Povestea sovietelor

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AkaManah spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya

Pe mine m-a dus gandul la exterminarea indienilor...

Anya

La americani nu se poate vorbi de genocid. Sunt prea puternici. In orice caz sunt sute, poate mii de cazuri de genocid stiute doar de un numar relativ mic de oameni.

Sfarsitul lumii e un rau necesar

Orice adevar trece prin trei faze. Mai întâi este ridiculizat. Apoi i se opune rezistenta înversunata. Abia în faza a treia este acceptat ca fiind de la sine înteles.

"Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta."Mahatma Ghandi

Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu cred ca va exista un proces al comunismului. Documentarul asta e argumentul meu.

Dar nu acum, ci atunci cand oamenii care s-au format in comunism nu vor mai putea sa il impiedice.

De exemplu rusii ar trebui sa il condamne si sa aduca dovezile dar ei nu pot face asta acum. Poate peste 2-3 generatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb
Pe cand un proces al comunismului?

Nu va avea loc niciodata.

La fel cum crestinismul nu este vinovat pentru genocidurile purtate sub semnul crucii sau islamul nu este vinovat pentru dementii ce se detoneaza in public cu coranul in brate, nici comunismul nu poate fi facut raspunzator pentru ororile puse la cale de diversi paranoici.

Nazismul este condamnat in bloc pentru ca intreaga ideologie nazista are la baza superioritatea unei asa zise rase.

+1

Mergi la inceput