Sezatoarea canadiana (216)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

ktrinel nu am avut premergator la fete
of, si eu am acceasi problema cu cizmele de iarna ca nu-mi plac de loc cum arata. incearca la winners

va doresc o saptamana usoara



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Ktrinel eu am cumparat copiilor cizmulite de cauciuc frumoase de la Zellers: pentru baieti colorate cu rosu si plasa de Spiderman, iar pentru fete roz cu printesele Disney. Anul trecut astea mi s-au parut cele mai frumoase, dar nu stiu ce modele au anul asta. Nici noua nu ne plac cele de la Kamik si din cauza formei (parca nu se aseaza bine pe picior) si culorile sunt tare urate.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Pacat ca erai in contra-timp Cristina. Eram la cumparat cadouri...astazi copiii mei fac 16 ani. Bucurati-va cit mai cumparati ce vreti voi copiilor. Al meu vroia tenisi ptr iarna ca asa se poarta. Cu greuuuu l-am convins sa incerce altceva si i-au placut in final.Cind sunt mici ii imbraci si gata, cind ajung mari stiu tot!

Saptamina trecuta am ajuns in fnal la neurochirurg. Merci Lorelaim ptr ca te-ai gindit la mine. Deci se pare ca a fost o hernie de disk severa, dar nu intruneam cele 3 conditii de operat. Asta daca ma vedea in iulie.Cu mult noroc, cred ca si gindurile bune ale prietenilor, si rugaciunile (Doamne daca nu m-am rugat!) s-a facut bine de la sine.Insa nu sunt in afara pericolului, ma mai vede in 2 luni si tot trebuie sa fac atentie. Incerc sa ma obisnuiesc sa nu ma mai aplec, sa ma las mereu pe vine.Nu am voie sa ridic greutati, etc.Ah si iau in continuare medicamente.

Sa va spun si voua ce mi-a spus doctorul. Cele trei conditii ptr operat erau durere mare,amorteala si incontinenta. dar in functie de unde prinde nervul, mi-a spus ca avusese pacient care statea mereu in erectie L-au operat de urgenta, saracul...

Marea petrecere e vineri, sper sa scap intreaga.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Dana, ma bucur ca ai venit cu vesti bune . Dar de exercitii ce ti-a spus? Mai ai voie sa mergi la sala? Te intreb pentru ca si eu am niste probleme la coloana, in faza incipienta, dar ma gindesc cum va fii mai tiziu . Inca odata sa iti urez sa it traiasca copiii, sa fie sanatosi si sa aiba mult noroc Petrecere frumoasa pentru vineri si iti doresc sa nu ai nevoie de renovari majore la casa


Pentru mamicile de copii mai mici, uitati un articol din La Presse cu idei de aniversari:

http://www.cyberpresse.ca/le-soleil/vivre-ici/famille/201110/01/01-4453371-fetes-denfants-un-marche-en-essor.php?utm_categorieinterne=trafficdrivers&utm_contenuinterne=cyberpresse_B20_en-manchette_398_section_POS1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Diana, eu n-as zice ca nu ai sanse, e doar oboseala de vina. Succes la interviu!

Dana, la multi ani gemenilor! Sa va traiasca! Insanatosire grabnica iti doresc!

Ktrinel, noi am luat de la Zellers niste cizme ptr soricica cu ceva imitatie de lac in partea de jos, nu scria pe ele nici o marca. Si pe la Winners cu un an mai inainte am gasit ceva acceptabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Si eu Anei tot de la Zellers i-am luat cizme. Mie-mi par faine si de calitate. Ramane de vazut cum se comporta la zapada, dar cum ea este ca pisica in apa...sigur vor face fata.

Dana, pana la urma ramai si tu acasa la petrecere? I-ai convins? :) Important este sa fii zen. Este o zi importanta in viata lor si o vor tine minte toata viata.
Iti doresc de pe acum sa iasa minunat!

Eu sunt cu gatul in pioneze. Joi seara m-a prins ploaia fara umbrela (am parcat masina la naiba-n praznic si am mers pe jos pana/de la facultate) si sunt racita rau de tot. Gatul imi este parca plin cu ace...iar nasul mai are putin si se dezintegreaza. Bag ceva pastile (cand imi amintesc...sau mai bine spus cand ma doare mai tare) insa vad ca efecte nu prea sunt. Bleah! Si nici n-a venit inca iarna!

Delfinule, la ce competitie ai participat?

Va doresc o zi frumoasa maine!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
**************************

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:


Neata!

