FIV in Ungaria 139

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Initial m-am logat sa o felicit pe aristica la topicul respectiv, dar profit de ocazie sa scriu si aici.
Samira, bafta la histeroscopia. Banuiesc ca luna viitoare ai in plan sa incepi stimularea? Sa fie intr-un ceas bun!
Kemskaia, ai obtinut o mare victorie la Synevo in TM Pentru o chestie mai putin grava (exsudat faringian fara antibiograma desi intrebasem special daca se face si de asteptat am asteptat 5 zile) m-am ciondanit fara succes cu acest laborator. Stiu ca are renume bun, dar atunci m-au cam dezamagit. Acuma parerea mea e subiectiva, stiu, dar eu nu pot crede ca esti asa "defecta" (o spun gluma, sper sa nu te superi), in situatia in care ai conceput relativ usor un copil sanatos, cred doar ca e vorba de o dereglare la nivel general, si PK sa pricepe al naibii de bine sa le dea de cap acestor probleme. Multa bafta.
Si inca ceva, observ cu bucurie cate fete au ramas insarcinate natural in ultima vreme dupa un fiv nereusit in Ungaria. Felicitari fetelor! Pe langa rolul incontestabil al norocului, un lucru e clar, tratamentele sunt date cu cap si nu au efecte nedorite, chiar daca rezultatul initial nu a fost unul pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

va pup fete cucuiete

kemskaia,mie mi-a luat prietena adipapazi fara reteta de la Praga...adica asa cred ca mi-a zis ca a adunat toate Agolutinele de prin oras si nu cred ca a avut retea peste tot.
la turci stiu sigur ca nu trebuie reteta.
adc,ma bucur ca ai mai trecut pe la noi.
sper ca sunteti bine si va apropiati cu pasi repezi de marea intalnire.

acu sa va zic despre mine
am avut azi o zi aiurita...iar arat ca PIF din desenele alea animate...cu plasturi pe ambele brate...imi mai trebuie unu in frunte si de acolo zici ca sunt.
m-am dus ca o floare ca un crin dimineata la Medlife Titan ca mi-e mai aproape de casa sa recoltez hormonalele de ziua 2.
dupa ce m-am certat cu tuta aia de la receptie 10 minute ca nu vroia sa-mi faca analize fara sa-i prezint recomandare semnata si parafata de catre medic...a cedat-era singura ei varianta oricum ca eu nu aveam de gand sa cedez...mi-a facut fisa pentru laborator si cand i-am zis si de Prolactina...cica nu se recolteaza decat pana la 8,30 dimineata.
iar m-am luat la contrazis cu ea ca nimic nu ma enerveaza mai mult pe lumea asta decat oamenii care incearca sa ma "abureasca" si sa ma convinga de lucruri despre care eu stiu sigur ca stau altfel.
si mi-am scos dosarele cu analize din geanta si am inceput sa-i scot serii intregi de hormonale facute la Medlife-ba la Unirii ,ba la Favorit,ba la Grivita si sa i le bag sub nas si-i aratam ora de recoltare...si 11 si 12 etc etc.
in final a recunsocut ca doar la Medlife Titan nu se recolteaza decat pana la ora 8,30 dimineata.
aaaaa...pai asta-i altceva tuta Pamantului...si atunci de ce spui ca "niciodata la Medlife nu s-a recoltat Prolactina dupa ra 8,30"...ca de la replica asta mi s-a aprins beculetu.
dupa ce am recoltat m-am uitat la ceas si am vazut ca era 9,30 si stiam ca azi dr. mea de familie are intre 8 si 10 program de recoltare la cabinet am zburat pana la ea si mi-am recoltat si pentru Prolactina si asa m-am ales cu intepatura si pe partea ailalta.

la ora 13,30 m-am dus la Maretu Cititor in Vagine si spre surprinderea mea nu vea pe nimeni in cabinet si nici pe afara nu astepta cineva la el...statea si el la birou singurel si se plictisea-cred...ca mazgalea ceva pe o hartie...asa ca "l-am bagat" eu in sedinta.
i-am aratat analizele mele si mi-a zis ca nu putem sa facem histero luna asta pentru ca in Secretie scrie ca am prezenta flora anaeroba si bacili Doderline absenti.
deci dr.mea de familie a vazut bine in secretie...i-am recomandat degeaba oftalmologul
si l-am pus sa-mi explice ca la prosti ce inseamna treaba asta..ca si asa nu avea ce face.
cica pe fond de imunitate scazuta-mare tampenie am facut eu cu Prednisonul ala luat o luna intreaga la ultimul Fiv,da deh...capu' face,capu' trage-dodoasca in cazul de fata...dar sa revenim...pe fond de imunitate foarte scazuta s-a dezvoltat vaginal o flora anaeroba ce trebuie tratata timp de 10 zile cu Metronidazol si neshte ovule ca sa redevina aeroba si sa apara si bacili doderline care in conditii de flora aeroba sunt pozitivi iar acum la mine sunt absenti.
deci,"specialista" de mine...daca am vazut ca scrie negativ peste tot...am zis ca-i bine...da uite ca Doderlinii aia trebuiau sa fie pozitivi ca sa fie bine.
propunerile medicului au fost:

