2011) |
Ella multumim . Ai nascut natural sau ceza... cand eram in travaliu m-a intrebat doctorul... vrei muzica. Eu: evident ca vreau
Lena - de Maia
Bebe Maia - 8 oct 2011
dr_anca spune:
Felicitari Lena!!! Refacere rapida si mult laptic Orice nastere are dezavantaje nu numai cezariana, bine ca Maia este sanatoasa.
Bun venit bebe Maia!
La multi ani Kmy!!!
Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte 21s+ cu
iulie 2008
ioana_iasi spune:
lena felicitari,domne ajuta sa fie bine sanatoase amandoua dar si sotu si crestere usoara
33+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!
kmy_black spune:
citat din mesajul lui dr_anca Felicitari Lena!!! Refacere rapida si mult laptic Orice nastere are dezavantaje nu numai cezariana, bine ca Maia este sanatoasa. Bun venit bebe Maia! La multi ani Kmy!!! Nasterea unui zambet Mamica de cuminte 21s+ cu iulie 2008 |
multumesc mult!!!
sarcina usoara in continuare!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
bebemica spune:
Salutare mamici si gravidutze! Nu am mai intrat de mult timp pe forum, juniorul m-a acaparat complet;)). Noi suntem bine, crestem, acusi facem 4 luni;),gangurim, incercam sa mergem de-a busilea dar nu prea reusim:P.
Zi frumoasa va doresc!
bebemica spune:
Fetelor, am si eu o curiozitate, la cezariana se da apgar 10? Stiam ca maxim e 9. Am vazut ca la spitalele particulare se mai da 10 dar nu inteleg dc e decalajul asta.
kmy_black spune:
citat din mesajul lui bebemica Fetelor, am si eu o curiozitate, la cezariana se da apgar 10? Stiam ca maxim e 9. Am vazut ca la spitalele particulare se mai da 10 dar nu inteleg dc e decalajul asta. |
si eu stiu ca la cezariana max este 9 , dar cred ca medicii dau 10 pt moralul mamelor!( sau se autoapreciaza medicii, dupa caz)
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
LenaC spune:
Fetelor unde gasesc o farmacie care sa prepare lanolina?
Lena - de Maia
Bebe Maia - 8 oct 2011