Exclusive, cum a fost simbata/duminica, ce spune Liz?

Cristina


Dana, spor la pregateala:)chefului!

pfui, ce vreme

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Servus fetelor dragi

Dana - multa sanatate iti doresc La multi ani cu sanatate si noroc gemenilor tai cuminti! sa va bucurati de ei pana la adanci batraneti

Multa bafta la examene: Tudor, Victor si Liz! sa va dea bunul Dumnezeu sa reusiti acolo unde doriti!

Oana - multa sanatate draga mea! Tu parca faceai yoga acum un an - nu-i asa?

La capitolul "cizmulite" - noi stam bine - cauciucul sa traiasca (moare mama mea cand vede prunca incaltata in cizme de cauciuc! - cu sau fara blanita de iarna - da' aici asa-i "moda" - purcelusilor - mari si mici - le sta bine rostogolindu-se in noroi - noroc cu echipamentul de protectie!... )

Va tzuck cu drag si promit sa mai intru sa va citesc (ca de scris... nu prea am ce... programul zilnic ramane neschimbat)

P.S. Duminica, dupa aproape 8 ani de zile, mi-am facut curaj si mi-am reincaltat patinele cu rotile... si NU am picat! (spre marea mea mirare dar si incantare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Lorelaim esti tare de tot cu patinele.Eu ma feresc acum si sa mai ma urc in lifturi.

Ah, probabil ca nu am apucat sa va spn de fapt cum s-a intimplat hernia mea...in Cuba am cazut cu liftul, ca in Ro daca va mai amintiti cum cadeai in casa scarii. E drept ca aveam o mica problema la vertebra cu pricina dar caderea cu liftul a declansat restul.Acum urasc lifturile.

Oana eu fac niste exercitii zilnice date de specialistul la care inca merg (care face Active Release Technique)si ma ajuta. Cu mersul la sala doctorul mi-a zis sa mai astept inca citeva luni. Nu stiu exact ce voi mai fii capabila sa fac.Alergatul cred ca va fii un vis.

Alina, da ramin acasa ca s-a suparat S ca a luat-o ca "vreau sa scap" sa-l las pe el cu toate pe cap. Asa ca stau. ah, si e si vineri, cidn sunt deja obosita de la servici si dupa o sapt de lucru. Anyway nu mai pot da inapoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Exclusive spune:

Buna fetelor - ce mai faceti?

Multumesc de incurajarile ptr. examenul Lizucai - ea l-a dat duminica si zice ca a fost usor, dar asa au zis toti care au iesit de acolo (nu a fost matematica, numai de scris o compozitie si un examen de cultura generala). Unii dintre copii deja au inceput sa primeasca rezultatele (probabil cei care au fost la sesiunea de sambata), insa acum cateva minute cand m-am logat, inca imi spuneau ca rezultatul nu e gata ... Ei ne-au spus ca rezultatele se vor da vineri, dar probabil ca aceasta este ziua finala, ziua limita pana la care trebuie sa afiseze ptr. toti. Directoarea de la scoala la care este acum le-a spus ca a primit rezultatele ptr. unii care au dat la College Laval si College Ste Anne de Lachine. le-a mai spus ca 64% de la scoala lor au dat la Lachine and most of them sunt pe list d'attente ... Acum am inceput sa am si eu emotii - pana nu vad negru pe alb un rezultat, nu ma linistesc. Stiu ca Liz e buna si apoi directorul de la Lachine a zis la sedinta dinaintea examenului ca de fapt buletinele din clasa a 4-a si clasa a 5-a au greutate mult mai mare decat nota la examenul de admitere (Liz a luat-o continuu in sus, inspre 88% la franceza si mate in timp ce media pe clasa a luat-o in jos)dar ... who knows??? Am emotii ca orice parinte ...

Katrinel - eu i-am luat fetei cizme de la Winners, Joe Fresh (Maxi si Loblaws), si mai fancy de la Naturino de pe Greene Ave din Westmount.

Dana P - La multi ani copiilor si sunt sigura ca ai sa ai casa intreaga la sf de weekend (asta daca iti angajezi si niste ajutoare la curatenie)

Alina - multa sanatate! Acum te calesti ptr. the real deal - iarna canadiana care, cel putin aici la Montreal, nu e cu mult mai friguroasa decat cea din Romania, numai ca e mult mai luuuuuuuuuunga ...

In alta ordine de idei, inca nici n-am rezultatul copilului la examen, dar mie deja imi arde de planificari de vacante in Sud

Mergi la inceput