Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 14
eladea2005 spune:
uf, denisa, acum citesc ultimul tau post...doamne, cum paote sa vorbeasca asa????? e mitocan, iarta-ma ca spun asta...nu ma pot abtine...cand aud astfel de vorbe... uff, daca n-ar fi copilasi aia scumpi...
saddie, imi pare rau de mititica ta...sa treaca repede bubica...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
bumblebee spune:
Paula, cred ca Raul a trecut la santaj emotional. Dupa ce a facut Vivisorul spasmul hohotului de plans, am mai citit cate ceva, medicii spun ca in general copiii fac crizele astea cu cei pe care ii manipuleaza mai usor si obtin ce vor. Chiar daca la voi nu a fost acelasi lucru, cert e ca pe tine te macina, te consuma, el simte ca e loc.. Scuza-ma, poate ma bag prea mult si par a fi placida..
Denisa, tocmai ca te-ai chinuit sa faci acesti copii minunati, ca bucuriile sunt pt amandoi, nu numai pt tine! Si sunt sigura ca si el a fost f motivat sa devina parinte, ca tu la cat de tinerica esti, nu poti spune ca te presa timpul.
Mycya spune:
Neata!
Telu asta imi face nervi inca de dimineata
Inca sunt in pat....am aranjat Gaza,dat papica si am revenit sa va citesc
Paula offf...nu stiu cum as face fata daca ar fi si Andra asa, adica stiu....as fugi in lume Ori as muri de un infarct .e nevoie de multa putere si rabdare
Bumblee ma minunez pe zi ce trece de cate lovituri are parte Victoras in zi....scumpul de el.credca sa si obisnuit cu ele. Tu nu ai albit inca de la atatea spaime trase?!
Andra mea a facut noapte alba am laudat-o ieri pe la 4 dim am luat-o in pat Dar degeaba, sunt asa obosita si asta Numa dupa o sg noapte ....
Crispro chiar nu stiu cum mai poti face fata tu.multi si sper din suflet sa luati atitudine atat tu cat si sotul si sa ne aduci vesti bune cat de curand.
Mai avem 20 de zile si plecam iar in tara ieri mi-am luat biletul dupa multe alte incercari pe 29 se marita prietena mea din copilarie si nu puteam sa lipsesc....nu ma lasa inima
Abiaaa astept sa ajung iar acasica la mine aici ma simt ca in copil abandonat....nu e de mine strainatatea sotul zice sa imi fac abonament la avionics daca tot is asa plimbareata
Acu ma acuza de lenevie ....fug sa pun masa si apoi iesim si noi afara ca e f cald azi.
Sa aveti o zi frumoasa si fara vanatai,cazaturi si cine stie ce alte nazbatii.
Edit:Denisa am ramas fara cuvinte, nu merita nimic din ce are....multa putere sa poti trece peste toate hopurile astea.
Mami de Andra Maria 02.08.2010
ooana spune:
noi tocmai ce ne-am intors de la medic, Matei are rosu in gat
era de asteptat cu nasul infundat respira doar pe gura asa ca acum...nici nu mai mancam ca ne doare gatul, ieri a papat doar LP dimineata si seara si un iaurt de 200 gr toata ziua
ne-a dat Humex sirop expectorant si Ibalgin/Nurofen pentru durere si Vibrocil pt muci
suntem mai bine dar nu ne-am revenit si a trecut o saptamana de tratament cu Stodal care nu a avut nici un efect
daca nu ne trece nici acum la sfarsit de spatamana trecem pe antibiotice
Citat: |
citat din mesajul lui Mycya Acum imi doarme mult mai bine si in Patut!!! La capitolul asta macar sa stam si noi bine Mami de Andra Maria 02.08.2010 |
Bravo
Citat: |
citat din mesajul lui tina_80 Cum s-a adaptat Matei in noua casa? Acum doarme in camera lui singur? si inainte cu cine dormea, singur in patut? Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010 |
s-a adaptata foarte bine, noi am adus toate lucrurile aici si a doua zi am plecat la mare
de cand ne-am intors inapoi doarme la el in patut in camera lui
inainte dormea tot la el in patut dar cu noi in camera
Saddie bravo pentru kg in - offf ce ar trebui sa mai dau si eu cateva jos ca tot la 63 am ramas
Denisa daca te descarci si te ajuta atunci ne poti spune oricand orice, multa liniste iti doresc mami
Cris tu o cauti cu lumanarea, pai imediat pleaca mama ta si voi nu ati fost pe nicaieri singuri, hai profita ca ai cea mai de incredere persoana de pe lume cu care sa il lasi pe Vladut
Denisa am ajuns la ultimul tau mesaj INCREDIBIL!!! nu pot sa cred, ar trebui sa pupe pamantul pe care mergi ca ti-ai indopat corpul cu hormoni sa aduci pe lume 2 copii minunati, COPIII LUI!
