Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 9
racusor2010 spune:
eu nu am facut nimic azi a plecat mama, a lasat curat, mancare ,asa ca toata ziua cu baietii mei...mint, am facut acum paste cu lapte pentru andrei si am strans prin casa
dar cum ne-a trezit mama pe la 6 si nu am putut dormi o data cu andrei, in seara asta i-am trimis singuri la plimbare si eu am stat la filme in casa...abia astept sa dorm
desi acum am scos nasul pe geam si imi parea rau ca nu am iesit la aer si eu putin....
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
ainotna spune:
Salutare!
Crissy, nu iti pot spune ce efecte a avut catina pt ca nu a mai luat-o. A auzit-o pe bunica-sa cum vorbea la telef cu cineva si spunea ca mananca Bogdan catina si nu stie cum, ca are un gust groaznic si de atunci nu a mai pus gura. Cu amenintari si/sau promisiuni de recompensa, cu rugatul frumos si cu amintitul ca pana atunci se ruga de mine sa-i mai dau, nu a mai vrut si pace. Acum tuseste, dar tuseste si Sasha, care a luat catina in continuare. Eu sunt oricum perseverenta, poate se imbolnavea mai tare daca nu-i dadeam catina...rau nu cred ca-i face, asa ca...
Cristeo, amesteci catina cu miere (cat sa fie toata catina in miere) dar neaparat sa o bagi la frigider, asa cum a zis si Crissy, mie prima tura mi-a facut spume, pt ca am lasat-o 2 saptamani afara, pt ca asa citisem intr-o reteta.
bumblebee spune:
Eu catina am facut- suc, din ramasite am lasat la uscat, pt ceai. Miere dupa gust, adica mai putin de jumatate fata de cantitatea de catina.
Crissy, luam toti 3 'suspensia' asta. Am mai zis [:P] noua ne place la gust.
Nu ma mai joc, dar deloc, si-a facut V doua cucuie azi, unul mare, cum v-am mai povestit ca a cazut fratele meu, la tocul de la usa, dar pielea i-a pocnit putin, i-a mai dat umflatura inapoi, ne-am chinuit cu gheata, oricum, tot pui de alien e.. Al doilea la gradina, a dat cu capul de un butuc, e mai mic, dar tot si-a zgariat pielea.
Acuma pot sa-i fac poze, dar azi mi s-a facut rau cand cand l-am vazut, cu sange, cum dadea si el cu mana si imprastia..
Asta dupa ce oricum am fost ciufulita de dimi, ca s-a cam foit azi noapte, am colectat un purice (Paula), care m-a tot frecat azi noapte, si dimineata, la 6, trezirea . Si m-a si piscat puricele!!
Alice_Elena spune:
Bumblebee esti puricoasa? :)) ai reusit sa scapi de el? Pup cucuiatu
Mara are o belitura/vanataie la picior s-a lovit intr-o masa, si o minivanataie pe obraz, a cazut in balcon. Dar si le cauta. Se urca pe masuta din sufragerie. Azi a umblat numai cu ligheanul in brate. Intr-un dormitor unde nu am apucat aa schimbam mobila avem un pat d-ala cu lada intr-un capat ( cum avea bunicamea) si se urca pe lada aia apoi se arunca in pat. Direct in fata
Azinoapte am dormit nasol ( rodica, isa a dormit bine?). Mara s-a tot foit si a plans in somn. Azi am vazut si apoi am simtit un colt de maseluta ne asteapta vremuri grele
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+
paula_m spune:
Am fost si noi la gratarel la Ramo. S-au certat Raisa si Raul pe un mar!!. Raul avea marul si Raisa umbla sa il ia. Al meu se mieuna ca de ce vrea fata sa-i ia marul si fugea de ea, si Raisa mieuna ca de ce nu-i da Raul marul si fugea dupa el. Nu i-am putut impaca pana nu i-a dat Ramo si ei un mar, si apoi si-au mancat satisfacuti amandoi merele.
Alina, Alice, cucuiele.
Eu nu stiu cum mai rezista copii astia. In scurta lor existenta au avut parte de mai mult de 70 % durere. Incepand cu colicii, apoi dintii, apoi cazaturi fara numar, fara numar...Eu cred ca ajungeam la nebuni, daca eram in locul lor , cu mintea de acum. Pe bune, sunt mici si nu le baga nimeni in seama dorintele( pt ca nu prea pot comunica), le dam ce vrem noi de mancare ( de obicei mancare rea, fara nici un gust), medicamente incontinuu, racesc usor, suntem tot cu gura pe ei, nu au voie sa faca nimic interesant, nu au voie la tv, etc. Ce viata de caine au!!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
adrianaBuc spune:
buna searaaaaaaa
Un pupicel pentru cucuie. Maine cica duc cainele la socrii, am mari emotii ca nu se vor descurca. Uf!
