Strugurasi Sept-Oct 2011-Haideti fetele!(118)
Raspunsuri - Pagina 7
May3 spune:
ionela, mai da-mi o data bloguul lui rox ca am crezut ca l-am salvat dar canci.
#merci.
lore soacra-mea isi sterge din greseli acum :P
mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011
zebraroz.ro
LenaC spune:
Neata
May3, uite blogul lui Rox http://atasatlasanulmamei.blogspot.com/ :)
Lali, pe aici sunt, citesc, dar nu prea am ce spune... ca se vorbeste despre mamici si bebici
Noi asteptam sa vina bombonica, de acum avem liber la nastere. Azi merg la doctor. Sa vedem ce ne mai spune.
Hayat
Lena - 39+
Tic-tac, tic-tac
LenaC spune:
Mesaj de la Anilansa (mesaj preluat de pe Gravidute&Mamici din Iasi)
"Am nascut dimineata la 3.00 o fetita de 3050g. Suntem bine amandoua"
Anilansa, felicitari mamico !!!
Bine ai venit bebe de Anilansa
Lena - 39+
Tic-tac, tic-tac
racheel spune:
Dbunny, felicitari pentru bebita
Anilansa felicitari
Bine ai venit bebe de Anilansa.
Hayat, im pare rau ca ai trecut prin asta.Si eu eram la un pas.Nu stiu cum am scapat.
Cat am fost in spital am dat bani la asistente sa ma mulga ca sa-mi desfunde canalele.Apoi daca nu-mi imprumuta cineva pompa de muls de la avent, (este fffff buna chiar daca este manuala)luam si eu pastile pentru oprirea lactatiei.
Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)
racheel spune:
Fetelor, ghinduta mea are toto timpul picioarele si mainile reci, reci.Nu i se incalzesc.Ii dau manusi in maini si botosei in picioare.Nasucul il are infundat si huruie.(nici nu stiu daca exista acest cuvant in dex)Nu stiu cum sa ma exprim poate va dati seama.Si pana acum a fost infundat dar nu huruia asa.II aspir mucisorii pe fiecare zi si tot degeaba.
Azi o sun pe pediatra sa vina sa o vada.Poate ne da si picaturi ceva.
I-am luat temperatura si o are 37,2.Este bine sau are febra?
loredanar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racheel Fetelor, ghinduta mea are toto timpul picioarele si mainile reci, reci.Nu i se incalzesc.Ii dau manusi in maini si botosei in picioare.Nasucul il are infundat si huruie.(nici nu stiu daca exista acest cuvant in dex)Nu stiu cum sa ma exprim poate va dati seama.Si pana acum a fost infundat dar nu huruia asa.II aspir mucisorii pe fiecare zi si tot degeaba. Azi o sun pe pediatra sa vina sa o vada.Poate ne da si picaturi ceva. I-am luat temperatura si o are 37,2.Este bine sau are febra? |
mie zic "fornaie" - nici asta nu e in DEX cred. :))
depinde de unde ai luat temperatura. pediatra noastra ne-a invatat asa: daca are mai mult de 37.2 pe frunte, luati din fundulet. daca in fundulet are mai mult de 38 o sun pt ca e febra.
racheel spune:
Lore din fundulet am luat.
Am vorbit cu pediatra si mi-a zis ca vine pe la 13,30.
JadeJador spune:
Merci tuturor fetelor care mi au raspuns in legatura cu cezariana
Eu nu mi fac griji din pricina zonei amortite , ci din cauza faldului care s a format deasupra operatiei
Alex , si pe mine m a jenat mult timp intr o parte , dar te asigur ca o sa treaca .Tu ai abia 2 sapt de la operatie , e normal sa te mai jeneze pe acolo
Lore , deci tu esti prima care a spart gheata , felicitari
Acum sunt curioasa care dintre noi o sa ramana prima gravida
_
bb T. 28.08.2011
racheel spune:
Lore sunt ambele in dex dar corect este fornaie.Asa face saracuta.
racheel spune:
Jade ce face micutul T?
Dupa 6 saptamani ii dam drumul