Scolari de Iulie - August 2004 * 82
Raspunsuri - Pagina 12
cristalina spune:
Spune-i ca Mos Craciun le aduce SUPER CADOU copiilor care ii scriu frumos scrisoarea!
Eu cam asta as vrea sa fac, insa mi-e cam frica sa nu cumva sa ceara Maria cine stie ce minune...
Deocamdata i-am zis ca bunica-sa ar fi super mandra daca ar primi o scrisoare "Draga bunica, asta e prima mea scrisoare! Te anunt ca am invatat sa scriu!".
Si merge impreuna sa o punem la posta!:)
Azi a fost certata la fiecare ora de doamna ... A considerat invatatoarea ca a fost mai cumintica si a mutat-o mai in fata cu cineva in banca...si a vorbit (banuiesc ca a vorbit foarte mult...sa isi scoata parleala!)
"nu m-am putut abtine!"
roberta04 spune:
A vorbit Petro cu invatatoarea sa o intrebe ce s-a intamplat cu tema respectiva si se pare ca avem un feedback negativ total- este obraznic, se ridica in timpul orelor, este foarte lenes si neatent, nu tine pasul cu ceilalti copii, nu se concentreaza... pe cuvant ca sunt sub stare de soc... Invatatoarea nu ni s-a plans pana acum si de fapt nici acum din proprie initiativa, deci nu cred ca spune toate astea cu un anume scop...
Luni dimineata avem discutie cu ea si cu Matei de fata...
Azi, insa, iau masuri categorice - scoatem TV-ul din camera lui, nu mai primim musafiri, nu mai primeste nimic in afara de strictul necesar o luna, lucram obligatoriu seara de seara.
szivarvany spune:
salutare si de la noi.
ma bucur ca e vineri, dupa o saptamana kkcioasa la munci.
de raportat, nimik nou. Giulik e multumita de viata ei ocupata , serile imi citeste in continuare - acum si-a scos Guliver
eu ma bucur ca e aproape weekend.
Cristal, Roberta, sunt sigura ca pana la urma va fi bine cu piticlontii mai vorbareti
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=5" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1
Dorsilia spune:
nici Danu nu e cu scrisul frumos decat daca se concentreaza la maxim si pt aia eu trebuie sa fiu f atenta cand ii repet, "te rog sa scrii doar daca te simti in stare sa scrii ca lumea" Taicasu scrie si a scris mereu ca si cu picioarele, adica uraaaaat, groaznic, insa nu inseamna ca e tolomac. Cei cu inclinatii matematice nu vor scrie foarte caligrafic cred. Eu care sunt o literata scriu in toate modurile posibile, si de mana si de tipar, foarte foarte frumos. Danu e mai mult cu logica si cu matematicile decat cu limba romana sau straina. Se pricepe la silabe, la propozitii, insa sa scrie nu-i place si se vede, temele le face de musai nu de placere, iar la scoala scrie ok ca vrea bulina rosie si pt ca are o colega de banca ce scrie frumos si vrea sa nu ramana mai prejos
szivarvany spune:
eu scriu oribil, insa scriu ultra rapid d`aia lesin cand o vad pe artista casei
cum am zis ieri parca, la noi se vede de fapt ca are finete in miscarile cu pensula/creion/stilou si eu pun asta pe seama cursurilor de pictura/grafica in primul rand, iar in al doilea rand a contat si educatoarea noastra care i-a indrumat cu caietele speciale.
_
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=5" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1
alice2004 spune:
Lia, multumesc ! Ai mare dreptate !! Ma bucur ca sinteti ok si ma intristez sa aflu ca tu nu esti chiar in toate apele !!
Daria, mey, io te invidiez sincer pentru lecturile de seara cu Giulik !! Poate vreodata o sa am si io parte de asa ceva de la gizmo !!
Monicule, poi ce sa faci, nu s-a putut abtine fata sa nu vorbeasca ?!
Robi, imi pare rau sa flu despre Matei, sper sa fie cu folos intrevederea cu invatatoarea !!
Ema, sa ne povestesti cum a fost petrecerea, daaaa ??? Ca-s curioasa !
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion
szivarvany spune:
(Alice, imi citeste cat eu ii tricotez caciula curcubeu si vesta curcubeu)
Kim, sper sa rezolvati toate problemele
_
alice2004 spune:
Kim, !!
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion
roberta04 spune:
KIM , oare o sa ne amuzam copios cand o sa privim candva in urma?
Mie mi se pare foarte dificila aceasta perioada, poate si pentru ca eu nu am timp niciodata
szivarvany spune:
mie acum mi se pare parfum, mi-e groaza de perioada cu 100 de teme si zeci de lectii de invatat, cand nu vor mai avea timp de nimik
_