Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

SCUZE K AM UITAT DE PAUZE..............

TIGRUTA SI EU SUNT IN ACEEASI SITUATIE CU TINE:ADICA EU DE FAPT SUNT DIN DAMBOVITA,SI M-AM MUTAT IN PRAHOVA.MAMA E LA 160 KM DE MINE ,E GREU FARA EA.ASTA E....TRECEM PESTE TOATE!!!!!

PUIUTII NOSTRI SA FIE BN SI GATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

tigruta am dat doar niste exemple de simptome care ar putea sa ii faca rau lui bebe, pe care eu nu le am. Nu e neaparat daca ai dureri de cap sa fie si ceva in neregula, dar trebuie avut grija. Unele pot fi de la o digestie lenesa dar altele pot avea legatura cu tensiunea.
Vad totusi ca astazi imi este un pic greata. La orele 18 avem prima programare la doctor. Speram sa incepem cu dreptul.
Ce ma termina pe mine e insomnia, adorm foarte greu si ma trezesc din ora in ora...probabil ca e din cauza schimbarilor hormonale. Plus ca am momente in care ma simt fara pic de energie. Mai sunteti cu astfel de probleme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Dragele mele gravidute,

va citesc din momentul in care elly a deschis odiseea, insa nu am avut curajul sa intru si eu in grupul vostru.

In urma cu 9 luni am piedut o sarcina, si acum cand am ramas iar insarcinata, cu ajutorul lui Dzeu, am zis ca astept sa treaca primul trimestru pana sa dau vestea cea mare apropiatilor.

Pe scurt sunt in saptamana 10 de sarcina, cu un ursulet de 3 cm si jucaus tare. Suntem putin mai mari decat dupa UM insa Dna doctor spune ca este totul bine, si evolueza sanatos.

Am avut si partea nostra de sperieturi si anume niste analize gresite la Regina maria, pt rubeola, care m au bagat in sperieti si am fost ff stresata, insa se pare ca acum este totul oki.

Ca si alte gravidutre sunt tare balonata si ma doare si stomacul, ca nu imi dau seama daca sunt contractii sau doar dureri din cauza gazelor si a burticii de zici ca am 4 luni.

Eu iau Femibion si 3 pastilute de nospa pe zi, ca la ultima eco se vedeau ceva contractii si cum nici nu mi dau seama acum dca am sau nu, mi a recomandat dna doctor sa iau preventiv.

Greturi am, si am avut de la inceput, insa nu ma deranjeaza prea tare, m am obisnuit.

Gata sunt mandra de mine ca vb am scris, ca mi am facut curaj, acum sa fim optimieste cu toate si sa avem copilasi sanatosi si la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

DRAGA joana2672001:

BINE AI VENIT PRINTRE NOI!

SA ITI DEA DUMNEZEU SI TIE UN BEBIC SANATOS SI FRUMOS!SA TRECI CU BN PESTE TOATE PROBLEMELE,IAR ACOLO UNDE CREZI CA NU GASESTI RASPUNSUL CAUTA-L LA NOI.TE VOM AJUTA CU MARE DRAG!

SARCINA USOARA SI LA TERMEN ITI DORESC!

ERA SA UIT!!! HAI SI TU CU NOI IN NOUA CASUTA!!! :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167594

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Acest capitol este inchis!!!
Va asteptam pentru continuarea discutiilor aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167594&whichpage=1

Elly 11+ si Babyboom

Mergi la inceput