Nasterea la Arcadia - Iasi (21)
Raspunsuri - Pagina 18
Ramonika spune:
Lena bine ca a fost bine pana la urma, foarte bine ca te-ai dus la spital. ai grija
Lisa
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
claumarcoci spune:
Sa va povestesc cum a fost prima vizita la pediatru, dr Siminiceanu
Am ajuns acolo, ne-a dezbracat, consultat , cantarit si suntem tare grasunei, 4500gr, la nici o luna, mai avem pana pe 12(am iesit din maternitate cu 3480 gr)
A zis ca nu e nevoie de calciu in luna a doua, e prima care zice asa, eu aku ce fac??, dar sa continui cu vitamina D3, a zis ca e OK, nu e fan nici vigantol nici asta, important e sa previna .
M-am dus cu o foaie pe care am trecut toate intrebarile( ca de bebe nu a venit cu manual de utilizare), a fost foarte amabila si mi-a raspuns cu detalii si foarte fain la tot ce aveam de intrebat.
Legat de acel fosait, a zis ca atata timp cat bebe suge normal, nu oboseste, doarme, cica bebei sunt dependenti de respiratia pe nas, nu e nici o problema, si mi-a zis sa nu0-i mai fac toaleta zilnica la nasuc, ca de in Arcadia mi s-a zis zilnic, ci doar strict cand e necesar.
Ptr ochisor, ca noi am venit din maternitate cu conjunctivita ne-a pus sa facem analiza la secretie, sa nu fie vreun streptococ, doamne ajuta sa nu.
Ptr eritemul fesier ne-a invatat o smecherie, bine poate voi stiati ,eu nu, sa pun intre fese o discheta demachianta, ca e kk acid si de asta face si evident ne-a dat alta cremuta
Mi-a spus ca nu-mi recomanda alaptatul intinsi unul langa altul, deoarece poate ajunge o pic de lapte in ureche si sa faca otita.
Tocmai ce facuse kk si a zis ca e ok, arata bine si ca acel mucus nu e ingrijorator, mi-a dat explicatia dar s-a apucat de urlat baby si nu am inteles.
In concluzie am fost multumita de domnia sa.
Ce muult am scris, si vroiam sa va povestesc ca am fost in Copou ieri si m-am uitat dupa mamici dar... nu am stiut dupa ce sa ma uit exact, plus ca toate mamicili erau skynni si eu si era invazie de furnici cu aripi si gata am venit acasa.
Gata, v-am pupat dulce pe burtici si bebei
Claudia David Andrei 12 sept 2011
claumarcoci spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LenaC Multumesc Oana . Cum merg pregatirile pentru botez? Eu am incercat sa caut niste fotografi in Iasi, chiar gasisem unul ok, dar nu era liber sambata Probabil ai dreptate Claudia. Multumesc Cine este interesat. Claudia , tu ziceai ca vrei wrap. Ai putea sa mergi si sa vezi exact "Intalnire "babywearing" la Iasi Marti, 11 octombrie, ora 18:00 la gradinita Casuta Zanelor (Bucsinescu). Asteptam cu drag gravidute, mamici, tatici chiar si bunici si bone! :) Oricine este interesat de acest mod minunat de a-ti ajuta bebelusul sa paseasca in viata este binevenit!" http://bebelusipurtati.blogspot.com/p/despre.html Lena - 39+ Tic-tac, tic-tac |
Foarte interesant, sa vedem ce facem si mai ales cum e timpul si poate facem si noi o vizita.
Legat de botez, am gasit foto plus filmat numai la biserica, ca nu facem party mare cu 100 euro.
Baietii ii am cu recomandare http://www.viseazainculori.com/#,lucreaza bine.
Ptr sedinta foto incearca pantelimontescu cosmina, e sotia tipului face super fain, as fi vrut si eu dar sotul meu e un Grinch al fotografiei asa ca..
LenaC spune:
Claudia, super ca ai dat detalii despre vizita la pediatru. Imi notez si eu cateva chestii? Se programeaza greu la Siminiceanu. Cat costa consultatia?
