Cu ce ne incaltam copiii in sezonul toamna-iarna?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

toamna adidasi, iarna ghete inalte, toate de la bobbi shoes din deichman, adidasii sunt pana in 40 de lei si ghetele inca nu le-am luat

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Eu am baieti si pentru ca fac sport, e musai sa avem adicasi. Ca atare fiecare are doua perechi - una "de buni" adica o marca cat de cat si altii de tavaleala. Cel mic mai are in plus si ce-i mai ramane prtabil de la cel mare.
Pentru iarna le iau ghete inalte. Si din-astea au in general doua perechi (in cazul in care se uda una sa am cu ce sa-i incalt). Anul trecut am gasit niste Geox la pret bun (100-150 lei) si am rezolvat. Anul asta sa vedem daca le mai vin.
Dar unde a venit frigul? Ca ieri am umblat in sandale, iar cel mic merge in tenesi la gradinita iar acolo sta in sandale. Sper sa mai fie mult pana la ghete. La noi ghete se poarta cand da zapada .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

necesarul nostru de-a lungul anilor..

toamna: 1 pereche adidasi (purtati si vara), o pereche ghete/bocanci, 1 pereche cizme cauciuc

iarna: 1 pereche cizme impermeabile, 1 pereche apres-ski pt gerurile si zapezile cele mari (acestea au fost purtabile si 2 ani la rand)

Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Pt toamna ghete si cizme cauciuc, o pereche de pantofi sport pt zilele mai calduroase. Haine - costum ploaie cu palarie si manusi subtiri de ploaie, blugi, raiati,bluze bumbac cu maneca lunga, hanorac de fleece si o geaca lightweight.

Iarna cizme impermeabile cu captuseala speciala, care mentin picioarele calde pana la -35 C. Costum intreg de iarna, costum fleece si base layer. Caciula gen cagula si manusi impermeabile, sosete speciale de la magazinele de alpinism. Astea sunt pt temperaturi sub 0. Cand frig tare ii pun cele 3 straturi ca sa putem sta afara si cate 3 ore.

Finn Constantine 15.10.2009 si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Revin cu greutate... dar asta e meseria de mamica ocupata . La noi frigul de cand am deschis topicul insemna 12 grade celsius vreo 2 zile la rand, a urmat apoi un pic de soare (cu dintzi binentzeles), iar acum e aproape iarna, doar ca ploua si nu ninge... Si bate un vant...

Daca mai e cineva interesat de subiect, primim cu placere si alte pareri si experientze.

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Toamna - adidasi/ghete si cizme cauciuc
Iarna - incaltaminte impermealbila

La haine inca mai am de cumparat: hainuta ploaie, hanorac iarna, pantaloni impermeabili, bluze, blugi... ce avem de anul trecut i=a ramas mic

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Piciului meu i-am luat o pereche de tenesi, o pereche de ghete, o pereche de cizme de cauciuc si mai vreau sa cumpar o pereche de cizme imblanite.

ca si haine avem doua salopete cum sunt alea de schi, foarte groase (nu i le dau decat cand temperatura e spre zero grade), 2 geci groase, o geaca mai subtire, pulovare, vesta tricotata, bluze cu maneca lunga (bumbac si polar), maiouri de piele, pantaloni de diferite grosimi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

toamna:
tenesi si/sau adidasi material( nu piele) - ptr zilele insorite
adidasi piele - 2 perechi
cizme cauciuc

iarna -
bocanci - 1 pereche
ghete inalte - 2 perechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Pentru toamna:
-adidasi si bascheti
-pantofi (pentru fustita)

Pentru iarna:
-ghete
-cizme inalte (pentru fustita, nu renuntam la ea nici daca e frig)
-cizme sau bocanci imblaniti si impermeabili pentru zapada

Eu ii cumpar din Deichman sau din Humanic (cand au reduceri - am gasit ghetute Geox la 80 ron).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Eu am scris un mesaj lung, dar am dat reset si s-a dus . Asa ca dupa ce trag aer in piept, am sa mai sumarizez odata.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput