Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***350***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

dragelor, am intrat rpd sa vad ce mai faceti, nu am timp sa citesc decit pe sarite, cit sa vad ca sinteti ok, ceea ce ma bucura.
noi sintem ocupati cu proiectul "casa", am inceput sa cautam, apoi izia are loc la gradi chiar linga casa, deci peste o luna incepe (e foarte, foarte fericita, cind am fost sa vb cu directoarea si sa vizitam gradi izia nu mai vroia sa plece :)) ).
eu am reinceput lecturile pe lingvistica si istorie veche, deci nu mai am timp deloc de net
am facut si o cerere de expertiza de catre asigurarea de casa pentru apartament, avem probleme cu peretii balconului care nu sint "lipiti" de sol, deci pot cadea daca se propteste cineva mai zdravan in ei.
la procedura de la tribunal, aia cu masina cind am fosy la service nu am nici un raspuns, sper ca este din cauza vacantei.
peste o luna mergem in vacanta 3 zile en amoureux, pe pisicuta o lasam socrilor si noi plecam pe la ocean.
cam asta e raportul la ce facem noi, va pup si va urez un nou an scolar cit mai placut :)
ps
nu va faceti probleme, aici e un proverb: "pas de nouvelles, bonne nouvelle" :) adik cit timp nu se "aude nik" e ca totul merge bine :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

No, si acum sa va spun si de ce nu-i pot trimite flori Doamnei R simbata: barbat' su s-ar certa la cutite cu mine pentru ca el si de ziua mea scoate din buzunarul de la camasa niste bani, ii pune pe masa si-mi spune superior:
-Nu ti-am luat flori ca de banii astia mai bine iti iei un kil de carne!

Evident, ca-mi iau de toti tigari pentru ca stiu cit il enerveaza ca fumez si astept -ca doar nu ma grabesc- sa-l prind "la inghesuiala" si sa-i spun ca am fumat de banii LUI!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Neatza !

Cafea nu va dau, ca o cafea atit de proasta nu am facut in viata mea pina acuma. Nu stiu de ce :(( e gretos de dulce si de slaba.

Inapreda esti foarte tare ! Bine, faza cu "na, ti-am luat flori" este si mai tare dar ma rog...

Chato, bine ca sinteti bine ! Asta e cel mai important lucru. Sa mai treci, printre picaturi, sa ne mai pui si noua linkuri cu case misto de vinzare, ca taaaaaare mi-a placut castelul ala vechi

Pe mine ma doare mina de la vaccin...

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!

InaPreda, un mare pt tine, mi-ai inseninat dimineata care e cam racoroasa aici !!
Deci si Ian a avut o zi din aceea, off off, tre' sa-l educi mai bine tufato !! te pun eu in legatura cu cineva sa-ti dea niste sfaturi chiar daca nu le ceri

Pisigri, eu chiar nu m-am enervat deloc ca nu aveam de ce, darrrr celelalte mamici nu au fost chiar asa amabile ca mine, dupa ce a plecat cuplul perfect au inceput sa-si verse naduful caci si ele fusesera atacate si copiii criticati sau iar oi fi fost formatoare de opinii ?? nu cred

No pe bune, eu nu am nimic cu nimeni, probabil toate simtim nevoie cateodata sa impartasim experienta noastra de viata, dar ma deranjeaza atotstiutoarele care la orice au ele rezolvarea/solutia (dar nu le-o solicita nimeni) si chiar daca incerci frumos cu argumentele tale sa le explici ca nu merge sau ai incercat asta, nu si nu , asa trebuie facut !!

Chatonel , ma bucur ca e totul ok

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Pe mine ma doare mina de la vaccin...

Am vrut sa te intreb de aseara, ce-ai patit de a trebuit sa te vaccinezi ?

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Neatza.

Se vede Pisigri ca bate acelasi vant in estul tarii caci si eu am renuntat la cafea in dimi asta. Beau ceai cu lamaie.

Am admirat pozele de la Sibiu ale Biancai. Tufata, eu ti-am spus ca nu stii ce e ala om durduliu (ca sa nu zic gras). Arati...taman buna. Din cate am vazut a fost minunata intalnirea si ati avut si cea auditoriu.

Eu nu am mai ajuns la Biblioteca din braila caci a avut rares grija de programul meu. Nu stiu de unde dar de vineri pana sambata seara la palit asa ceva, o kkceala cu voma si ceva tuse si muci la mijloc. De nu stiam pe ce pune mana. Suspectez laptele de vineri dimi. mama zice ca a fost gras caci si pe ea a doborat-o la burta. La el, fiind si pe fondul mucilor de intreaga sapt, propbabil ca a vut alta reactie. Dar am tras vineri noaptea si sambata de nu mai stiam ce sa ii dau. Pana la urma am rezolvat-o de acum am trecut in extrema cealalta...de sambata seara nu a mai facut nici un fir de kk.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Hola,

Hai ca dau eu cafeaua! Am una chiar buna, primita de Jambo de la un client
Si fructe, bineinteles.