-sa incep de azi tratamentul pentru 10 zile si din a 11a zi sa iau AC timp de 7 zile,timp in care refacem Secretia si asteptam rezultatul si apoi facem histero in ziua 18-19 de CM.
mi-a spus ca e ok si asa pentru ca daca iau AC din ziua 10 pana in ziua 17 suprim ovulatia si endometrul meu nu trece in faza luteala,nu se ingroasa,nu devine trilamnar si astfel poate el sa vada ca ar vedea daca am face histero in mod normal,atunci cand trebuie.
nu ma incanta varianta asta...i-am spus si lui ca mi-e teama sa nu ma dereglez cumva,mi se par oarecum fortate lucrurile in acest fel iar eu nu am vreun termen limita pentru Fiv-ul asta.

sau

-fac tratamentul,repet Secretia si fac histero luna viitoare.
asta este varianta pe care o voi urma.
acum o sa-i scriu doftorasului cu ochi albastri sa vaz ce zice si el si sa vaz daca ma "pup" cu programul lui din Decembrie.

asadar si prin urmare o sa fac FIV in Decembrie pentru ca de Mos Craciun o sa primim cel mai frumos cadou ever.AM ZIS!!!!!
vedeti ca toate lucrurile au sens pe lumea asta??!!!

hai ca m-am intins cat o pomana tiganeasca.
ma duc sa aberez si in mail,doctorashului.



3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Samira deci ceva vazu si doctorita ta in analize
Si eu as opta tot pentru a doua varianta, dupa atita asteptare ce mai conteaza o luna. Deci zici ca era singurel azi poate il prind si maine la fel de liber
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

singurel ca un CUC


3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

samirutza, ce zi!

din cate vad nu avem sanse sa ne intersectam la Budapesta, insa sper ca amanarea sa fie cu folos si sa vina Mos Craciun cu 2 bebei la purtator! (sa nu ma injuri, dar eu imi doresc gemeni si cum ce-mi doresc mie iti doresc si tie-> de aici urarea )

dar, ti-am mai zis eu, important nu e sa ne intalnim noi, mai important e sa ne intalnim cu bebeii in parc facem poza de next generation peste un an

revenind la pataniile cu recoltatul-vezi sa nu te sperii daca iese prolactina mare, nu de alta dar pacatoasa asta de analiza e extrem de sensibila, si sare in sus de la nervi si stres una doua; sunt cazuri in care recoltarea se face cu ac de-ala netraumatic, ca nici macar intepatura sa nu provoace un stres, ca stii ca mai sunt persoane care lesina cand vad ace, etc (not me, m-am tabacit, abia astept sa ma intep , si cred ca si tu esti la fel)


MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter


Keep walking --life is such an incredible journey!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

samirutza mea draga, si eu zic ca ai luat o decizie inteleapta cu amanarea histeroscopiei... Si eu as fi facut acelasi lucru in loc tau... Decat sa te dereglezi, mai bine astepti cu fiv-ul pana in decembrie... Si vorba ta, ce cadou mai frumos poti primi de Craciun decat II???
Prednison si eu iau pana la 10 saptamani si apoi incep sa scad astfel incat la 12 saptamani sa scap de el... Sper sa nu am probleme de la el...

adi iti place semnatura mea???
Asta ca sa vezi cat de mult mi-a placut!!!

Laura



8+

Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

mami vreau- superb!



MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter


Keep walking --life is such an incredible journey!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

cybele,nu ma sperii eu asa usor.
cred ca-mi trecusera deja nervii cand am recoltat pentru Prolactina.
si daca nu e bine...mai repet hormonalele luna viitoare...doar tre' sa am mormane de hartoage la dosar sa scot okii cu ele tutelor de la receptiile Medlife,nu???


3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

mami,poate tu nu o sa ai probleme cu Prednisonul.
porcaria asta cu flora anaeorba pe fond de imunitate scazuta nu e prima chestie care mi se intampla.
de anul trecut si pana acum am tras cele mai cumplite raceli din viata mea.
pana anul trecut nu am stiut vreodata ce-i ala herpes la gura...de anul trecut am avut de 2 ori deja.
sunt cam multe sa fie doar coincidente...sunt convinsa ca Prednisonul ala mi-a cauzat.


3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

samira, cate-ai mai patimit si tu! asa e, cum zice cybele, sa nu te miri daca iese crescuta valoarea prolactinei, este foarte sensibila la stres si cum tu te-ai stresat cu varf si indesat azi... o sa fie o luna a cadourilor cu cel mai frumos cadou pe care l-ai primit vreodata!

aristica e gravida?? wow, unde pot s-o felicit si eu?

mami_vreau, e cea mai frumoasa semnatura pe care am citit-o vreodata! crede-ma c-o spun cu toata sinceritatea (pana acum era in top o semnatura a unei fete care din pacate nu am mai vazut-o tare de mult pe forum dupa ce a trecut printr-un imens nenoroc... sper ca a trecut si a mers mai departe si stie de ce nu i s-au mai vazut urmele de pasi in nisip).

Mergi la inceput