Gravidute&Mamici de IASI (128)
Raspunsuri - Pagina 10
moldoveanca spune:
Ani multumim suntem binisor asteptam sa apara printul nr 2.Si tot pandim sa pui poze cu fratiorii
Anilansa spune:
maia... depinde de doctor ... baile sunt de groaza nota 1 merita, nu stiu ce sa zic la rezerve ... eu a fost multumita de saloane chiar daca nu am stat cu bebe in salon si mergeam la 3 ore .
moldo, ma bucur ff mult ca sunteti bine, poze poate pun cu ajutorul sotului de pe telefon dar ne trebuie un cablu si eu nu sir care e ala
maia23 spune:
Anilansa cate persoane erati in salon? Si eu , cand am nascut anul tecut, am fost foarte multumita de felul in care era salonul. Pe mine ma inspaimanta acel stafilococ. Cu primul bebe am scapat fara probleme...dar am stat cu el in salon, nu i s-a facut baie in spital, i-am adus haine de acasa...toate aste pt ca se irita de la detergentul lor.
Stiti cat se mai da la dr pt cezariana?
Multumim anticipat
Anilansa spune:
maiain salon fara bebe am fost 6,bebei li sa facut baie de catre asistente in fiecare zi, au stat in pelincile lor, ... nu stiu cum e in cazul cezarienilor.
maia23 spune:
Scoica gasesti in siraj, cel mai ieftin...si ma refer la aceleasi scaune care le gasesti si in supermarketuri
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anilansa maiain salon fara bebe am fost 6,bebei li sa facut baie de catre asistente in fiecare zi, au stat in pelincile lor, ... nu stiu cum e in cazul cezarienilor. Alina cu Darius Gabriel si Miruna Mihaela http://community.webshots.com/user/Anilansa |
la fel este si la cezariene, eu am facut cezariana si am stat la etajul 4,( in camera erau cae 6 paturi ) iar bebe-ii aveau "salonul" lor, unde se ocupau asistentele de ei, pe noi ne chemaudin 3 in 3 ore sa-i hranim( vb vine, k majoritatea nu aveam lapte), si din cate imi aduc aminte erau si 2 rezerve a cate 2 paturi pe acel etaj!( in care aveai copii langa tine)
avantajul knd ai copilul langa patul tau este k te poti bucucra in fiecare secunda de el, dezavantajul este , k atunci knd vine cineva in vizita sau ai problem amai urgenta la toaleta si dureaza trebuei sa rogi colegele sa aiba grija de puiul tau!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
maia23 spune:
Buna dimineata !
Kmy multumesc de raspuns
Imi poti spune cat se mai da prin spital pt cezariana? Stiu ca e in functie de cat poate fiecare... dar macar ca punct orientativ .
Ce se mai stie de taxa pentru cezariana? Am citit pe un alt site ca se plateste pentru a doua cezariana, chiar daca ai indicatii medicale pentru aceasta. Este adevarat sau am inteles eu gresit?
Cate zile stai internata acum pentru cezariana?
Sper sa nu va plictisesc cu intreberile mele...
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maia23 Buna dimineata ! Kmy multumesc de raspuns Imi poti spune cat se mai da prin spital pt cezariana? Stiu ca e in functie de cat poate fiecare... dar macar ca punct orientativ . Ce se mai stie de taxa pentru cezariana? Am citit pe un alt site ca se plateste pentru a doua cezariana, chiar daca ai indicatii medicale pentru aceasta. Este adevarat sau am inteles eu gresit? Cate zile stai internata acum pentru cezariana? Sper sa nu va plictisesc cu intreberile mele... |
eu am platit 5 milioan etaxa de cezariana, pt k a fost la cerere, daca este urgenta medicala( necesitate) stiu ca nu se plateste, varianta cu a 2 cezariana se plateste nu stiu nimic!
avand in vedere ca eu am platit taxa nu am dat medicului mai mult de 5 milioane( daca scapam de taxa ii dadeam 7), la anestezist am dat 2 milioane, la tipa care mi-a facut clisma si m-a pregatit i-am dat 50 ron, iar pe la asistentele kre au avut grija de noi care 5-10 lei, si am mai dat 10 lei la asistenta care mi-a pregatt bebele de iesirea din maternitate! la mana a doua nu am reusit sa mai dau nimic din cauza ca nu am mai vazut-o, dar ii dadeam ori 1milion sau 2 maxim! parca atat imi aduc aminte ca am dat!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
bebemica spune:
Salutare,
Cum ziceam eu am facut cezariana,in salon stateam 4 si cu bebeii langa noi, baile erau acceptabile eu eram multumita ca erau curate, din ce stiu rezerva costa 50 Ron pe zi. Si la noi veneau asistentele si le faceau baie la bebei dimineata si ne-a lasat din prima zi sa-i imbracam cu hainutele aduse de acasa numai sa fie spalate si calcate, doar cersafuri iti aduceau curate pt patutul lor. Acum e posibil sa se mai fi schimbat din iunie cand am nascut eu.
Eu am prins curat peste tot caci din 2 in 2 zile veneu de la sanipid si controlau prin saloane,bai, nu aveau voie sa tii nimic pe pat, pe dulap doar strictul necesar, restul in dulapuri.
Iar in legatura cu taxa de cezariana, daca doctorul iti scrie pe biletul de internare ca necesiti cezariana nu platesti taxa.