Novus, sa stii ca m-am uitat dupa colanti maro si nu am vazut nicaieri, nici cu model, nici fara. Nu o fi culoarea anului de nu se gasesc nicaieri!

In ceea ce-o priveste pe doamna "Salata Boeuf", e plin orasul meu de ele, din pacate. Eu de obicei, tac dar si cind zic, apai zic!!!! Asta cu "la virsta asta poate minca de toate", inca o mai aud frecvent -inclusiv de la socri care i-au dat recent lui ian 4 (PATRU) felii de salam da' sa stau linistita ce era "din ala bun" ; in plus de asta, nu stiu eu cum sa "iau" copilul pentru ca la ei maninca ORICE ii dau; pai da, cred si eu: salam, castraveti murati, bomboane

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Va mai spun -pina nu vine Anaan- ca ieri la Cluj, dupa ce am mincat orez cu cartofi -tare combinatia, stiu - am mincat o placinta cu brinza; de nervi; cind ma enervez eu nu tip; maninc

No, eram in ziua 14; halal ambitie!
Oricum, ma fac ca ploua, ca placinta aia n-a existat si merg inainte cu ziua de carbohidrati.

No, acum, astept sa ma certati

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Novus sa ma pui si pe mine in legatura cu duamna, ca si copchilul meu este tare prost crescut.

Ina mi-au placut tare povestioarele tare, m-am distrat de dimineata, dar astazi sunt suparata pe tine. Pai cum asa dupa 14 zile sa calci stramb? Sa nu se mai repete ca nu mai vorebsc deloc cu tine. E bine?

Miha ce frumoasa s-a facut Mariuca Abia astept sa veniti pe la noi

Si noi ne-am petrecut ieri prin parcul Kiselef, i-am dus pe copii lateatru de papusi, dar nu prea au fost incantati (David) asa ca am mers pe la tobogane unde s-au distrau copiii de minune. Apoi am tras si noi o tura de mall Afi, unde s-au distrat copiii tare, s-au plimbat cu trenulete, masinute si alte nebunii, am mancat inghetata, am alergat prin mall dupa copil (asta este distractia lui cea mai mare, sa alerge prin mall ) si apoi am fost pe la Real unde am luat de-ale gurii si pt casa chestii. Nu am apucat sa intru decat intr-un magazin, desi vroiam sa fac si shoping, de unde mi-am luat chilotei si sutien, dar faine de tot. Oricum am ajuns cu totii rupti de oboseala acasa (mai putin David, el nu oboseste niciodata ). Si acum ma dor picioarele...

In sfarsit am dormit si eu ca omu in nopatea asta. Pana acum ii culcam pe copii impreuna, dar pe la jumatatea noptii ma striga David si ma mutam cu ei. Va dati seama cate picioare in burta mi-am primit. Aseara l-am culcat pe David cu tats-u si eu cu Chiti. Toata lumea a fost fericita. Baietii inca dorm, David n-a avut nici o trezire

Olga, mamica lui David iepurasul si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Haha, Inapreda, eu nu te cert pentru ca si eu am tot comis-o de vineri incepind. azi is in zi de vitamine ca asa mi s-a pus mie pata de dimineata . O sa maninc disociat pe zile (cit mi-o iesi, daca in vreo zi m-oi disocia pe mese asta este, macar sa treaca 4 ore intre ele) ca vad ca merge si-asa, chiar daca mai catinel. Faza e ca eu sint mincacioasa si gurmanda si daca ma tii flaminda sau imi impui prea multe restrictii, il dau naibii de regim... iar asta cu ordinea zilelor mie imi cam punea capac. Prefer sa sar cite o zi de carbohidrati si sa o transfer la proteine sau vitamine....

Cit despre "are voie sa manince orice"....eu sint si nu sint stricta. adica nu am in casa salam, dar mai am o sunca presata, acolo. Nu ma inghesui sa ii dau, nu o ispitesc eu, dar daca vrea "tatina" ii mai dau. Castraveti murati, facuti in casa (in saramura, nu in otet deci) fura singura din borcan de anul trecut, de am ajuns sa ii dau mai cu portia decit ciocolata. Acum negociem cantitatea/numarul de oua kinder pe zi, adica eu nuvreau deloc sa cedez si sa ii dau mai mult dulce din comert decit un ou kinder/zi. Daca i se pune pata pe Barni de ex, sarim oul si tot asa.
Ma gindesc ca o duc la primavara la gradi si acolo o sa primeasca de toate. Si anul trecut cind am dus-o, micul dejun il aveau la pachetel si povesteau doamnele ca trebuie sa le dea sa guste unii de la altii, ca unul vine cu iaurt si banana, altul cu biscuiti, cu sunca de pui, cu...si cu... Iar parintii care se cunosteau deja (gratie copiilor mai mari, colegi la aceeasi gradi) chiar negociau ca sa nu le mai puna la pachet dulciuri, sa le puna fructe etc.

Novus, m-am lovit la spate in poarta metalica de la tarcul ciinelui, asa ca mi-am tras un antitetanic. Acum ma doare si spatele, ma doare si mina...

Mergi la inceput