Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 15
bambi_bv spune:
Crissy - scuze ca nu m-am trecut singura in tabelul cu datele de nastere si multumesc ca ai trecut tu (stiu ca imi trecusem datele in tabelul mai vechi de pe contul "distrus" dar apoi cred ca am ratat momentul cand s-a refacut).Daca mai sunt necesare alte date te rog sa imi spui.
Crispro - ziceai la un moment dat ca ai vazut primul episod din ultima serie de "Neveste disperate" - spui ultima serie in sensul de cea mai recenta sau ultima, pentru ca va fi ultima?
Stiu ca si tu spuneai de Vladut ca e nervos si vroiam sa intreb voi cum procedati cand se tavaleste? Eu in general, cand suntem in casa, il las sa urle si plec de langa el ca se potoleste imediat si trece la altceva, dar nu stiu daca e tocmai ok. Matei al meu cateodata face "matanii" de nervi de se da si cu capul de parchet ...
adrianaBuc spune:
sorina, sa fie cu noroc! Sa iasa bebe luna asta.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 2 maselute
21+
bambi_bv spune:
Citat: |
citat din Michelle1981 Acum ca s-a racit afara am schimbat programul. Dupa ce ne trezim dimineata mancam si fac de mancare pt pranz, apoi iesim afara pe la 10 si ne plimbam, apoi ne jucam la parculetul de joaca pana la 11.30. Pe la 12-12.30 luam pranzul (paste/orez/cartofi cu carne si ciorba/supa) si apoi somn de 2-3 ore (a avut zile cu somn de 4h). Apoi un fruct si iesim afara la 16 pana pe la 18. Dupa aceea gustarea de lactate cu faionase si joaca/vizite/iesiri/program de voie apoi somn la 21.30. |
Michelle1981 imi place programul vostru, mi s-ar parea ideala ordinea asta si pentru Matei, o sa incerc sa il aplic.Dar vroiam sa te mai intreb, cand spui ca mancati de dimineata la trezire, te referi la LP sau la mic dejun adevarat?Si seara la culcare LP?Si la pranz aveti 2 feluri de papa? si scuze de interogatoriu
Aahh..si te rog PM cu complexul unde ati fost voi in concediu.
rodyka spune:
Žneatza la amiaza...
carla, nu am cuvinte la asa ceva . greu e ca vorbele nu se pot lua inapoi, lasa rani care nu se mai vindeca. dar cel mai rau e ca el crede asa ceva. mami, multa putere si intelepciune, pe mine nu m-ar tine nervii cu doi copii nazdravani, o casa de intretinut si un sot de suportat...
multa sanatate bolnaviorilor, iar sunt multi delfinasi mucosi
bumble, eu ma tot minunez cum poate cadea atata V si unde mai are loc de alte julituri si vanatai... pupici multi
saddie, felicitari pentru kilele minus! of, il inteleg pe pisoi, si al meu e disperat cateodata dar are noroc ca sare pe geam si iese afara
sorina, bb2 , spor la treaba! lasa ca si daca nu iese luna asta, munca nu e in zadar . cand iti cumperi masina de paine eu cred ca important e sa vezi materialul cuvei (daca se zgarie e nasol rau apoi, se lipeste aluatul de el) si gramajul painii pe care o poate face.
mycya, dar chiar ca te-ai plimbat anul asta cu avionul
paula, Raul are personalitate, s-a manifestat el inca de minut, dar in limita varstei. incearca sa abordezi altfel problema, sa te eliberezi de stres si sa iei lucrurile asa cum sunt. in curand o sa gaseasca activitati si mai... interesante
mama a iesit putin cu Isa la plimbare pe langa casa, parca ma simt bine ca-s singura in casa . acuma ma intreb daca e mai usor cu dorul de mama sau cu grija ei , ca uneori e ca un copil, si ma enervez ca eu trebuie sa ma gandesc ce fac in fiecare zi -program, mancare, cumparaturi , nu ma ajuta nimeni macar cu o idee si mie, sincer, asta mi se pare mai greu decat a face pur si simplu ceva ce-ti spune cineva sa faci... no, ce sa zic, face parte din toate nimicurile care s-au adunat in ultime vreme si ma tot balacesc printre ele parca tot pierzandu-le sirul, si nu mai stiu pe unde sa ies... pe langa asta, saptamana trecuta ar fi trebuit sa merg la munca, eu am cam ezitat dar sotul a zis clar NU: plecam la 6 de-acasa si ma intorceam la 8 seara, clar ca nu mai aveam nici casa nici familie nici nimic . Isa mi-a dormit rau de tot in ultimele 2 nopti, adica dupa o ora de plans (s-a invatat s-o adorm in patul nostru! ) cedam si-o adormeam in 5 minute, pe la 5-6 dimineata alta tura de plans ca se trezea in patutul ei , musai s-o iau ca l-ar fi trezit si pe tati. poate ma simte si pe mine ca nu-s in apele mele, degeaba incerc sa fiu calma cu ea ca inauntru e cum e...
