Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (53)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Mamici am o dilema (bine ca nu-i trilema)

Pisuc unde esti? aveam nevoie de raspunsul tau ca ma luasi dupa tine cu schema de diversificare

Am inceput relativ usor cu supita la ora 2 direct pasat morcovelul timp de 3 zile, apoi morcov cu telina, ..etc..in paralel dupa 3 zile, am introdus si marul la 10, 2 lingurite, apoi astazi 4..usor, usor... Intrebare?Cu ce sa combin marul in zilele urmatoare? para, pot? sau e pea devreme? Atunci piersica?sau ..?

Multam anticipat!

Vad ca papa fara probleme, deschide gurita ca pestele, ...supita pasata papa in jur de 15-20 ml...ar mai fi mincat, dar nu ma grabesc Marul la fel...Doamne ajuta sa fie o mincacioasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

La multe lunitze printesa scumpa si frumoasa Sophia Nicole, de mami Strumph!
Un Mare si ptr Andra de Miki si Petru de Pisuc.

Yasmi, maria mananca dimineata la 8 lapte, la 10 jumatate fructe, plus branzica o data la doua zile, la 14 legume plus carne sau ou sau piure de cartof cu smantana si carne, la 17 iaurt Napolact cu banana sau simplu, nu vrea deloc cu biscuite, o mai pacalesc si- i mai amestec cu ceale cu biscuiti Milupa, seara la 20-21 lapte, dat in 2 transe, ca de cand cu varicela, nu mai bea la o masa mai mult de 150 ml, nu stiu care- i misterul. Se mai trezeste dimineata la 5 cand ii dau ceai cam 100-150 ml si adoarme pana la 7:30-8. Asa arata programul nostru.

La capitolul achizitii, ne laudam cu mama cu adresa, desi tata a zis prima data, si ma striga cu disperare cand i- e foame si ma vede cu mancarica, sau daca o pun in scaun/ pe jos si nu vrea , in rest baba, papa, si o gramada de combinatii, toate ziua nu- i sta guritza deloc, bate din palme daca- i zicem sa faca bravo si e fericita iar mai nou cu manuta isi face la guritza brrr brrr, astea le- a copiat de la Andrei, , a tcut de la mersul in 4 labutze cu spatele la cu fatza, deci merge de- a busilea de 4 zile si se duce direct la sertare si prize, iar astazi, ptr prima data, s- a ridicat in patutz in picioare. Am crezut ca lesin cand am vazut- o.
Copiaza tot ce vede la Andrei si vrea si ea.

Cam atat despre oi.
Va si o saptamana usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

catank..ma repet: ai o minunatie de printesica!!! e "delicioasa"!!!

miki, ce copilasi frumos ai!!! gurita sigur au luat-o de la tine, nu?? culoarea la ochisori...am observat ca si cata de mada are asa..si lucas al meu...oare raman asa??

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

, na seara!
Roxy, sa stii ca am fost eu azi la gratar, da!si pt tine... si Andra a papat in deplasaretot borcanelul, ca de eram in vizita am luat borcanel...bine jumate de la mine, jumate de la o prietena... avea alt repertoriu..., a mai baut 30 ml lapte si a dormit 3 ore cred, am pus-o si in premergator ca gazda are un bb de 1 an si 2 luni, i-a placut... era intr-o expeditie...... dar eu tot nu i-as lua inca...
Strumph, ma gandeam la orasul luminat , plin de lume.... gata de sarbatori..., tare faza c sophie... i-am spus lui iubi de ce vi s-a intamplat ca radeam si l-am facut curios... si mi-a zis vezi dc nu ma bag eu la pampers cu kk, el ii pune doar dupa baitza.. ca doar e ca o floare atunci
yasmy, tb sa intru pe picasa sa vad pozicile cu casa, lasa ca rezolvati pb voi
Simo, cat crezi ca a tinut ordinea?
fetele maine facem vaccin, ce ii dau sa pape maine?
ally cand sta Andra in cap si vf ma gandesc la eddy cum era el in poze, apropo miki, si noi ne dam hutza de avant in 4 labesi sastii ca maine iti pumnii dimi pt. gradi...
catank pupici
va pup pe toate!
vrea si andra sa roada cablu de net...

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota
alina. n , tb sa-ti spun ca de fiecare data cand fac maioneza, icre sau mujdei cu blenderul lui Dodo ma gandesc la tine si-ti zic de sanatate

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

esti o draguta dodo ce face?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, si dam de baut! Astazi avem 6 lunite!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Un mare La Multi ani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

happy felicitari pt primul mama cu adresa!!! la noi e tata noi mai avem in plus o masa de lapte la amiaza si de 2 nopti si-a mai bagat o masa la ora 3 . am observat ca se inatmpla asa cand ii iese cate un dinte maria ce cantitate papa??? tot napolact papam si noi , in general fara nimic sau cu banana/biscuiti. citisem undeva ca merge si cu branzica+mamaliguta. eu ieri i am dat legumele de la pranz o portie mica ( am facut 2 portii) completata pana la 200 gr cu iaurt.
ma uitam azi in agenda de la fetita....era la 7 luni-7 luni jumatate: spunea hai-hai, tata, tai-tai, facea si tai-tai ul, baba, si NU NU.... juniorul...e mai puturos: avem doar tata, nana, baba.....si restulce vb el acolo cu jucariile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Alina.n , Dodo sta in funduletz putin ca oboseste, sta in 4 labutze si se da hutza, sta in cap si pe vf, ca in pod, doarme toata noaptea... papa legume cu carnitza, branzica outz, nu vrea fructe si iaurt si lapticul e obligatoriu dupa orice nu conteaza cat a papat.... cam atat pe scurt... a si rade toata ziua....daca e foame urla de se aude si China

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

catank..ma repet: ai o minunatie de printesica!!! e "delicioasa"!!!

miki, ce copilasi frumos ai!!! gurita sigur au luat-o de la tine, nu?? culoarea la ochisori...am observat ca si cata de mada are asa..si lucas al meu...oare raman asa??

Vorba lui stefyapostnici cu ai tai nu-mi este rusine

Nu mi-ati raspuns si mie? Cu ce sa combin marul? Nu e prea devreme para sau piersica?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

heello

la multi ani sarbatoritilor de astazi!!!

bebeii peste 7 luni-7 luni jumatate cate mese mai au pe zi?? lucas al meu desi papa destul de mult, 200gr /masa indiferent ca sunt fructe/legume/iaurt are 6-7 mese/zi....tot din 3 in 3 ore papa

daaaa simo de abia asteptam!!! acum insa ne sta capul doar sa rezolvam anumite pb (sper sa se rez sapt asta) pt a ne putem ocupa doar de casa. mami frumoasa cu baietei superbi!!!

Aha al tau papa 200gr-al meu sa-l vezi cum baloteaza cate 300 si tot la 2-3h cere papa

Mergi la inceput