tratament bronsita
Raspunsuri - Pagina 3
clarmai spune:
Sper numai sa gasesc,ca al nostru magazin naturist e cam saracacios,nu multa lume se inghesuie,in schimb la farmacie e coada mereu,la care am fost in oras niciodata nu am gasit-o sa bata vantu'.Cineva ,cineva tot e!!
mirela0521 spune:
de cand l-am introdus in colectivitate baietelul meu (avea vre-o 2 ani jumate' pe atunci) facea f des rinofaringita sau bronsita sau laringita... oricum in zona gatului cel mai des, mai rar sa ii coboare la plamani sa faca pneumonie, insa am trecut si prin asta de vre-o 2 ori. inebunisem pt ca nu mai suportam atata chin si plansete, mai ales ca ii tramsnitea virusii si sora-sii care era un bebelus la vremea aceea si pe care nu aveam cum sa o izolez. va dati seama ce era la noi in casa cu 2 pitici bolnavi. o zapacisem de tot pe dr lui de familie pt ca nu mai stia biata femeie ce tratamente sa ii mai prescrie, le incercasem pe toate posibile!! terminam un tratament, 1 saptamana era bine, dupa care recidiva sau dadea in altceva si saptamana urmatoare iar era dr la noi la usa.
in final mi-a fost recomandat sa le fac primavara si toamna, cand virusii si microbii colcaie peste tot, o cura de 3 luni cate 10-15 zile/luna din tinctura de maces + tinctura de coacaz negru + vitamina C picaturi. lui nu i-am mai dat antibiotic de vre-o 3 ani, si nici nu prea a mai racit.
andabeji spune:
cate idei super faine..deci..tinctura de maces si coacaz negru? dar echinaceea? asta cum se gaseste pentru bebei mai mici de 2ani? eu am gasit doar sirop Imunogrip
clarmai spune:
Pe prospectul de la siropul cu echinaceea si propolis scrie ca se poate da de la 1 an in sus.Eu ii dau de la fiterman propolis c cu echineceea,il gasesti sau il poti comanda la orice farmacie,eu cand nu l-am gasit,am rugat la farmacie sa-mi faca comanda,il iei la acelasi pret ,chiar daca e la comanda.Eu sunt foarte multumita,mai ales ca alte dati,imi racea rau si fara antibiotic nu scapam.Mai ceri parerea si medicului,eu i-am cerut-o si mi-a dat unda verde.
ali spune:
Imunogrip junior de la Plantextract este tot cu echinacea.
Noi mai folosim si extract de mesteacan si extract de brad...pe langa cel de macese.
Si acum mai nou am inceput cu ulei de cod.Are omega 3 si pe langa asta ofera organsimului si vit D in stare naturala.
clarmai spune:
Azi de dimineata nu mi-a placut cum se prezinta fata si am fost cu ea din nou la medic.A zis ca e ok si mi-a dat sa-i dau exberitox,a zis ca e foarte bun dat pt imunitate,cand organismul inca lupta cu virusii.etc.etc.Sunt tablete si se pot tine in gura ca si bomboanele ,din cauza ca are un gust foarte placut.Se da de trei ori pe zi cate o tableta ,sau in functie de varsta.A zis ca pe langa propilisul cu echinaceea sa-i dau si acest exberitox 4-6 saptamani.
Il iau astept sa vad daca e bun. A mai auzit cineva de el ?? La voi a functionat?
Helwa spune:
Buna mamicilor.
Baietelul meu de 8 luni a racit datorita schimbarilor bruste de temperatura de dim si seara ,,,,,, eu l'am tratat cu Panadol si cu aerosol..... si pentru a evita o ulterioara bronsita facem aerosol dimineata si seara , zi de zi :) Il recomandam tuturor cu drag ... face bine micutilor si nu le strica organismul si stomacelul
pupici
ali spune:
Helwa, baietelul tau e mic si inca sta la aerosoli.
AM incercat si noi dar nu sta...
Andabeji se poate si numai cu ser fiziologic.