ma duc sa vad ce mai fac de mancare, am ajuns de bantui pe net sa caut idei de mancare pentru noi , nici chef nu am de gatit si nici idei nu vine singure... o zi buna
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
ochidut spune:
Am uitat sa va zic ca si noi ne situam in cercul asta de imbolnaviri ......dupa rosu in gat, rotavirus, mucisori etapa 1 si 2.....acum mi se pare ca ii harsaie ceva in gat si tuseste asa sec. Astept deocamdata sa vad cum evolueaza... si cand ma gandesc ca inca nici nu i-am dat la gradinita ...
Si am avut si noi o noate foarte proasta, s-a trezit de 4 ori, 2 rezolvate usor cu suzi si dufu, una insa cu stat in fund si plans, am luat-o in brate pe intuneric, calmat, vorbit si pus inapoi in pat incet incet. Cred ca doar a a tipit putin ca dupa vreo jumate de ora iar a inceput plansul. L-am trimis pe Paul ca eu muream de somn si oricum in ultimele dati a avut mai mult succes in astfel de situatii. Ei da de unde, nu a mai adormit deloc!!!! Asta era pe la vreo 4.30 - 5 si a refuzat sa mai adoarma...in nici un fel. La 9 a venit bona, ea inca refuza sa doarma desi era moasrta de somn asa ca am trimis-o putin afara sa o mai calmeze aerul.
Cred ca ii iese o masea ceva, ca asa ce mult baleste si isi baga tot pumnul in gura......asfel oricum nu imi explic.
de Larisa Ioana 24.06.2010
paula_m spune:
Rody, sti tu vb aia...daca copilul e obraznic si rau inseamna ca are personalitate. Raul e rau si nu ma mai pot intelege cu el si pb e ca nu stiu cum sa procedez. Dar de ce nu ai mers la lucru? Nu asta iti doreai? Soacra mea mi-a zis ca e tare greu in Spania...ea lucreaza in sistemul sanitar si mi-a zis ca tocmai i-a intrebat daca pot lucra fara salarii 2, 3 luni.
Oana, mi-am luat si eu Nanny, am citit-o cand era Raul micut, dar din ce retin eu, e intr-adevar f folositoare, dar am impresia ca dupa 2,3 ani.Poate voi supravietui pana atunci
Saddie, felicitari pt kg in minus!!! Eu nu am starea de spirit pt diete acum. Incerc sa mananc mai putin si seara deloc si am slabit 2 kg saptamana trecuta.
Bambi, asa mult sta Matei la calculator? Raul nu se mai uita nici la tv, nici calc nu-l atrage. El e cu prostiile si distrugerile!!!
Azi i-am luat creioane colorate ca ieri mi-a mancat markerul!! Deja tot biroul e colorat...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
crissteo spune:
saddie, si eu am tinut montignac acum vreo 3 ani dupa nasterea lui Teo, si am slabit 13-14 kg in 3 saptamani. Si m-am simtit foarte bine si n-am mai luat nimic multa vreme dupa. Sper sa gasesc vointa sa incep iar.
sorina goga, Doamne ajuta! Sa fie cum va e mai bine!
Rody, mie nici nu-mi arde sa mananc, nici eu n-am nici un chef sa fac si de aia nici idei nu am. Dar acum ca zise Crissy o sa fac si eu pui cu smantana si cu mamaliguta. Uite, cu gandul la mancare, parca mi-am mai revenit.
