Strugurasi Sept-Oct 2011-Haideti fetele!(118)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Rach si T a fost f fonfait , mai ales noaptea , facea urat de tot
Dr mi a dat sa i dau in nas cu spray Tantum Protect (NU tantum verde)
Pt noi este ff bun

May eu de vreo 2 sapt mi am pus burtiera
Mi am pus cu gandul ca poate trece faldul ala de care tot zic
Nu merge adresa de grup sa ti vad piticuta

_

bb T. 28.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikka11

Sei voi pana la urma cum ati scapat de colici?

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

nu am chiar scapat, insa sunt colici lejere (mai lejere), doar cu strans de burtica , fara tipete..
Nu ii mai dau nimik de colici, am renuntat la lactte.. asa am scapat
Insa e tot balonata.. azi am mancat si iaurt sa vede4m ce va fi..

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Jade ce face micutul T?

Dupa 6 saptamani ii dam drumul

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Ii dati drumul la facut un fratior ?

T ce sa faca , il chinuie rau de tot colicii , vomita in continuare , se chiraie , chitaie , maraie , miorlaie
In carut sta doar daca il plimbi , sa nu te opresti deloc , nu trebuie sa i bata soarele in ochi , nu trebuie sa l zgaltai prin hartoape , in masina , la fel , trebuie sa mergi , nu ai voie sa te opresti nici la semafor , patul , bouncerul , au ace si spini , doar bratele sunt bune
Dar in rest e totul bine

_

bb T. 28.08.2011

Mergi la inceput

nu retin cine a intrebat de icter...
T are 5 sapt si inca mai are icter , dar el a avut o forma mai agresiva
Dr mi a spus ca sunt copii care au si pana la 3 luni

_

bb T. 28.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Jade parca ai descris-o pe Eva mea cu exceptia colicilor si a vomatului. Deci stau mai bine

24.08.2011 mami de Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 ani

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Ionela, exista posibilitatea ca bb sa suga prea mut si de acolo sa vina durerea de burtica?
Azi fiica mea m a stors si de ultima picatura de lapte. dupa a inceput burtica si a regurgitat de vreo 3 ori destul de mult , branzit partial.

sper ca nu e stupida intrebarea mea

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Uneori copiii sug putin mai mult cand ii doare ceva sau au o cauza de stres. Sugand se relaxeaza, isi gasesc confort, se simt in siguranta. Si da, e posibil sa regurgiteze putin daca a supt ceva mai mult decat era cazul. Ce e de retinut e ca "raul" facut de regurgitare e cu mult mai mic decat cel facut de stres dac a nu are cum sa suga sa se linisteasca. practic regurgitarea ne sperie pe noi, nu ii deranjeaza pe ei ci e o solutie pentru disconfort. Alt calmant mai b un decat sanul insa nu exista
Si pe fond de colici apar episoade de regurgitare si chiar reflux in cazuri mai grave... Oricare ar fi situatia bebe trebuie ajutat sa se simta confortabil si sa se elibereze de stres.

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 36+ cu Tudor

asa face sui a mea. cand are colici suge si cate 1h jumate, mai suge mai sta.. la colici trage tare de titi... sa evit sa mai verse, am luat o suzeta de latex monobloc , si i-o dau aceea ... culmea e ca ia suzeta, dar numai pe colici cred ca si pt ca o linsteste

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Gravidutele la control!!! Dormiiiti ?

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Aici suntem ,cred ca am ramas numai cu Lena ,celelalte nu sunt fff active ,nu ca eu as fi

Toata noaptea am avut dureri ca la menstruatie in partea de jos a burtii ,fetelor o fi un semn?Am vrut sa merg la spital ,am mai asteptat un pic si m-au cam lasat .
Apa nu s-a rupt ,din dop nu am eliminat ,burta poate s-a lasat ff putin .

De colici nu stiu ce sa va zic ,de alaptat nu stiu ....ramane doar sa va citesc si sa va incurajez de pe margine .

40+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

si Albert are manutele si piciorusele in permanenta reci... nu e problema atata timp cat are pieptul cald.. ii e frig numai daca are pieptul rece... cat despre fornait, asa l-am avut si eu pe Andy... il aspiram cu pompitza.. pana pe la 6 luni a durat fornaiala aia..

si noi stam rau cu colicii suge din ora in ora, eu am crezut ca nu se satura, dar da afara destul de mult si laptele e branzit.. se strange de la burtica si tot ar mai vrea tzitzi... suzeta nu o prea accepta in momentele astea, desi e anticolici.. am observat ca daca ma mulg si ii dau cu biberon anticolici e o idee mai bine.. oare sa nu stie el sa suga? trage aer prea mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador
Lore , deci tu esti prima care a spart gheata , felicitari
Acum sunt curioasa care dintre noi o sa ramana prima gravida

prima`s? ce-i drept ca sunt si pe la inceputul listei de nasteri. oricum a fost suficient de lunga asteptarea. 6 luni aproape e cam destul... :))
edit daca tot sunt prima... asa,ca intre fete, pt cele care isi fac griji ca dupa nastere (mai ales naturala) la "parter" se intampla avarii. :)) la mine "domnisoara" e in perfecta stare de functionare, ba mai mult cred ca d-na doctor a tras o cusatura in plus. :))))

la "cine ramane prima gravida" sper totusi sa nu fiu prima. :))) oricum daca ne hotaram la un fratior trebuie sa asteptam macar 1 an cica. asa a zis tanti doctor. :)

rach sa ne dai vesti bune dupa ce pleaca d-na doctor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Hellou mamici,burtici si bebei
Noi suntem bine, fericiti si cuminti, o sa mergem la doctor zilele astea sa vedem cum ne mai prezentam
Lali, da..si mie mi-a zis dr lui bebe sa ii pun moneda pe buric dupa ce ii cade, plus sa il pansez..dar nu am facut asa,iti dai seama...

Mergi la inceput