Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (53)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

catank daca ma crezi nici nu mai retin oricum eu nu am prea mers pe scheme. poti da piersica, para. ai cantarit buburuza??
noi am cam ajuns la 9500 gr

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Hello mamici!

Noi tot pe la munte...
Am intrat sa urez LA MULTI ANI! Sophia, Andra, Petru, Eduard

Strumphitza n-am uitat doar ca am fost tare necajita zilele trecute din cauza ca L a plans foarte mult si s-a cam chinuit din cauza durerilor de dinti... acum si-a mai revenit cu somnul si i-a revenit si buna dispozitie ... asa pare ca seamana cu mine pitica momentan

Roxy in curand iti cer si eu retete de supica pentru L

Catank iti raspund si eu desi nu-mi era adresata intrebarea: eu i-am dat pana acum mar, para, pruna, piersica si caisa in diferite combinatii cu sau fara branzica si nu a fost nici o problema... cred ca poti sa incerci cu oricare, ce ai la indemana sanatos si din livada

Noapte buna mamici!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

heello

la multi ani sarbatoritilor de astazi!!!

bebeii peste 7 luni-7 luni jumatate cate mese mai au pe zi?? lucas al meu desi papa destul de mult, 200gr /masa indiferent ca sunt fructe/legume/iaurt are 6-7 mese/zi....tot din 3 in 3 ore papa

daaaa simo de abia asteptam!!! acum insa ne sta capul doar sa rezolvam anumite pb (sper sa se rez sapt asta) pt a ne putem ocupa doar de casa. mami frumoasa cu baietei superbi!!!

Aha al tau papa 200gr-al meu sa-l vezi cum baloteaza cate 300 si tot la 2-3h cere papa

mami de Naty (10.04.2009) si Alex (1.02.2011)

mie imi este frica sa ii dau mai mult!! mi se pare arhisuficient si 200gr....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:

heello

la multi ani sarbatoritilor de astazi!!!

bebeii peste 7 luni-7 luni jumatate cate mese mai au pe zi?? lucas al meu desi papa destul de mult, 200gr /masa indiferent ca sunt fructe/legume/iaurt are 6-7 mese/zi....tot din 3 in 3 ore papa

daaaa simo de abia asteptam!!! acum insa ne sta capul doar sa rezolvam anumite pb (sper sa se rez sapt asta) pt a ne putem ocupa doar de casa. mami frumoasa cu baietei superbi!!!

Aha al tau papa 200gr-al meu sa-l vezi cum baloteaza cate 300 si tot la 2-3h cere papa

mami de Naty (10.04.2009) si Alex (1.02.2011)

te pup Alina! Ne-ai lipsit tare mult! Ma bucur ca sunteti ok, ...
Papa tare bine, cite kg are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

La multe lunitze si pentru :
Sophia Nicole, de mami Strumph!
Un Mare si ptr Andra de Miki si Petru de Pisuc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

la multi ani sarbatoritilor de azi!
yasmy a mea doar dimi papa 230 ml.... in rest la 10 fructe si 10 ml laptic, la pranz doar asa de desert daca nu-i dau nestle sti tu de care... dupa amiaza 170 ml, seara depinde 170, 120 70...depinde cat a mancat... ea are maa la 7-8, 11-11.30, 14.30(dupa ce o iau pe Mari de la scoala), 17.30-18, cateodata 20.. si.21.30-22...

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Citat:

catank daca ma crezi nici nu mai retin oricum eu nu am prea mers pe scheme. poti da piersica, para. ai cantarit buburuza??
noi am cam ajuns la 9500 gr

Cam 8.300-8.500, goala pusca. Dar nu prea avea astimpar. Multam mult!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui yvyana

Hello mamici!

Noi tot pe la munte...
Am intrat sa urez LA MULTI ANI! Sophia, Andra, Petru, Eduard

Strumphitza n-am uitat doar ca am fost tare necajita zilele trecute din cauza ca L a plans foarte mult si s-a cam chinuit din cauza durerilor de dinti... acum si-a mai revenit cu somnul si i-a revenit si buna dispozitie ... asa pare ca seamana cu mine pitica momentan

Roxy in curand iti cer si eu retete de supica pentru L

Catank iti raspund si eu desi nu-mi era adresata intrebarea: eu i-am dat pana acum mar, para, pruna, piersica si caisa in diferite combinatii cu sau fara branzica si nu a fost nici o problema... cred ca poti sa incerci cu oricare, ce ai la indemana sanatos si din livada

Noapte buna mamici!

Multumesc tare mult! Caise nu mai am proaspete.. Para, piersica da...

Mergi la inceput

delia..ii plac deserturile ka dodo, nu??? al meu e fan lapte...dar nu mult cantitativ, la lapte papa 180 ml dimi , apoi fructe, apoi la pranz inca o portie de lapte la care si adoarme, pe la 16 legumele , la 19 iaurt/lactate iar pe la 21 iar lapte! ieri i-am dat paine uscata integrala(fete biscotate) cu unt...

catank.... mica gogisica frumoasa foc!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

catank si voi mi-ati lipsit mie tare mult , Alex avea acum 1-2 sapt 9kg gol.

eu dupa mar si morcov am trecut la supite adaugand legumele treptat, sincer nu m-am grabit cu nimic, daca va zic ca azi a fost prima zi in care am introdus carnita..si si sapt trecuta am introdus iaurtul el nu a avut pb cu nici un aliment dar nu am vrut sa ma grabesc

voi le dati biscuiti? cereale? la cei care sunt mai grasunei ?de care?

Mergi la inceput