Clasa I * 2011-2012 [8]
Raspunsuri - Pagina 6

ioanaiub spune:
Ochi_verzi, pai asta ziceam si eu, ca o sa discutam la sedinta cu parintii, sa gasim o rezolvare.
ni s-a cerut acordul ca sa fie copiii testati psihologic, poate psihologul le va da niste sfaturi. e greu si pentru copil, pentru ca daca nu isi corecteaza comportamentul in timp va fi izolat, ceilalti copii se vor feri de el, nu-l mai accepta in jocul lor daca el e asa violent. de aceea, daca e ceva de corectat, eu zic ca e bine sa se faca de pe acum

buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Buflea, sunt multi copii care stiutotdinprima ![]() Cere-i sa-ti citeasca tie enuntul ca tu nu intelgi ![]() ![]() Eu asa fac ![]() ![]() Sau ii reamintesc ca e atat de inutil sa ne certam iar, ca sunt eu deja satula sa zic aceleasi chestii zi de zi ![]() ![]() |
Hmmm ... nu stii ce cresc acasa. Eu ii spun sa citeasca enuntul si el spune, lasa ca iti spun direct ce am de facut, ca STIU. Ok, dar citeste-mi mie, dar de ce sa citesc cand pot sa-ti spun fara ezitare ...si uite asa o putem tine pana la ziua, ca el oricum STIE si nu are rost sa citeasca ...etc, etc, etc.

eveline spune:
Da, nu vom plati logopedia. Problema e ca doamna lucreaza cu scolarii doar martea si Bia e inscrisa la Palatul Copiilor la o singura activitate si tot martea. Va fi cam aglomerata martea cu balet, logopdie, teme...miercuri nu e o zi usoara deloc. Poate totusi nu va face multe sedinte...sper si eu...spunea d-na logoped ca a stat si 2 ani pt un R si 2 saptamani...depinde de copil...
Azi iar m-am enervat la tema ei...face 3 elemente si apoi se scarpina, se uita pe sus, pe jos, gaseste ceva de puchitzit, evident cand reia randul primul element e gresit. Si doar din neatentie. daca ma tin de ea sa se concentreze si sa nu faca altceva macar cat face un rand, apoi poate sa faca un pic de pauza, ii iese minunat. Zicea bine ce zicea doamna referitor la capacitatea de concentrare a ei... insa lucram la aspectul asta, ce putem face... Nu ma mai mir ca vine cu temele neterminate din clasa, probabil acolo la fel face si nu se tine nimeni de capul ei...
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

cosmina_p spune:
Eveline,si fiica-mea "sufera" de scarpinare non-stop cand face temele.BA vrea sa ma intrebe ceva,ba se scarpina la ochi,la cot,pe langa cot...si-n toate locurile unde se poate scarpina un om
.Mai nou a inceput sa numere cate randuri mai are pana-n josul paginii!Intr-o zi,pe la jumatatea temelor a inceput sa strige "Trrrrr" si-mi zice "A sunat de pauza!"
Ma gandesc ca poate li se par cam monotone temele astea,poate atunci cand vor scrie cuvinte si cifre-n toata regula vor fi mai antrenati in teme!!!Oare-mi fac curaj degeaba???

faby57 spune:
Flaviutza,eu am o culegere mate 2000,dar din 2009/2010 si doar de lapagina %0 incolo.este scanata si ti-o pot trimite pe mail.Dca vrei spune-mi si dami un mail pe care o pot trimite.Daca mai vrea cineva v-o trimit pe mail.
Noi am luat primul FB la prima dictare,in rest nimic,nu lucram suplimentar,mi se pare ca nu avem inca ce sa lucram suplimentar,nici nu am ajuns la numere.

eveline spune:
FABy - felicitari pt primul FB. Dar cum adica au dat dictare ??!! Stiu ce e aia dictare dar nu inteleg ce le putea dicta lor care nu stiu sa scrie...semnele??
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

mina spune:
citat din mesajul lui cosmina_p Eveline,si fiica-mea "sufera" de scarpinare non-stop cand face temele ![]() ![]() ![]() Ma gandesc ca poate li se par cam monotone temele astea,poate atunci cand vor scrie cuvinte si cifre-n toata regula vor fi mai antrenati in teme!!!Oare-mi fac curaj degeaba??? |
Ce tare asta cu sunatul de pauza

La galeria frichinelilor din timpul temelor se inscrie si al meu cu toata gama de scarpinaturi, hatzanatul pe scaunul ergonomic (cine m-o fi pus sa ii cumpar din asta???

Da, si eu cred ca in momentul in care vor avea cifre si calcule etc, vor fi mai captivati....
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

LoraG76 spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei Flaviuta, citindu te, am complexe de inferioritate ![]() ca noi inca "scriem" bastonase & co ![]() _ Daria & felina fioroasa ![]() ![]() www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=5" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1 ![]() |
Ma inscriu in randul complexatelor!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
(Niciodata sa nu spui niciodata!)

LoraG76 spune:
Apro-pos de frichineli si lungit cu temele si scarpinaturi si toate alea inafara de concentrare...sigur nu vorbeati de fie-mea? Ca sta si admira si peretele din fatza, numa' sa nu se concentreze la ce are de facut...se ridica brusc ca vrea apa, ba ca se scarpina, ba ca vrea diadema, ba ca vrea la toaleta, ba ca si-a adus aminte ca nu-i imbracata papusa...etc.etc.
Flaviuta, daca ei ii place sa lucreze suplimentar, bravo ei! A mea dupa ce vine mananca, isi face temele in ritmul ei, apoi....joaca/joaca si iar joaca...pe langa alte activitati pe care le mai are.
buflea, la voi e normal sa stie sa citeasca in clasa I? ca daca nu, eu zic sa-i citesti tu..macar uneori...zic si eu. Acuma, na, sper sa nu se obisnuiasca sa ii citesti tu cerintele si sa vrea asta si peste vreo 3-4 ani.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
(Niciodata sa nu spui niciodata!)