Nasterea la Arcadia - Iasi (21)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Oly_Mary, nu am cuvinte sa spun cat regret povestea ta. Nimic din ce ti-as spune azi, maine sau o viata nu iti poate alina durerea, stiu asta. Tu esti o mamica de inger, si desi imi imaginez cat doare ,nici nu am curaj sa gandesc prea mult asta, si sigur imaginatia mea nu poate cuprinde tot . Sper din suflet sa ai puterea sa mergi mai departe, sa ai puterea sa o iei de la capat si Dumnezeu sa iti dea si un copil pe panant nu doar un inger .

Am sa te rog sa ne dai voie sa te trecem la mamici in listuta, pentru ca esti o mamica, una speciala. Numai cu acordul tau voi face asta.

Te mai rog sa intri pe forum la mamici de ingeri. Ele au trecut prin ce treci tu si poate iti e de folos sa vorbesti cu ele.

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 36+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Oly_Mary, nu cred ca sunt cuvinte care pot sa te aline.
Imi pare foarte rau pentru experienta ta.

Lena - 39+

Tic-tac, tic-tac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Neata fetelor, cu ce veste trista incepem aceasta zi...
Oly Mary,mi-e greu sa imi imaginez prin ce ati trecut si cata durere poate suporta fiinta noastra.Ne pare rau pentru micuta Marta si citind postarea ta m-am infiorat gandindu-ma ca ni se putea intampla si noua...Faptul ca ne-ai impartasit din durerea ta ma face sa cred ca esti foarte puternica, si ca e si asta un pas catre vindecarea si alinarea dupa care tanjeste sufletul tau! Te incurajez si eu ca si Ionela sa citesti acel forum pe care ti l-a recomandat, cred ca te va ajuta intr-o anumita masura! Dumnezeu sa fie cu voi si sa va dea putere sa treceti peste acest necaz...si poate intr-o alta zi, cea mai frumoasa pentru voi, sa va bucurati de cuvintele "mama " si "tata"!

Ramanand pe acest subiect, vreau sa va impartasesc experienta unei alte mamici, care a piedut fetita la 30 saptamani, din pacate i s-a oprit inimioara, de la 28 de saptamani medicii au avertizat-o ca nu e posibil ca fetita sa ajunga pana la 33-34 cand avea sanse ,dar ea a incercat sa faca imposibilul pentru a trai fetita.la 30 sapt inimioara ei nu a mai batut, si a trebuit sa i se declanseze nasterea si sa o aduca pe lume .A trecut prin momente grele, dar cu ajutorul sotului, a lui Dumnezeu, fetelor de pe forum, si a timpului care asterne uitare, a trecut peste pierdere, si acum e insarcinata iar, in 18 sapt!

Si al doilea caz, al unei mamici, buna prietena de-a mea, care era insarcinata in 35 saptamani si de la efort(mutat mobile prin casa, carat covoare,etc) a ajuns cu contarctii f mari la spital, acolo, inimioara la bebe nu se mai auzea, au bagat-o in cezariana de urgenta, avea hemoragie f mare in interior,din cauza ca i s-a rupt placenta, medicii au vrut sa ii scoata uterul, dar pana la urma au facut tot posibilul sa ii salveze uterul ca sa mai poate avea copii, pt ca bebelusul cand l-au scos nu respira, l-au resuscitat peste 10 min si tot nu a repirat,dupa ce au renuntat ca prin minune a inceput sa respire singurel!

Mamica de Estela , 24.mai 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Lena, imi place statusul tau..esti ca o bomba cu ceas:))

Mamica de Estela , 24.mai 2011

Mergi la inceput

Da, diseara vine medicul meu... k a fost plecat ieri si azi si chiar daca se incepe acum travaliu sunt in schedule .

Paturica am terminat-o, trebuie doar sa ii fac marginea... asa ca sunt pregatita

Lena - 39+

Tic-tac, tic-tac

Mergi la inceput

Ionela, am citit postarile. Foarte interesante toate
Multumim de link.

Acum am inceput sa fac un document care se numeste Principiile alaptarii. Vreau sa incerc sa scriu acolo (evident sa preiau de undeva, ca eu din proprie experienta nu pot sa scriu) principiile despre alaptare cu argumente ca sa pot sa gasesc repede informatiile cand o sa am nevoie (de ex. sfaturi rude, de genu: nu ii ajunge lapte, pune x minute la un san, x la altul, dai ceai etc).

Lena - 39+

Tic-tac, tic-tac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

OlyMary nu pot sa cred ,eu eram internata atunci ,te-am auzit plangand ,am auzit-o pe d-na dr CACICOVSCHI agitandu-se pe acolo ,vorbea la telefon cu cei de la cuza-voda ,imi pare nespus de rau pentru ce ti s-a intamplat ,trebuie sa fii puternica ,sa te aduni de pe jos si sa mergi mai departe .D-ZEU sa te aiba in paza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Citat:
citat din mesajul lui crysacry

buna din nou,
O intrebare adresata fetelor care au nascut prin cezariana programata: v-a zis medicul anestezist sa nu beti apa deloc de seara la 12 pana a doua zi dupa operatie?Si daca da...a baut cineva apa?Vi s-a facut rau la operatie din cauza asta?? (am fost si eu la analizele preanestezice si asta cu apa mie imi e foarte greu sa o respect pt.ca noaptea mi se usuca foarte tare gura...acum ma gandesc ca daca o sa mai beau 2, 3 guri de apa...ce o sa se intample).

37+

Si eu am fost in aceiasi situatie, si cezariana programata la ora 13, dupa un mic scandal cu incercarea de a muta operatia mai dimineata fara succes, m-am mobilizat si cu cateva zile inainte am incercat sa nu beau asa multa apa si in final am reusit, am recupereat dupa.
Eu nu am baut, acum sa vezi pareri ale fetelor care au baut.
Multa sanatate!

Claudia David Andrei 12 sept 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Ionela durerea e groaznica se duce pana in spate, doare si cand pun mana pe san,am avut o ragada la celalat san si nu a durut asa de tare.
Asta noapte am folosit pompa si a durut mai putin si am pus pe sfarc garmastan,apoi bepanten, nu simt nici o ameliorare.
Aproppo de stors la pompa, am scos 130 ml si bebe l-a papat pe tot, acuma ma duc in cealalta extrema, nu e prea mult??
O sa continui sa storc cu pompa poate se mai vindeca, am noroc ca am un bibe destept, nu curge nici o picatura daca nu tragi ca la san.
Daca e sa consult un medic, la care sa ma adresez???
Off toata is gramada, sper sa se rezolve in final.Trimis sot sa-mi ia protectie la mamelon poate poate.
Multumesc

Claudia David Andrei 12 sept 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Clau, nu e si rosu sanul pe o zona???? Mie imi suna a canal infundat. ce spui? incercam sa cautam alte pozitii de supt. Zi-mi unde doare? tot sanul? o zona? e sensibil tot?

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 36+ cu Tudor

Mergi la inceput