Clasa I * 2011-2012 [8]

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

as vrea si eu pe mail culegerea, adresa mea e mamagiuliei@ yahoo.com - fara spatiu dupa @ . multumesc frumos

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=5" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui faby57

Flaviutza,eu am o culegere mate 2000,dar din 2009/2010 si doar de lapagina %0 incolo.este scanata si ti-o pot trimite pe mail.Dca vrei spune-mi si dami un mail pe care o pot trimite.Daca mai vrea cineva v-o trimit pe mail.
Noi am luat primul FB la prima dictare,in rest nimic,nu lucram suplimentar,mi se pare ca nu avem inca ce sa lucram suplimentar,nici nu am ajuns la numere.

Gabi(29/07/2002)+Deea(12/09/2004)

Asta este, e ok si varianta 2009 / 2010. te rog mult si-ti multumesc din suflet daca mi-o trimiti la adresa : flavyya@yahoo.com

Mergi la inceput

Eveline si fi-mea a primit dictare desi nu au facut literele. Semnele alea grafice au un nume, carlig, liniuta nu stiu cum subrand, suprarand , etc.Domnisoara le dicta denumirea, ei scriau semnul . A avut pana acum doua testari , una la mate una la romana , in afara de alea initiale. mi s-au parut destul de dificile , dar s-a descurcat. are pana acum doua FB la testari si doua FB la teste. Cred ca vor primi teste la fiecare final de saptamana, si trebuie sa le semnam si noi parinti, mi-a venit ieri cu ele la semnat.
Fi-mea e la abecedar la fundita si la mate azi il fac pe 3 . aseara a facut din mate 2000 exercitiile aferente numerelor 0- 3, vreo 3 pagini parca sunt acolo.
Am si eu o mare nemultumire ca sa-i spun asa cu dansa si nu stiu cum s-o abordez, scrie foooarte repede si evident nu tocmai frumos, in opinia mea, domnisoara spune ca e ok. Nici nu am termen de comparatie ca nu stau sa cer caiete de la altii, oricum nu stiu daca sa incerc s-o corectez au ba. Daca le face incet, reuseste sa le scrie frumos. in special cifrele. ieri a avut tema o pagina de doi, can am venit eu de la munca, facuse doua pagini, dar mi-a venit rau , mi s-au parut urate rau. Cand am vazut-o asa entuziasmata cand mi0a prezentat caietul am strans din dinti si am tacut din gura.Nu va mai spun cum il face pe 4 , cracanat ca toate visele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

www.didactic.ro/materiale-didactice/132732_elemente-grafice-preliterale-la-clasa-i" target="_blank">Aici veti gasi prezentari cu elementele grafice si denumirea lor.

Mergi la inceput

Un site cu teste online clasele 1-4 . mate, romana, cultura generala, tot ce vreti . www.vicky. ro fara spatiu la ro. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Hello,

Pana la urma azi au facut ore, cica directorul a fost impotriva activitatilor in aer liber

Apropos de disciplina - ieri Ioana mi-a spus suparata ca nu au facut sportul pentru ca au fost foarte rai si doamna i-a tinut in clasa, in banca. In afara de Ioana si colega ei Raluca, care s-au remarcat prin cumintenie si au fost lasate sa se joace. Azi am primit mail de la invatatoare in care explica de ce s-a intamplat ce s-a intamplat - a fost chemata la director, i-a rugat sa stea cuminti in banci 2 minute pana ajunge doamna de sport sa ii ia. Care doamna i-a gasit (efectiv dupa 2 minute) alergand, tipand, batandu-se. Si au fost pedepsiti. Cica sunt foaret buni dar total nedisciplinati, ca nu are incredere nici la toaleta sa ii lase si roaga parintii sa inetvina pe cat posibil, sa incerce sa le explice cum trebuie sa se comporte la scoala.
Acum, eu sunt in postura parintelui de copil cuminte, fara probleme. Ma deranjeaza ca un baietel a lovit-o pe Ioana intr-o zi, ma deranjeaza ca nu au facut sportul ieri din cauza altor copii si ca probabil chestii de genul asta se vor repeta.
Pe de alta parte am acasa si un copil "nazdravan" si pot sa privesc si din prisma parintilor cu astfel de copii.

Ma intreb - ce trebuie sa faca parintele unui copil care deranjeaza? Ce trebuie sa faca invatatorul? Nu este normal ca toata clasa sa fie trasa in jos de cativa elevi.

Ioanaiub cazul vostru este si mai si. Stiu ca toti copiii trebuie integrati dar sincer daca fie-mea ar pati ce au patit copiii aia as merge pana in panzele albe sa se ia masuri.

Eu nu ii dau si nu ii voi da sa lucreze suplimentar. Cred ca temele sunt ultra suficiente si prefer sa aiba timp si pentru alte activitati. Si pentru joaca si pentru relaxare.

Mergi la inceput

Naty, tare rau imi pare pt ziua de ieri, ce aiurea e totul la noi, asa in general, in invatamant :(

Voi cand mai apucati sa le dati sa lucreze si suplimentar ??? Intreb si eu, pt ca noi efctiv nu avem timp de asa ceva
Bine, adevarul e ca inca nu vad nici rostul, no offence

_

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=5" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
si noua ni s-a scris clar pe foaia pe care o aduce in fiecare zi acasa sa NU faca nimic suplimentar copiii inca. pentru ca sunt lucruri repetitive, plictisitoare si sa nu prinda "Drag" de ele.
Raluca (naty) uhh ce faza urata! invatatoarea are dreptate pe de o parte, dar nici sa sufere altii.
o zi usoara va doresc iar scolareilor sa fie bucurosi la scoala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Inca de cand eram ca ei am urat maxim modul asta de a pedepsi indisciplina, prin privarea de activitati sportive. N-ati fost cuminti? Nu facem sport. N-ati invatat bine la mate? Nu facem sport, facem mate, ca fara sport puteti trai, dar fara stiinta nu se poate....
In gimnaziu aveam diriginte prof de mate si nu cred ca am vazut 3 ore de dirigentie in 4 ani, la toate faceam matematica. Ii invidiam cu toata fiinta mea pe cei care aveau ca diriginte un profesor de sport

Of, poate naduful meu este iesit din comun, insa cred ca asa li se baga in cap ca sportul nu e important si se poate sari peste el, ce conteaza ca o viata sanatoasa necesita si activitati sportive?

Daria, ne luam de manutza, nici noi n-am avea timp pt activitati suplimentare....intre scoala, after si tenis abia reusesc sa ii asigur juma de ora de stat degeaba-de voie la el in camera..... Si, la fel, inca nu consider necesar sa lucreze suplimentar.

Al meu n-a facut ieri sportul fiindca nu avea adeverinta ca e apt. Azi merg la medicul de familie sa o luam, am un noroc chior, dr de fam a intrat in CIC si suntem repartizati la o alta doamna care face programari doar peste 20-25 de zile (timp in care, daca as avea ceva acut, as ajunge lejer la urgente sau m-as imuniza singura)....numai cu presiuni am reusit sa ne primeasca "peste rand" pentru saracia aia de adeverinta.....

Zi frumoaa!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Mina, atunci ne mai luam o data de mana pt sport. Si eu militez pt orice foarma de miscare, mai ales acum, cat sunt mici si au timp Si de ce nu, un stil de viata sanatos include miscarea

_

Mergi la inceput