Scolari de Iulie - August 2004 * 82
Raspunsuri - Pagina 9
Dorsilia spune:
hai sa va intreb ceva total in dezacord cu temele abordate din 12 septembrie incoace:P Ce detergenti de rufe mai folositi voi, ca eu una nu mai stiu ce sa cumpar, nu stiu, ma deranjeaza ba mirosul, ba ca am impresia ca nu mai spala cum trebuie.
stiu ca nemtii au ceva ca lumea de care stiu inca din copilarie de la vecinii nostri, care veneau in vacante din Germania si le miroseau hainutele al naibii de bine. TOATE. pana si cele ce ni le aduceau noua de cadou. eu pana in zi de azi n-am reusit sa regasesc acel miros fin, delicat, cu nici unul din detergentii si balsamurile cumparate.
va zic ce am folosit ca balsam pana acum (lenor spring, cocolino sensitive, sano sensitive, malizia, si mai ceva nemtesc nu stiu cum traumfrisch) Iar detergenti de la Ariel, bonux, omo, sano maxima, persil, dero, savo urban, si poate or mai fi dar astea le-am folosit anul asta, insa m-am saturat de ele, unde sa gasesc care detergentii au totusi mirosul ala tipic nemtesc? (e pe aici un magazin si chiar si o piata unde mai aduc de prin germania detergenti insa nu stiu ce sa cumpar)
roberta04 spune:
:) Hello! Eu sunt o repezita, si eu vad the big picture si n-am timp de detalii (uneori mi-o iau frumos pentru ca nu citesc cu atentie si fac un raport complex cand de fapt aveam doar o concluzie de dat :) )...sunt dezordonata dar am o ordine precisa in haosul meu, notitele mele arata groaznic dar surprind esentialul... atunci cum Doamne-Doamne sa ii cer copilului sa isi faca curatenie in camera si sa scrie impecabil?
Am fost la sedinta cu parintii si am apreciat refuzul categoric al invatatoarei de a da nume in public... In rest, adminsitrative...
Vi s-a cerut acordul pentru vaccinul ROR?
Va pup, sunt busy, busy, busy la work...
roxanaz spune:
Lia, eu folosesc tide si balsam lenor, coccolino daca e la oferta sau DM marca lor. nu stiu cum miroseau pe vremuri hainele dar stiu ceva: lucrurile de pe vremea aceea ni le aducem aminte distorsionat si pe vremea aceea lucrurile ni se parea complet altfel. totul ne mirosea mai frumos, totul ni se parea mai gustos, desi poate acum unele sunt la fel - impresiile erau altele si acum le vedem diferit.
am feedback de la ceramica: totul frumos, putini copii (doar 4) si doamna s-a plans ca nu o asculta deloc (ha ha ha ) si ca a facut doar ce a vrut el, niste maimute de lut acu ma asteapta sa faca lectiile cu mine, ca asa am facut planul de dimineata
edit: Robi, da, am dat acordul ptr vaccin ieri.
leeloo2004 spune:
Roberta - parca mi-ai citit gindurile...
Mi-au cerut de la scoala copie dupa carnetul de vaccinari (pe care eu nu l-am mai deschis de nu stiu cind...) si rasfoindu-l am vazut ca la 7 ani trebuie facut rapelul la ROR...si dr. de familie mi-a spus ca se face la scoala, in campanii de vaccinare...prin urmare am intrebat la scoala si mi-a spus ca undeva in octombrie va fi respectiva campanie...
So, intrebarea este - exista contraindicatii?
Lia - poate ca tu nu stii, dar eu fiind in domeniul marketingului, nu mi-a scapat un raport facut de o asociatie dintr-o tara europeana(sau cam asa ceva) care a scos la iveala faptul ca produse de renume (din toate domeniile - alimentar - gen ciocolata, cafea, inclusiv faimoasa cola etc, detergenti, aditivi alimentari, etc) au o reteta diferita, evident mai slaba calitativ, pentru tarile est-europene...uite www.b1.ro/stiri/eveniment/coca-cola-jacobs-i-nescafe-produse-de-calitate-inferioare-pentru-pie-ele-din-europa-de-est-3193.html" target="_blank">aici un link cu stirea respectiva...
