Cu ce ne incaltam copiii in sezonul toamna-iarna?
Raspunsuri - Pagina 5
oanap85 spune:
eu toamana i-am pregatit cu adidasi si pantofiori, iar iarna cu ghetute si cizmulite ,dar cred ca e cam logica chesti asta nu?:))))
la gradi(indiferent ca-i toamna sau iarna) le i-au cate o pereche de papucei,gen tenisi , cu elastic ,adica fara sireturi ca nu stiu sa se lege:D ,se incalta comod si pot ei singurei,anul trecut David a umblat la gradi cu slapi si iarna le dau sosetele mai groase
Nu am cumparat prea multe ,cateva pentru David pentru gradi ,pantaloni trening bluze(gen tricou cu maneca lunga)maioase si chilotei,
ai mei cum nu stiu inca sa traga fermoarul sau sa inchida un buton tre sa le cumpar pantaloni fara fermoare si butoane si care se dau cat mai repede jos ca altfel se scapa pe ei :)pentru Paul imi este mai usor ca are multe ramase de la fratesu :P
Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
Selene_Bunny spune:
Eu sunt satula si de Deichmann (m-au dezamagit anul trecut), si de Leonardo. Sa ma iertati, dar numai rahaturi in ultima vreme, cate oribilitati am vazut ieri in Leonardo, n-am vazut in ani de zile adunati.
Ceva idei de incaltaminte din piele, care sa reziste, ca a mea nazdravana e mare stricatoare de incaltaminte, aveti?
Avem nevoie de adidasi, pantofi mai inaltuti, care sa reziste atacurilor pietrelor/ploii/noroiului, ghete de iarna imblanite ...
Selene_Bunny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Selene_Bunny
Eu i-am luat niste ghete super faine, mai inalte, de-alea waterproof, de la Deichmann, tocmai adusesera modelele noi. De vreo saptamana-doua i le-am luat. 70 de lei. Sunt de iarna. Blogul meu - de la noi, pentru ei! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Lucrusoare de vanzare... |
Despre care ghete superfaine mi-am schimbat urgent parerea cand am vazut ca nu sunt deloc waterproof, ca trece apa prin ele ca prin sita, ca se crapa pe laterale.
Selene_Bunny spune:
I-am luat deocamdata asa:
1 bluzita cu maneca lunga, Takko, 15,9 lei, modele si culori frumoase
1 bluzita cu maneca lunga, C&A, 14,9 lei
1 pereche blugi lungi, grosime medie, Takko, 19,9 lei
5 perechi chilotei bumbac, H&M, 22,9 lei
De anul trecut are asa:
1 geaca exterior fash, interior polar+fash
1 geaca fleece, sper sa-i mai vina
2 fulare
2 pulovere
1 pantalon dublat, dar nu e gros
1 vestuta exterior bumbac (?), interior fleece
1 pereche pantaloni grosi, exterior bumbac (?), interior fleece
2 jerselute Kiabi, luate la reducere, parca 25 de lei unul
2 perechi strampi grosi
Multe bluzite de dat pe dedesubt
1 salopeta raiat, nu groasa
1 salopeta bumbac subtire
2 perechi manusi
Ii lipsesc:
- pijama cu bluza cu maneca lunga si pantaloni lungi
- dresuri
- un trening (cred)
- incaltaminte - musai
- caciula
Si mai vedem.
Piciorul i-a crescut f. mult, daca anul trecut purta 24, acum poarta 26, poate chiar 27.
Selene_Bunny spune:
Am gasit asa ceva: http://www.reclama - reclama mascata i.ro/Ghete-blana-copii_baieti+fete/Ghete-blana-copii-293-rosu_269/
Merita?
Ma deruteaza cu masuratorile, cica 16,5 cm talpita, cat are Daria acum, corespunde in tabelul de pe site nr. 25, dar ea poarta deja 26, ma gandesc ca cizmulitele tre' sa fie 27...
ina.click spune:
din exp voastra, cam care e ritmul de crestere al piciorului? sau nu e un ritm pe varste ci mai degraba individual?
al meu poarta 20 acum incerc sa ma orientez ce nr sa ii iau incaltarile de iarna.
Selene_Bunny spune:
La noi a fost anul si doua numere diferenta.
Iarna 2010 - 22.
Iarna 2011 - 24/25.
Iarna 2012 - 26/27.
Dar nu e o chestie generala.
ch_dana spune:
Ina, nu stiu ce sa zic. Amelia avea la inceputul verii 20, in 2 luni a ajuns la 21 spre 22...mai stau, efectiv nu stiu ce sa ii iau pt iarna.
ina.click spune:
multumesc mult.
atunci astept si eu cu cumparatul si le iau atunci cand se schimba vremea...si eventual cu 1 nr mai mare
Ilinca_M. spune:
La picioroange e problematic si la noi. Pantalonii super grosi i-au fost buni si la 1 an si 8 luni si la 2 ani si 8 luni (i-am lasat bretelele mai lungi doar si la burta au fost ceva mai stramti), geaca groasa de anul trecut sigur ii va veni bine si acum...dar incaltamintea...de la 1 an la 3 ani a schimbat 7 numere.
Anul trecut a avut cizmulite de la Deichman (scrie Dei-tex pe ele si au un pinguin, singura chestie care a convins-o sa le incalte, e f. reticenta la nou...partea si mai proasta e ca daca la inceput refuza sa incalte ceva nou, dupa aia nu mai vrea sa renunte la ele, cerea "pinguinii" si in aprilie:))) si nu i-au intrat apa, au fost foarte bune prin zapada...acum arata ca noi...si sunt uni-sex (de fapt eu cred ca-s pentru baieti, sunt maro, dar la Phiphi nu conteaza:))). Dar sunt nr. 23...ina.click, vezi cum evolueaza piciorusu' pana prin noiembrie, daca vrei i le trimit lui Alex, is impecabile. Dar, cum spuneam, 23. Anul asta cred ca trebuie sa-i iau 25; ghetele din primavara ii vor fi bune si in toamna, nr. 24, dar alea nu trebuie cu cine stie ce ciorapi grosi. Am fost super-inspirata ca i le-am luat, atunci purta 22 dar atat mi-au placut, de la Benvenutti, reduse de la 130 de lei la 39, cum sa nu le iau?! Si mai sunt si moooov, de piele intoarsa.
Acum mi-a propus o prietena sa dam o fuga pana in Ungaria, la Tesco, cica toate-s muuult mai ieftine ca la noi si cred ca-i fac atunci stocul pe toamna-iarna.
(in rest subscriu, la Leonardo= cele mai mari porcarii, nu mai iau de acolo de cel putin 8 ani; la Deichman iar nu-mi plac exceptie unii pantofi de copii. De acolo i-am luat Sophiei adidasi "Puma"(da, stiu ca e total aiurea sa zic asa...adidasi puma:))) rrroz-pal, piele intoarsa, cu vreo 90 de lei (la reducere). Nu de alta dar primise cu un an in urma o pereche de la o prietena de-a mea si se indragostise de ei, pana-n decembrie a mers cu ei la gradinita, noroc ca o duceam cu masina, deja mi-era rusine de ceilalti parinti ca tin copchilu' in adidasi iarna, dar nu ma pot pune cu copchilu':))) si cand i-au ramas mici tot ii vroia, ii indesa ea cumva desi era clar ca o strang ca naiba