In alta ordine de idei, Rebeca a prins drag de florile mele - le-am bagat in casa de vreo 2 zile - scoate pamantul din ghiveci, vine la tine si iti arata ca e mizerie, apoi ia maturica sa stranga. Fireste ca imprastie tot pamantul prin casa. In curand o sa rasara rosii prin gaurile din parchet.
Va pupicesc
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si o maseluta
21+
bumblebee spune:
Am invins puricul, dar am rascolit toata casa, spalat tot ce se poate. Nu stiu de unde l-am colectat. Daca e sa ma iau, sunt puricoasa sefa, daca trec pe langa vreunul, sigur vine cu mine .
O cauta piscotii astia, cu lumanarea, reusesc sa se loveasca de te miri cum si se lovesc cu/de te miri ce . Deja arata mai bin, buna arnica asta.
Alice, vanataile, cucuiele si cucutul din burtica!
Adriana, la iarna vezi ce bine-ti prind rosiile cultivate de RB!
harnicuta si pe bb din burtica!
Acuma la culcare nu o mai termina cu TI-TA (tic-tac), la cat de pasionat era cred ca maine o luam de la capat. L-am cremuit bine bine, dar greu, ca il doare tare..
tina_80 spune:
Crispro, distractie placuta la nunta!
Alina, Alice, pupam si noi cucuiele!
Adriana, Alice, ce mai faceti burtici? Cum va simtiti, misca bebelii?
Oana, ai pus poze si cu apartamentul?...si n-am fost eu pe faza?
Paula, bine ca pana la urma Raisa si Raul au mancat merele! R al meu sta tare prost la cap. fructe. Insa mananca legume, rosii, ardei, castraveti cruzi si murati(stiu ca au f multa sare dar nu ma inteleg cu el cand ii vede, mai noi tb sa intru inainte in bucatarie sa vad daca e ceva pe masa interzis lui)
De data asta cand R a fost racit mi-a mancat f f bine, chiar mai bine decat in mod normal....eu nu mai inteleg nimik! Eu cand sunt racita nu am pofta de mancare.......
Kata, sper ca v-ati simtit bine!
Sunt fericita! ne-a aprobat si noua creditul si peste 2 sapt semnam actele si avem banutzii, puteam si sappt viitoare dar pleaca sotul in Italia la sedinta
Noapte buna delfinariu!
crissy77 spune:
racusor, Andrei, dragul de el... Cat despre reteta de paine, cred ca la toate masinile cantitatile sunt cam aceleasi, dar sigur se va gasi o mamica sa te ajute, asa ca fa ca mine, coboara masina din pod
ooana, cam asa am facut si eu puiul cu smantana, doar ca am adaugat si un morcovel mic. A papat si Bea, greseala mea ca am rupt pieptul bucati cam mari si la un moment dat s-a plictisit. Oricum aveam pregatita si papica de-a ei. A reactionat bine, niciun eveniment suparator (tocmai se drege dupa un episod cu diaree).
Alice, cum fu meciul? Cum de esti asa microbista?
ainotna, of, bunicile astea gurese...
bumblebee, bietul Vic...
paula, aaa, deci gratarul fu ieri Ca tocmai ii uram ooane sa aveti parte de vreme frumoasa. Ma duc sa sterg. Despre dureri (de dinti) a citit socrul meu intr-o revista ca un om mare nu ar putea suporta asa o durere. Omuletilor in miniatura le trebuie atat de putin ca sa fie fericiti .
andrianaBuc, Rebe harnicuta. La primavara strangi recolta de rosii . Pupicim si noi fetele, de la mic la mare, toate
bumblebee, puricii ii poti colecta si de pe strada (daca ai avut "norocul" sa defileze vreun caine sau vreo pisica inaintea ta).
paula, bumblebee, tocmai citeam in newsletter-ul de la pampers (despre varsta de 15 luni), sa nu ne miram daca seara la culcare bombane vrute si nevrute, cica fac retrospectiva zilei
btz_ovi spune:
Neatza.
Va invit la o si o felie de tort ciocolatos ,am facut si eu reteta Easy Chocolate Cake,nu stiam ca iese un blat asa mic,prin urmare la ora 11 noaptea stateam si coceam alt blat.A iesit cu un puternic gust de migdale dar e delicios de bun
Paula asa m-ai facut sa rad,dar cata dreptate ai
ALINA Victor.
Al meu azi noapte de 2 ori a dat cu capu de marginea patului in 5 min.Eu ce sa ii fac daca nu sta locului nici cand doarme?Doar nu o sa stau de paza
Si observ ca,mai nou,cand il enervez isi trage [/b]palme peste fata[/b],da nu asa in joaca,ci da tare de incepe sa planga.Ai vostri fac asa?Ca pe mine ma enerveaza la culme faza asta,cred ca ii leg mainile in curand