In concluzie nu ai sa gasesti acelasi parfum persistent, calitati in ceea ce priveste curatarea, etc la niciun detergent de pe piata romaneasca...
Bunny - ti-am trimis un mesaj pe PM cu o mare rugaminte...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roberta04 spune:
Si eu cred ca si Roxi ca avem perceptii distorsionate asupra gustului, mirosului din copilarie... Eu am amintirea cremelor de plaja folosite de germani in Mamaia :) Nu am resuit sa regasesc acel miros nicaieri :)
Gabi, interesant articol, eu am testat sampoane o anume marca UK versus Romania, de cafea si Cola nu mai spun...
Am uitat sa va spun ca am vazut celebrele evaluari... cu ceva dificultati dupa mine (nu era ce gasisem eu in portofoilu). Sunt mirata ca Matei nu a gresit deloc , oare a copiat?
szivarvany spune:
Lia, o fi Weiber Riese ???
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=5" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1
roxanaz spune:
buna dimineata
azi au inspectie in scoala, pentru nu stiu ce acreditari. asa ca, desi au sportul, sunt imbracati in uniforma. abia astept sa vad cum reuseste sa se echipeze pentru ora de sport..
in rest ma doare capul de mor, asa ca incerc sa o iau usor de dimineata.
o zi buna sa aveti!
carmenp spune:
da, i-au si vaccinat
Citat: |
citat din mesajul lui roberta04 Vi s-a cerut acordul pentru vaccinul ROR? Va pup, sunt busy, busy, busy la work... poze www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243" target="_blank">Povestea nasterii |
szivarvany spune:
salutare si de la noi
io am marire de ficati, a laudat-o doamna pe Giulik, a zis ca are lucrarile curate si ingrijite ca de copil de clasa a 4-a, atat la scris cat si la pictura dar de viteza tot n-a declarat nimik
si trecu` si ziua de ieri, i-a palcut si la sah si la pictura si nu poate alege, inca
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=5" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1
g_ioana spune:
Neatza
Mitzunoua la sedinta ne-a sugerat sa facem antrenamente cu ei,adica pana numar la 5 scoate din ghiozdan manualul si caietul de matematica...pana numar la 3 scoate creionul din penar...ai putea sa faci competitie intre frati cu recompensa castigatorului sau...cumpara-i un cronometru smecher si pune-l pe el sa se cronometreze si cand obtine timpi buni da-i o medalie de aur
Maria se moshcaie la micul dejun asa ca in intervalul 7-7.30 cred ca zic de o suta de ori"hai Maria mananca,hai Maria mananca"....marti ma duc si eu la consiliere cu doamna sa vaz care-i treaba dupa o luna de scoala....eu i-am zis mandrei ca vineri adunam toate calificativele si facem o medie,in functie de rezultat ne distram sau nu in week-end...asa ca ieri a venit cu 2 de FB ...in alta ordine de idei,desi toate invatatoarele sunt de acord ca unii copii sunt stangaci nu se tine cont de asta...adica mandra face elemente grafice perfecte dar daca le incepe de la dreapta la stanga sau de sus in jos...lucreaza cu numaratoarea...doamna ii pune sa treaca toate bilele in stanga si sa manevreze restul cu dreapta...asta este ..
In rest ma omorati cu vaccinul asta,eu sper ca la scoala mandrei sa se faca cat mai tarziu...daca nu-s de acord sa i-l faca oare pot sa-l fac la medicul de familie?
Leeloo eu stiu ca la fel ca la orice vaccin trebuie sa fie perfect sanatosi...pot face un pic de febra dupa..ii doare un pic mana...si sunt copii care dupa nu stiu cate zile pot avea niste eruptii gen rubeola/rujeola...
Robi hai meii cum poti sa spui ca Matei a copiat...evaluarea lor a fost facuta pe baza cunostintelor acumulate la grupa pregatitoare...Matei este oricum foarte istet si s-a vazut ca si educatoarea a lucrat cu el!
hai pupicei si o zi excelenta