Cu ce ne incaltam copiii in sezonul toamna-iarna?
Raspunsuri - Pagina 3
larisel spune:
Cam cat consideratzi ca tzine toamna...
- pana la zero garde temperatura sau
- pana da prima zapada sau
- pana la 01 decembrie conform calendarului?
Sondaj de sezon
aditza_sv spune:
Si noi, avem si ghete si cizme,de acuma depinde de temperatura de afara...ne am descurcat de minune si cizmulite impermeabile si cu blanita in interior!salopetele cu bretele fac minuni indiferent de sex, ciorapei cu totul , hanorace si alte minuni dintra astea
Adriana,mami de Vladutz.
simplicity spune:
Eu i-am cumparat fetitei mele o pereche de cizmulite imblanite, special pt vreme geroasa,mai are o pereche de ghetute pt toamna-inceput iarna. Cizmulitele ei sunt maro, sunt mai mult pt joaca, tavalit, pt hainutele mai elegante, iesit in oras, alte evenimente i-as lua ceva mai colorat ; eu sunt adepta cochetariei dar in limita bugetului , deci nu cred ca as mai da banii pe alte perechi de incaltaminte(in afara de cele 2 perechi de cizme), mai bine ii dau pe jucarii sau alte hainute.
Ca si imbracaminte de iarna, Ariana are o blanita roz, 2 gecute viu colorate, fulare si caciulite, plus un fas (salopeta) pt joaca, i-am mai gasit vesta-cojocel si cam atat.Acum ii caut pulovere cu gat, cam greu gasesc :( , am gasit rolling-uri care sunt super utile, aici bate vantul f tare si atunci o bluzita pe gat e super.
Simply,mami de Ariana
bbea spune:
apropo de incaltari caut si eu niste pantofiori cu talpa cat mai inalta si mai grei pt ca fiul meu are niste stereotipii autiste si se ridica pe varfuri incordandu-se si dand din maini, iar dr mi-a recdomandat sa ii iau astfel de incaltari care sa-l blocheze o perioada,,pt ca spune ca s-ar dezvata...Acum e o problema pt ca nimeni nu cred ca ar cauta pt copilul lui astfel de ciudatenii...nu ar fi confortabile, iar eu trebuie sa am control cand nu e cu mine si e la gradi..deci sa -i incalte toata ziua....!! dc stie cineva unde as putea gasi...pt ca nu este vorba de acele incaltari oropedice pt cei cu platfus sau altceva...ci concret :incaltari grele si cu talpa inalata de la calcai la varf!astept idei! ms!
laura.carol spune:
Eu le incalt pe printese de la Ortopedica din Unirii, sunt fff multumita, piele interior si exterior modele super anul acesta si culori pastelate
Laura mami de Sofia 11 luni si Denisa 5 ani si 8 luni
Baby1320 spune:
Pentru perioada asta friguroasa avem niste ghete gen bocanc de la Adidas care merg de minune cu orice. Am luat si niste cizme de la Crocs care sunt bine matlasate. Probabil la zapada, mai bag o pereche de sosete groase si cam gata .... Cand merge, e un pic mai simplu ca se mai incalzeste si prin miscarile picioarelor
Mama lui Joshua-Luca din 6.04.2010
msilvy spune:
bebele meu e inca in burtica dar vad ca sora mea cumpara haine de toamna-iarna pentru nepotel de la decathlon : ghete inalte de piele pentru zilele uscate (doua perechi ca sa le alterneze ) , cizme impermeabile cu blanita detasabila pentru zilele cand ploua sau ninge ;
geci impermeabile cu flece inauntru (nu trece vantul, apa, tin cald dar nu sunt voluminoase ) , tricouri de bumbac pe piele si flece deasupra , asa el nu se simte infofolit .
larisel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui msilvy flece deasupra , asa el nu se simte infofolit . |
Nu? Mie personal fleece-ul mi se pare cam pufos si umflat. Totushi nu l-am exclus din garderoba pt ca intr-adevar e calduros.
Sarcina ushoara si la termen!
Sondaj de sezon
J.D. spune:
Nu toate fleece/urile sunt umflate. Cele de buna calitate sunt asa
http://www.theoutandaboutshop.com/epages/BT2735.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/BT2735/Products/526009/SubProducts/526009-0010
Finn Constantine 15.10.2009 si 14+
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralucutza77 Ma bag si eu in subiectul asta, cu o alta intrebare: de unde cumparati incaltaminte buna de iarna? A, si daca e posibil sa nu coste o avere... (ca sa ma localizez - mie mi se pare scump sa dau 200 ron pe o pereche de pantofi pe care ii poarta 3 luni...). Eu stau in sectorul 3. Cateodata mai gasesc cate ceva bunicel prin Titan, dar la ultima vizita, cand a trebuit sa luam pantofi negri (noi am inceput clasa I), am gasit numai tampenii. Mami de Miruna si de Vladut |
Eu i-am luat niste ghete super faine, mai inalte, de-alea waterproof, de la Deichmann, tocmai adusesera modelele noi. De vreo saptamana-doua i le-am luat. 70 de lei. Sunt de iarna.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...