Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(36)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Amelia, multumesc mult pt urarea de ziua mea si pt ziua lui Nicholas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Sashenka, suntem bine, dar intru f rar pe DC. De fapt pe calculator, in general.
Tot cu alergiile lui Nicholas ne mai batem capul. Pe 9 Noiembrie mergem la control sa vedem daca s-a mai schimbat ceva.

Joi era sa ne-o faca pediatra... Am inghetat...
Am intrebat-o acum cateva saptamani daca trebuie sa le facem vreun vaccin copiilor si ne-a spus sa i-l facem pe cel antigripal lui Nicholas, cand ne ducem la controlul de 11 luni.
Joi ne ducem la control si vaccinul cumparat, in desface, si... cand sa-l intepe ne intreaba ca nu-si mai aduce aminte daca copilul are alergie la ou. Am crezut ca mor... Noroc ca s-a oprit la timp

Plec ca plange N....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

La multi anisori Patrick Stefan bebe de misticgirl, Ana Maria bebe de ratusca83 si Maysaa bebe de douradoudu pentru primul anisor de viata! Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa aveti o viata plina de bucurii!

La multi ani Gabriella1! Sa-ti vezi puiul mare, sa fiti sanatosi si sa aveti numai bucurii!

Mergi la inceput

Buna dimineata de la o cafea mare !

N-am dormit mai deloc, se pare ca imi reiau prostul obicei de a nu dormi duminica spre luni. Am crezut ca ma pot lipsi daca nu merg la job, dar bag sama nu se poate.

Urez o saptamana fructuoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

LA MULTI ANI!
Ilinca Alexandra
Raisa Maria
Timothea Erika
Patrick Stefan
Ana Maria
Maysaa
sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!

stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE ,NOROC SI O VIATA PLINA DE VESELIE URSULETILOR SI PARINTILOR CARE AU AVUT ANIVERSAREA ZILELE ASTEA.

Eliza ati reparat masina de spalat.LA multi ani lui Dimitrie si sanatate muulta si noroc.

Ioana,Corina imi pare rau ca trceti prin asa incercari cu baietii.M-ati pus pe ganduri si il voi duce si eu p eVic la control...desi in afar ade fimoza sper sa nu aibe nik. si mult curaj.

Despre noi doua vorbe si un cuvant
Claudia mai are putin si face anul...e frumoasa,capoasa,curioasa si kamikaze.A fost bolnava tare in sept..acum are o alergie si tre sa ii fac analize sa vad la ce ca in alimentatia ei nu am schimbat nimic pt ca dupa sept am luat-o de la capat cu diversificarea si nu am bagat totul.Nu suporta sosete,caciuli sau haine groase...si e mare chin cand iesim afara...apoi e furata de peisaj si pot sa o echipez cum trebuie...toata toamna am adunat sosetele si beretele aruncate de ea pe jos.
Victor...e super super baiatul mamei.Totul trebuie sa-l faca cu mama...si tata are loc in viata lui cand e mama ocupata.E foarte sensibil (am fost cu metroul acum 3 sapt si a vazut pentru prima data copii cersind.Mi-a zis ca e foarte trist pentru ca sunt copii care nu au ce manca.Ne-am lansat intr-o discutie si am uitat sa coboram ..asa am prelungit calatoria si discutia), voluntar (vrea sa faca multe lucruri care nu sunt pentru varsat lui fara sa-l ajutam) si inimos.Sambata am fost la plantat de copacei intr-o zona pe langa Ploiesti impreuna cu gradinita si fundatia "mai mult verde".A fost super incantat si repeta pe drum spre casa"am plantat stejar"...ca sa nu uite ce copaci a plantat si sa-i spuna si lui tati (care a fost in team-building din pacate).Se joaca frumos cu Claudia dar are si momente cand ne cere sa inchidem usa la uan din camere,sa o luam pe Didi cu noi si sa-l lasam sa se joace singur.Am mare incredere in el sa-l las cu Claudia pt ca ca e foarte atent sa nu pateasca sora sa ceva.
Eu... am facut mastita wekend-ul trecut,am jelit,am pus varza...si tot am ajuns la oxacilina...de la asta cred ca au aparut si bubitele CLaudiei...ma tem sa nu fie alergica la peniciline .

cam atat pentru azi ca manza a dormit prost cu ssupt la 1-2 ore si la 7.30 s-a trezit ca a venit frasu sa ne pupe de "la revedere"..a tras de usile de la un dulap si ma temeam sa nu se loveasca pt ca era obosita...in plus voia sa mute o masina de a lui Vic destul de greuta de altfel,de pe dulap jos si invers.. asa ca culcat-o si doarme deja de 2 ore (dupa o noapte de insomnie asa ca se poate trezi oricand..inca nu merge singura si nici de vorbit nu prea vorbeste...dar e mai bine asa...ca numai am loc de VIc...daca incepe si ea...sa te tzi nene.

O zi si o saptamana de exceptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

La multi ani Patrick Stefan , Ana Maria si Maysaa bebe de douradoudu pentru primul anisor de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Citat:
citat din mesajul lui eliza_cri

LA MULTI ANI!
Ilinca Alexandra
Raisa Maria
Timothea Erika
Patrick Stefan
Ana Maria
Maysaa
sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!

stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania minunile mele

La multi ani si din partea noastra, ursuleti dragi!

Buna, fetelor! Noi mai rar pe aici, timpul e inamicul meu no 1, dar pe FB mai des...
Corina, va pup si-mi pare rau pentru problema, am vorbit si cu Ioana. Va tin pumnii sa fie bine. De fapt, sigur va fi.
Marta, multa sanatate si voua! Of, mastita asta apare asa pe nepusa masa, cateodata si dupa mult timp de alaptat.:( Il pupam si pe inimosul cavaler si pe domnisoara cea frumoasa si cu personalitate!

Sara, mica mea, e foarte blanda si iubitoare, aici nu s-a schimbat deloc, de cateva zile se tot plimba singurica prin casa, cu diverse lucruri si turuie intruna, a invatat sa fluiere, discuta cu Maria cu intonatie si ii place sa initieze jocuri. La 10 luni avea cat avea Maria la 1 an si 4 luni in inaltime. Mereu am sperat sa nu fie mare diferenta intre fete, dar mai sunt sanse.:)

Pupici si aniversari fericite tuturor!

Mergi la inceput

Felicitari ursuletei umblarete si blande si iubitoare Alina!

Martutza imi pare tare rau sa aud ca ai ajuns la mastita. Ce frumos povestesti de copii!

Mergi la inceput

La multi anisori ursuletilor care sarbatoresc azi primul an de viata:
Matei bebe de Geniusamb
Robert Alexandru bebe de beatrice75
Stefan bebe de simona-maris
Adina-Maria bebe de Allexxia_m!
Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii!

La multe lunite si pentru Antonia Stefania bebe de Eliza_cri! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si frumoasa!

Mergi la inceput