Septilin !

Septilin ! | Autor: gabriella1

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

Va rog, am nevoie de Septilin sirop (contra cost,bineinteles).Din cate am inteles nu mai exista pe piata, dar poate are cineva o rezerva.

Multumesc anticipat !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

poate nu ti-a raspuns nimeni pt ca or fi in situatia mea - eu am gasit un septilin in frigider, sigilat,insa a expirat in august, asa ca nu cred ca te pot ajuta. Dar esti sigura ca e singura solutie? banuiesc eu ca tu cauti un imunizant si nu cred ca asta e chiar singurul (oricum la noi nu a avut cine stie ce efect)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Asa e, septilin nu este singurul imunostimulator.
Intreaba medicul cu ce il poti inlocui, dar sa se si gaseasca in farmacii.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns si_monna spune:

daca e racit poti sa ii dai vitamina c. cam atat pana in varsta de un an. ceva mai natural, ma refer. nu stiam ca nu mai e septilin pe piata. eu am luat acum vreo luna. am, dar ii dau. asa ca imi pare rau ca nu te pot ajuta altfel. inteleg ca nu esti in tara?

Mergi la inceput

Ba da, sunt in Romania. Am vb cu medicul pediatru si am inlocuit cu Imunice .
Nu este racit iar vitamina C ii dau in fiecare zi cate 2 picaturi .

Multumesc frumos ptr ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns servetel spune:

Cum sa nu mai fie pe piata Septilin, eu am cumparat saptamana trecuta Septilin de 200 ml.Fetitei mele ii merge bine cu el nu a mai racit des de cand il i-a.
Imunice am luat si noi dar nu am vazut rezultate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

In Bucuresti nu se gaseste, dar se gaseste in tara. Vb la o farmacie si iti poate aduce de la o alta farmacie din tara.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

In Vaslui ,unde locuiesc, nu se gaseste. In Iasi, de asemeni. Am vb la farmacii si mi s-a spus ca nu se gaseste la distribuitori.Am cautat pe net si peste tot am gasit "stoc epuizat".
Tocmai de asta am deschis topic, in speranta ca cineva imi poate cumpara.
Acum.. ce sa zic?! De azi am inceput cu Imunice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Eu am cumparat septilin,acum citziva ani e drept,de la magazinul naturist si nu d ela farmacie!Chiar mi s-a spus ca se gaseste doar in magazine gen plafar!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Eu am cumparat septilin,acum citziva ani e drept,de la magazinul naturist si nu d ela farmacie!Chiar mi s-a spus ca se gaseste doar in magazine gen plafar!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Am cautat si in plafar. Peste tot gasesc doar tablete.Eu am nevoie de sirop ptr ca Tudor nu stie ff bine sa mestece la 10 luni, desi are 7 dintisori .

Mergi la inceput