tratament bronsita
Raspunsuri - Pagina 2
clarmai spune:
Medicul fetei mele nu este el,ea are o femeie medic la care mergem mereu si o cunoaste de cand s-a nascut.Din pacate nu l-am putut alege pe el ca medic,deoarece il chinuie o boala cumplita,cancer la colon,s-a operat in strainatate,acum e mai bine,vine la spital dar numai de zi,si nu in fiecare zi,de garda nu mai face din cauza bolii.Il prindem foarte greu si s-a nimerit cand am avut nevoie la copil sa nu dau de el.Dar e un medic de milioane.
Ce e drept ca dr copilului meu ,desi medic bun,nu a lasat-o niciodata doar pe atat.Mereu imi dadea extra.Adik nurofen,tantum verde,expectorant,uneori nu scapam fara antibiotic pe reteta din cabinet.De aceea am ramas socata cand mi-a zis acest dr,doar humex.Alta data la dr fetei,pt un simplu rosu in gat aveam ditamai reteta.
Pt mine e ceva nou si infricosator,doar un medicament.Multa lume mi-a zis ca un medic bun,nu este unul care iti da antibiotic pt orice fleac,dar am tras cu dintii de aceasta dr.deoarece a fost singura care a depistat torticolisul si suflul sistolic la copilul meu.
Regret foarte tare ca acest dr. minunat e bolnav,daca era dupa mine ii dadeam toti banii mei numai sa fie medicul permanent al copilului meu,dar asta e.
cleo78 spune:
uof, ce trista poveste.
Cum se simte piticania ta?
Eu tot insist, fara medicamentatie daca nu este cazul. Organismul trebuie invatat sa lupte singur - cand copilul e molesit, obosit, evident ca nu face fata si trebuie ajutat. Inclusiv febra, e un mod de manifestare a organismului ca lupta cu boala. Dar daca este complesit de medicamente, cand sa invete singur?? plus, toate medicamentel absolut toate au efecte secundare. Niciun chimic nu ajunge la nivelul care a ajuns mama natura in sute de mii de ani de evolutie. Omul incearca sa inventeze, dar greeeuuu taaare greu.
Acolo este solutia: in ceea ce ne-a dat Dumnezeu pe pamant!.
clarmai spune:
Ochii nu ii mai lacrimeaza,nu ii mai curge nasul,mai trage cate o tuse cand si cand ,dar mai ales dimineata.E bine,nu i-am mai dat nici un fel de medicament,dar stam in casa.Ce ma supara e ca are buzele crapate foarte urat si nu stiu cu ce sa-i dau.
Dar e bine,sper sa ramana asa,e bine ca s-a putut doar cu atat de putin.
mamitzica spune:
Asigura-te ca fetita e hidradata si pune niste crema pe buzite.
Si al meu cum a inceput scoala a facut viroza asta si acum dupa 2 saptamini tuseste mai putin dar nu i-am dat nimic.E normal ca dimineata sa tuseasca mai mult pentru ca se aduna secretii peste noapte.Sanatate.
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui clarmai Ochii nu ii mai lacrimeaza,nu ii mai curge nasul,mai trage cate o tuse cand si cand ,dar mai ales dimineata.E bine,nu i-am mai dat nici un fel de medicament,dar stam in casa.Ce ma supara e ca are buzele crapate foarte urat si nu stiu cu ce sa-i dau. Dar e bine,sper sa ramana asa,e bine ca s-a putut doar cu atat de putin. |
lichide.
I-ai un strugurel roz, de fetite, din farmacii. Pana acolo, folosweste ulei de masline.
Poate e prea cald/aerul prea uscat in casa?
sdcristian spune:
noi anul acesta incercam sa evitam antibioticele, ca in primul an de gradinita a luat cat altii intr-o viata
asa ca ii dau preventiv picaturi de extras de samburi de gref - pt prevenirea rosului in gat, daca are semne de raceala extract de frunze de maslin, si pt imunitate vitamina c si colostrum
mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003
dana vio spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorikay Pentru buzele uscate la noi ajuta crema de galbenele. Sanatate! |
Miere de albine.
Alexandra Maria
14.12.2007
ingridnen spune:
incercati si un tratament naturist pt. tuse pe care mi l-a recomandat medicul (si care a dat rezultate nesperate):
- seara o cana de ceai din scai vanat
- extract gemoterapic din coacaz negru, 25 picaturi dimineata si 25 picaturi seara
Toate astea timp de 10 zile. Se gasesc de cumparat la magazinele naturiste.
Sanatate !
Ingrid si Cristi 8 ani