Eu fotograf am incercat sa caut pentru Oana, ca ea intreba
Lena - 39+
Tic-tac, tic-tac
AlynaB spune:
Buna fetelor..... Am intrat sa va dau vestea proasta :( Gata cu tatiza,sunt deja 5 zile de cand nu a mai pus gurita pe ea. M-am tot stors eu dar are mom cand vrea si cand nu vrea din bibe. La stors iese pe zi ce trece tot mai putin laptic.....nu stiu daca mai are rost sa ii dau asa..... Sunt asa de suparata, imi pare atat de rau.....as fi vrut sa ii dau san macar pana la un anisor dar....daca nu mai vrea :(. Asta este.Mergem mai departe, papam sa crestem mari.
Va pupic dulce!!!!!
LenaC spune:
Ar trebui sa imi fac griji?
30 sec la 13:38
20 sec la 13:46; 8 min de la ultima contractie
40 sec la 14:00; 14 min de la ultima contractie
30 sec la 14:28; 28 min de la ultima contractie
30 sec la 14:42; 14 min de la ultima contractie
35 sec la 15:06; 24 min de la ultima contractie
20 sec la 15:13; 7 min de la ultima contractie
30 sec la 15:20; 7 min de la ultima contractie
50 sec la 15:33, 13 min de la ultima contractie
25 sec la 15:43, 10 min de la ultima contractie
Lena - 39+
Tic-tac, tic-tac
claumarcoci spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LenaC Claudia, super ca ai dat detalii despre vizita la pediatru. Imi notez si eu cateva chestii? Se programeaza greu la Siminiceanu. Cat costa consultatia? Eu fotograf am incercat sa caut pentru Oana, ca ea intreba Lena - 39+ Tic-tac, tic-tac |
Lena nu chiar asa greu, de ex eu am sunat marti si m-a proogramat joi, cons costa 60 lei.
LenaC spune:
AlynaB, tu bei ceai pentru stimularea lactatiei?
Eu am o prietena care a stors laptic pana la vreo 6 luni. Cred k folosea ceai de la Humana. Spunea ca e foarte eficient.
Ai putea macar sa incerci.
Lena - 39+
Tic-tac, tic-tac
LenaC spune:
Multumesc Ramonika
Pentru cine are nevoie:
http://contractionmaster.com/
Lena - 39+
Tic-tac, tic-tac
ionelamaria spune:
Clau, de data asta sunt absolut de acord cu tot ce spune siminiceanu.
Cu toate astea, riscul sa ajunga laptic in ureche la bebe e mic, dar exista, pentru ca acel canal comunicator e marisor acum. Pe partea cealalta, eu am alaptat culcata si nu doar eu si bebe nu a facut otita. Citiseam si eu despre asta ( otita de la alaptat in pozitia culcat) mai pe la inceputuri, dar sa stii ca nicaieri in sursele sigure nu e precizat. Am fasi pe un dite medical mai slabut si pe forumuri. Explicatia insa mi s-a parut logica si de aceeea accept ideea ca e posibil dar prea putin probabil
Siminiceanu mi-a redus la copil doza de vigantol semnificativ si m-am trimis cu el la soare. Mi-a scos de tot vigantolul vara inainte de un an. Nu am dat Ca si Fe si am repetat analizele si au iesit de fiecare data perfect.
Ca o parere personala, de mamaica:
1 . corpul uman e asa cum e format. Daca el se descurca singur sa sintetizeze din alimentatie Ca si Fe si noi in bombardam cu suplimente sintetice uita sa-si faca singur treaba.
2 . curatatul si aspiratul zilnic: pai, daca noi tot le turnam ser in nas ca sa le umezim nasucul , corpul lor nu va sti ca trebuie sa faca asta singur. Aspirarea zilnica iar produce "obiceiuri proaste"pentru organism
Ce am scris inclinat luati-o strict ca o parere
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 36+ cu Tudor