Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Neatza fetele..
Elena bine ai venit si sarcina usoara..care e problema cu durerile de cap ca din ce ai spus tu inteleg ca sunt semne ale opririi sarcinii din evolutie??? Eu la Luca nu tin minte sa fi avut dureri de cap, in schimb acum am si destul de des..ce-i drept azi noapte nu m-am odihnit deloc ca Luca a racit si are nasul infundat si nu m-a prea lasat sa dorm ca nu a dormit nici el asa ca m-am trezit cu durerea de cap..
Lamuriti-ma va rog cum e cu dureril;e de cap..
Elly si eu trec de la o stare la alta si vad ca ma enervez imediat

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

[quote]citat din mesajul lui addya_21

SI EU PLANG APROAPE DIN ORICE,UITE DE EX. MESAJUL TAU M-A FACUT SA PLANG,NU E UN LUCRU RAU,SUNT DOAR EMOTIONATA!MA BUCUR TARE MULT SA STIU K AM PE CINEVA ALATURI!MI-E FFF GREU IN PERIOADA ASTA,MAI ALES K INCERC SA PASTREZ SECRETUL PANA VINE SOTUL MEU ACASA!AS SPUNE TUTUROR K A APARUT O MINUNE IN VIATA MEA DAR IN ACELASI TIMP PARCA MAI MULT IMI DORESC SA FIE SI SOTUL MEU DE FATA !

MULTUMESC MULT FETELOR!!!!
[/quote
Adya suntem alaturi de tine si te inteleg perfect in legatura cu faptul ca preferi sa fie si sotul cand veti da vestea cea mare..nici eu nu i-am zis soacrei inca chiar daca am mare nevoie de ajutor dar pur si simplu nu am vrut sa-i spun..maine mergem la eco la doctorul cu care voi naste si care imi va supraveghea sarcina si poate maine seara ii vom da vestea cea mare, ca tare sunt curioasa cum reactioneaza pt ca e o pers care nu isi exprima sentimentele..mama e la 200 km departare ca eu m-am mutat la BV din Bacau asa ca e a mai greu ajunge la noi..tare mult mi-as dori sa o am pe mama aproape..vai acum ma apuca si pe mine emotiile..as putea sa vorbesc pana maine de soacra si de mama de tot ce im lipseste

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Gagicileee, pana la urma facem odiseea plangacioaselor
Dar, asa este. Ffff delicata este perioada asta si toate emotiile le resimtim amplificat. Si cum, nah, nu avem niste vieti perfecte...se gasesc motive care sa ne extrasensibilizeze.

Ady, pt tine e cel mai greu, ca nici macar sotul nu il ai aproape. Dar cat mai sta? Banuiesc ca o sa vina in tara cat de curand, nu?

Va pupicesc asa de dulce ca o sa va treaca toate lacrimile. Haideti ca puii nostri n-au mamici plangacioase.

Elena, si eu am zile cu dureri de cap. Uneori de la stres(daca am vreo problema), uneori de la statul prea mult cu ochii in calculator, alteori pur si simplu de la sarcina sau poate imi scade tensiunea.
Eu nu beau cafea deloc pt ca n-o suport. N-am baut niciodata.

Elly 11+ si Babyboom

Mergi la inceput

Ma apuc de casuta noua! Acusica este gata!

Elly 11+ si Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

O SA VINA LA SFARSITUL LUI NOIEMBRIE!MAI E CEVA TTIMP PANA ATUNCI DAR CU AJUTORUL LUI DUMNEZEU SI CU AJUTORUL VOSTRU,PRIETENELE MELE,O SA TREACA!

Mergi la inceput

SI ASA CUM ZICE Ellyshor "" :puii nostri n-au mamici plangacioase""!

CAPUL SUS FETELE !ORICE PROBLEMA AM AVEA NU SE REZOLVA CU LACRIMI!BEBICII NOSTRI AU NEVOIE DE MAMICI PUTERNICE,CARE SA II APERE SI DE LA CARE SA INVETE SA FIE PUTERNICI,SA NU SE ASCUNDA IN SPATELE LACRIMILOR CI SA SE RIDICE SI SA MEARGA MAI DEPARTE!

MULTI PUPICI DRAGI MAMICI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

miha felicitari pt. vestile bune. cati ani are Bianca de a stat cuminte cat tu ai facut eco? ca si noi ne gandim s-o luam la vreo ecografie, insa cred ca nu va sta locului o clipa, e prea mica sa inteleaga.

tigruta ma bucur ca e bine bb. cat costa nasterea la clinica privata?
foame mie nu imi e mai mult decat imi era inainte de a ramane gravi.

apropo de mancare ce alimente mai sunt interzise in sarcina. eu stiu de peste oceanic, fructe de mare, oua crude (de ex. in maioneza). mai sunt si altele?

miha n-am nici o treaba cu sanii, mai ales ca fiica-mea suge la greu... ar fi naspa daca m-ar durea...

elena lipsa simptomelor nu inseamna ca sarcina nu e bine. daca vrei musai sa stii poti face analiza de bcg doua zile la rand si sa vezi daca creste valoarea inseamna ca sarcina e in evolutie.

addya cand vine sotul?

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

addya baga niste spatii intre pupici ca s-a latit pagina.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Avem casuta noua : aici

Va astept pe toateeee!

Elly 11+ si Babyboom

Mergi la inceput

RAMONIKA AI AICI UN LINK CU PRETURILE DE LA MAI MULTE CLINICI .
http://www.reclamamascataatentie/nastere/pregatire-nastere/Cat-ne-costa-nasterea-a6072.html#Nasterea_la_Clinica_Eva_

LA SFARSITUL LUI NOIEMBRIE VINE SOTUL MEU.

Mergi la inceput