Si eu incerc sa maschez supararea si starea proasta pe care o am in ultimele zile, dar astia mici ai mei sunt detectoare, simt imediat. Cred ca ei simt si pentru tacsu, sa compenseze. Las ca se termina perioadele astea, nu-i pentru noi starea asta si pentru minunile noastre nici atat. Pupam Rody
Denisa, of, asa greu e si asa-ti rasuna cuvintele alea in urechi cand dai un pic de greu. Nu ti le poti sterge nicicum. Eu tre sa mai citesc sa vad ce-i apuca pe astia batrani de 40 de ani, ca al meu e intr-o perioada critica. Si eu m-am schimbat si am alte asteptari dar si el e razna rau. Multa putere, rabdare si iubire in primul rand pentru tine si pentru puiutii tai dragi si apoi mai vezi tu cum va e bine tuturor.
rodyka spune:
paula, ba imi doream -si inca vreau! sa merg la munca. dar programul e infernal, aici in general programul de lucru e de la 8-14 si de la 16.30-19.30, 9 ore/zi. am inceput sa zic ca e acceptabil, dar de la 6-20 fara sa vin acasa (e la o ora buuunaa cu masina) e nasol tare. acum ca e mama aici, dar apoi nu ma incadrez in nici un orar de cresa/gradi/bona... si mai e si Maria, care are si ea nevoie de mine la teme, la un sfat. iarna daca ajung acasa la 21 fetele sigur dorm, am pierdut multa bucata din copilaria Mariei si eu si Florin, a Isei vrem s-o simtim cat de mult, cu bune si cu rele, cu usor si cu greu. intr-adevar e din ce in ce mai greu si in Spania
crissteo, eu n-am pofta de mancare dar mananc ca sparta , asta probabil sa compensez... nu stiu ce! deja am iar 54.5 cantarita dimineata, seara nici nu ma uit catre cantar!!
a venit mama cu Isa, s-au pus pe balansoar cat am intins eu hainele pe terasa si... a adormit piticotul!! am mutat-o in patut, a marait 5 secunde cand a simtit c-o las din brate. asa ca pranzul il va lua la trezire, peste vreo 3 ore
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
crissy77 spune:
bumblebee, da, si-a revenit B cu scaunul. Am primit si rezultatul analizelor, nu are nimic, i-a iesit doar "amidon modificat", probabil nu l-a digerat.
carla, El e perfectiunea intruchipata? Nu ma bag la discutii din astea, nu dau multe sfaturi decat TRAIESTE-TI VIATA! Azi am aflat intamplator de o tipa de pe un alt forum (ramovlas, michelle, voi o stiti de dincolo), anul asta ar fi implit 26 de ani iar fetita ei doar ce a implinit 2 anisori...
sorina_goga, deci de aia ai lipsit tu de pe forum atata timp??????? Doamne-ajuta sa fie cu ochi cat mai repede!!!. Masina de paine eu am una noname si sunt multumita de ea.
saddie, daa, monti e . Doar sa ai vointa sa te rupi de tot ce e bun in jur. cica-s mai sanatoase pisicile ca ea,,,
rodyka,
puiutz_mic spune:
Sorina, va pupam cu drag si va dorim incercare cu reusita! Felicitari pentru hotarare!
Fete, mai demult am vazut in gurita la Raducu o pata mica, rosie, pe interiorul obrazului, pe mucoasa bucala. Ne-am gandit ca poate s-a zgariat cu ungia, ca tot sta cu degetele in gurita tot timpul... am zis ca vom urmari evolutia cateva zile...ei bine..am uitat de acea pata rosie dar nici nu mi-a mai sarit in ochi pana azi! azi urla din toate puterile si uitandu-ma in gurita lui am vazut pata rosie din nou, acum mai mare
pediatra mea e plecata o saptamana la telefon mi-a spus sa-l tamponez cu glicerina boraxata+nistatin si daca se extinde sa mergem la un dermatolog.
ati patit asa ceva cu delfinasii vostri? ce poate fi? o stomatita? am citit ca la inceput asa arata leziunea, ca o pata rosie, apoi se transforma in afta
mititelul poate din cauza asta nu vrea sa manance, l-o fi durand si eu m-am enervat atata pe el
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!