Nasterea la Arcadia - Iasi (21)
Raspunsuri - Pagina 19
ionelamaria spune:
Lena cat nu sunt regulate, dureroase si "consistente"stai calma
asa am si eu contractii Dar eu n-am:
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 36+ cu Tudor
LenaC spune:
Oki, deci ma duc sa ma epilez
Eu am inceput sa le monitorizez, k mi-au facut alea injectie la maternitate ca sa se rareasca si nu am observat sa se fi rarit.
Stie cineva vreun salon ok pentru epilat cu ceara in Nicolina?
Lena - 39+
Tic-tac, tic-tac
madline82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LenaC Pentru cine este interesat... Premaman din Iulius Mall s-a inchis. Probabil au dat faliment. Lena - 39+ Tic-tac, tic-tac |
Cred si eu ca au dat faliment la ce preturi aveau, o pereche de sosete 45 lei!!!
madline82 spune:
Si mie mi se pare putin probabila otita pe alaptat in pozitie culcata, pt ca daca se prelinge vreo picatura e absorbita de lenjerie/pernuta..cred ca 1/1000 cazuri ar utea face otita astfel
Alyna, imi pare rau ca treci prin incercarea asta grea, totusi stoarce-te in continuare, poate e o pasa proasta pt voi si va trece, Alex nu vrea cu nici un chip la san??
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui madline82 Si mie mi se pare putin probabila otita pe alaptat in pozitie culcata, pt ca daca se prelinge vreo picatura e absorbita de lenjerie/pernuta..cred ca 1/1000 cazuri ar utea face otita astfel Mamica Estelei , 24.mai 2011 |
Se refera la canalul dintre gatut si ureche pe interior.
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 36+ cu Tudor
claumarcoci spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ionelamaria
Se refera la canalul dintre gatut si ureche pe interior. Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 36+ cu Tudor |
Da... si mi-a recomandat sa-l tin la 45 grade, dar cum D-zeu ca am incercat si nu e deloc comod.
Noaptea tot la orizontala il pun ca e mai comod
Claudia David Andrei 12 sept 2011
madline82 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ionelamaria
Se refera la canalul dintre gatut si ureche pe interior. Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 36+ cu Tudor |
Aha, nu am stiut ca cele 2 comunica..pai si cand o tin in brate nu e tot la orizontala?
Tu cum te mai simti Ionela? Au trecut contractiile?
alinuta84 spune:
citat din mesajul lui LenaC Neata, Eu azi am fost la urgente la maternitatea cuza voda... m-am trezit dimineata si nu simteam bebe-ul. Am tot impins, miscat burtica (de vreo 10 ori decat de obicei si nimic). pana la urma am zis ca nu are sens sa mai astept ca mai rau fac... mai ales ca pana acum raspundea foarte repede la ghionturile mele. M-am dus la maternitate la triaj; m-a intrebat cine urmareste sarcina. spun Dr Scurtu, intreaba "L-ati sunat?", zik nu... "Pai sunati-l ca e in maternitate." Sun... nu raspunde... ma apuca bocetul si ii spun ca nu raspunde... imi spune sa ma asez... suna doctorul ii spun ca nu misca bebe... el spune ca e in drum spre Arcadia si imi zice ca se intoarce si ajunge in 5 minute... astept, astept, bocesc, bebe nimic. a venit destul de greu, sau mie imi pareau secundele ore Eu totusi nu inteleg... de ce nu m-a vazut medicul de garda intre timp? A venit intr-un suflet, am mers la ecograf, mi-a pus sa aud bataile inimioarei si am rasuflat usurati amandoi. A spus ceva de genu "Am deja o varsta, nu puteti sa ma speriati asa tare de dimineata" M-a trimis la monitorizare 20 min si a plecat. Am stat 20 minute ascultand inimioara puiului meu, sincer nu cred ca exista sunete mai perfecte, as fi ramas acolo. Mi-au zis k am si contractii (asta stiam ... le am din sapt 20) si mi-au pus o injectie ca sa le mai rareasca (Vybrocil sau Scobutil parca). Oricum nu le-a oprit, am tot avut si dupa. Cred ca stau ora asta sa le monitorizez. M-am simtit tare neputincioasa, ca nu puteam sa tip la alea sa ma vada oricine, ca vreau sa aud doar inimioara. Oare sunt o mama rea? Tb sa ma lupt mai mult cred, desi ma gandeam ca daca ar fi fost mai grav ar fi trimis doctorul meu pe altcineva. Bine ca e totul bine. Lena - 39+ Tic-tac, tic-tac |
Dumnezeule Lena mi-ai dat cele mai mari emotii...am citit fara sa respir...ma bucur ca e totul bine..pupici ai grija de voi
AlynaB spune:
citat din mesajul lui madline82 Si mie mi se pare putin probabila otita pe alaptat in pozitie culcata, pt ca daca se prelinge vreo picatura e absorbita de lenjerie/pernuta..cred ca 1/1000 cazuri ar utea face otita astfel Alyna, imi pare rau ca treci prin incercarea asta grea, totusi stoarce-te in continuare, poate e o pasa proasta pt voi si va trece, Alex nu vrea cu nici un chip la san?? Mamica Estelei , 24.mai 2011 |
Nici sa nu ma vada ca indrept sanul spre el ca e jale..... incepe sa planga
AlynaB spune:
citat din mesajul lui LenaC AlynaB, tu bei ceai pentru stimularea lactatiei? Eu am o prietena care a stors laptic pana la vreo 6 luni. Cred k folosea ceai de la Humana. Spunea ca e foarte eficient. Ai putea macar sa incerci. Lena - 39+ Tic-tac, tic-tac |
Am baut o perioda dar nu a avut efect..... La mine avea efect cand ieseam la cumparaturi :) Cand ajungeam acasa trebuia sa il pun rpd la san ca altfel explodam :)