Raul e LEU si asta se vede Paula multa rabdare si nervi tari, eu nu stiu ce as face...cum am zis poate un psiholog specializat in pediatrie care sa iti dea ceva sfaturi
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ochidut spune:
Denisa, imi pare tare rau ca sunteti iar asa....vorbele astea dor foarte tare...e pacat ca nu le mai poti lua inapoi odata ce le-ai aruncat. Sper sa reusest sa iti gasesti un echilibru si sa te bucuri de prichindeii tai
Saddie, felicitari pt kg
Alice arata super Cand ne-am intalnit in parc eu ma cam gandeam in gol si ma uitam la ea gandidu-ma "mama ce noroc au unele, cum pot fi asa slabe si cu burta asa frumoasa.....si uite ca mai are si un copil mic....mama ce curaj" Apoi am vazut copilul si m-am trezit si eu, am recunoscut personajele. Mara e mortala, ce m-a amuzat cum alerga ea dintr-un loc in altul
de Larisa Ioana 24.06.2010
ochidut spune:
Paula, sa va treaca repede si tura 2 de raceala Si cel mai important sa reusesti sa te intelegi cu Raul.
Daca te ajuta cu ceva eu am citit deja cam jumatate din cartea cu supernany si am preluat de acolo niste idei. Mi se pare faina si foarte usor de citit, adica nu trebuie sa iti activezi toti neuronii posibili sa intelegi ce zice autorul. Asta mi se pare important intr-o carte legata de comportamentul copiilor, sa fie placuta la lectur si usor de retinut. chiar si exemplele cu copii mai mari sau cu probleme care nu au aplicare la noi acuma mi s-a parut ca pot fi o sursa de inspiratie
Pe mine ma si mai calmeaza lectura asta, imi da mai multa rabdare sa infrunt micile obstacole si crize.
de Larisa Ioana 24.06.2010
sorina_goga spune:
Remember us?
Salutare fetili! Nici nu mai stiu de cand nu am mai scris ceva dar pot sa va zic ca va citesc mai tot timpul (macar pt asta sa fiu iertata!). Ce sa va zic despre noi... crestem, ne aratam personalitatea din ce in ce mai mult. Cotrobaie peste tot, ultima lui pasiune este sa scoata cutitele din sertar de imi sta inima in loc. Le-am mutat de nu stiu cate ori si tot le gaseste... acu le-am pus undeva sus de abia ajung si eu... In rest... ma bucur cand citesc ca si alti delfinasi fac nazbatii, credeam ca numai al meu nu sta 5 sec locului...
Noi muncim la bb2 si sper ca luna asta sa fie cu noroc.
Noi va pupam si dorim multa sanatate delfinasilor bolnaviori!
mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010
sorina_goga spune:
fetele vreau sa-mi cumpar o masina de facut paine dar nu stiu de care. Care is mai bune, dupa ce ma ghidez, firma, putere......????
mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010
saddie spune:
alice, adriana hai ca m-a bufnit rasul [:)))]. Pai bine mai fetele dar voi va comparati cu mine? Voi luati kg ca aveti bebelasi frumosi in burtica dar eu nu am decat sunci de calitate extra
carla imi pare rau de problemele cu sotul. Nu cred ca realizeaza ce ar putea pierde. Eu bag fituica in banca si nu ma mai plang ca noi ne impungem din nimicuri dar apoi ne trece.
crispro, bumblebee m-am apucat de Montignac si vad ca merge bine. Eu nu ma descurc sa numar calorii, gramaje, sa mananc la ore fixe. Asa am scos numai cateva alimente si am mai mare grija cum le combin dar pot manca pana nu ma mai scol de la masa si tot slabesc.
crissy nu n-a lasat rana muscatura, nu i-a strapuns pielea. A fost asa mai mult de sperietura si durere (a motanului). Pisicile sunt vaccinate si deparazitate constant. Anti-rabic stiu sigur ca nu se face la animalele de casa dar eu nu i-as fi facut nici antitetanos pentru ca nu e cazul. Eu le fac si analizele de sange in fiecare an si sunt mai sanatoase ca mine pisicile astea
crissteo si eu cam tot asa ma manifest la nervi dar asta e avantajul dietei Montignac - cantitativ ai libertate.
racusor, eladea, oana, ochidut
bambi_bv spune:
Buna ziua fetelor!
In primul rand, MULTUMESC DIN INIMA pentru toate urarile frumoase primite de ziua mea! .Sunteti minunate!
Eu abia acum reusesc sa va prind din urma pentru ca nu reusesc sa mai deschid calculatorul decat atunci cand doarme Matei, pentru ca incercam sa il dezvatam de aceasta mare dragoste a lui (tastatura si privitul monitorului de la 5 cm distanta).Mi-e tare frica sa nu devina deja dependent, asa ca nu mai avem voie nici eu nici tati sa stam la calculator cand e Matei treaza (Doamne, si ce greu ne este).
Initial am zis ca daca il lasam sa stea cand si cat vrea, poate ii trece curiozitatea, dar se pare ca ne-am inselat.
Aa...si legat de asta, am descoperit o melodie care il "hipnotizeaza", adica efectiv se opreste din orice si sta "blocat" uitandu-se la Pittbull si Marc Antony "Rain over me". Cu nici o alta melodie nu face asa.
Revin.