Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(82)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Eu am luat sosetele cu talpa de piele de la Deichman (parca asa se scrie). NU m-am uitat daca au si mici, mici pentru Kevin insa.

DE-EA, imi pare rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Buna seara!

Si la H&M am vazut botosei cu talpa de piele, gen sosetuta.

Si noi avem putine covoare si tot pe gresie sau pe parchet vrea sa stea. Il mut, el fuga inapoi.... Sufrageria am acoperit-o cu plapumi, dar pe hol cel putin trebuie sa cumparam covor. Papucei i-am tot dat dar reuseste sa-i scoata, ramana doar cu sosetutele. Asa ca inchid usa la dormitoare sau la sufragerie, depinde unde stam sa nu mearga pe hol sau in bucatarie.

De_ea, imi pare rau ca ai probleme cu laptele, nu stiu ce sa zic mai mult decat ce au spus fetele, sper sa reapara treptat...
Acum ceva timp a refuzat Alex sa suga dintr-o data. L-a tinut vreo jumatate de zi, pe urma a inceput sa accepte semiadormit si apoi treaz. Cred ca foamea o sa invinga pana la urma si o sa accepte si biberonul, putin cate putin. Nici Alex nu-l vrea, nici canita cu cioc, asa ca bea apa si sucul de fructe din lingurita. Deci bea putin, voi vorbiti de 150 ml de suc, noi de cateva lingurite.

Azi Alex a mancat pentru prima data mango, si eu la fel. Ne-a placut. I-am pus si galbenusul de ou si branzica pe langa mango. Mai nou ascund carnea si oul in pireul de fructe, ca sa le pape. Ieri seara a mancat o combinatie ....carnita de pui, legume din borcanel, branza, banana, mar copt, pruna coapta, scortisoara. Adica ce a ramas de dimineata si de la pranz combinate. Si le-a mancat!

Mama, ce scumpa e gradinita prin alte parti! Dar si salariul nu cred ca e de 300-400 de euro...ca pe la noi.

Sanatate multa muciosilor, bolnaviorilor, celor care au dureri, sa se faca toata lumea bine repde!

Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Mai, eu am ratat povestea cu Mos Craciun... Imi spuneti si mie despre ce e vorba, va rog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Hehe, cred ca cel mai bine iese bilan#355;ul în canada, cand e vorba de cresa, dar si n#259;me#355;ii aia care îi descrie doloress...mie imi plac asa doar în poze, si în vacanta de cr#259;ciun. Atât :) doloress, eu glumeam cu sania, haha, imi imaginez ca acolo ai ceva înc#259;l#355;#259;minte adecvat#259;... Aici cand ninge mai s#259;n#259;tos e grav, blocaj na#355;ional, nici un tren nu mai merge, autostr#259;zile sunt full...asa ca mai bine r#259;mâi unde te-a prins ninsoare si a#351;tep#355;i sa se topeasc#259;...hahaha
Asa am ramas acum 2 ani,într-o seara, dupa servici, în sta#355;ia de tren în erdam. So#355;ul cu masina prin alt#259; zona,blocat în trafic....nu mergea nici un tren, nici m#259;car tramvaiele nu mai func#355;ionau macar sa m#259; fi întors cumva la birou...si locuiesc în alt ora#351;....no, am stat acolo, m-am întâlnit întâmplator cu un cunoscut si am asteptaat...am ajuns la 12 noaptea acas#259;... Asta de la 10 cm de z#259;pad#259;...în decembrie...cand e destul de clar ca s-ar putea sa ning#259;...
Hihi, fug la nani, sa visez vara, cald si soare :) mâine se anun#355;#259; aici var#259;:22 grade si soare...

LE: Vaaaaiii de mine, modific maine, telefonul e de vina....scuze...

Diana & Adeline
Dear baby
Cutia cu surprize

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Anca, ZIKI a venit cu ideea sa facem o listuta cu numele fetelor care vor sa participe si, in urma unei trageri la sorti (or smth like this...) sa se stabileasca cine cui trebe sa trimita un cadou de Craciun. Pt mami sau bebe. Nu am stabilit inca procedura - daca sa le scriem pe o lista in ordine alfabetica si 1 trimite lui 2, 2 lui 3 si asa mai departe sau un alt mod de stabilire random a expeditorului si destinatarului. Un fel de Mos Craciun secret...
Nu am fost prea coerenta, dar cred ca ai prins ideea...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

[emoticon nervos cu aburi iesind din urechi] Am scris un pomelnic... Si cand am ajuns la jumatatea povestirii, calculatorul s-a gandit ca ar vrea sa-si dea restart din senin...

Reiau...

Gata, am intrat in randul lumii, am si eu copil cu cazatura la activ. Nu foarte impresionanta... A cazut de pe fotoliu, de la 40 de centimetri, pe covor. De fapt mai mult s-a prelins. A zis nasa-sa ca nu scapa necazut pana la un an. N-a scapat. L-am pus in fotoliu, sa-i indrept cearceaful in patut. Jumatate de iesire am "astupat-o" cu o perna, cealalta era "astupata" de piciorul meu, dar a reusit sa faca o coborare rasucita, gen circul Globus. S-a dus cu capul inainte, dar a aterizat pe burta. Ori l-am facut cu un motan, ori a executat un triplu Lutz cu triplu Toulupe. Cert e ca o data aterizat pe burta a inceput sa se concentreze pe un plans mic. Si-a luat pozitia cu buza tremuranda, a mijit ochii... si in timp ce cauta tonul asortat pe mine m-a bufnit rasul (mama rea! dar5 deh, ma speriasem, m-am pregatit sufleteste de urlete si el... isi dregea vocea). Cand m-a vazut ca rad a uitat de plans. S-a saltat pe patru labe si a rupt-o spre patut.
Booon... Altceva: aseara pisca foamea din el si eu imi miscam prea leganat fizicul, mult prea leganat pentru gustul lui. A tras un tipat "mamatatapapa" toate intr-un cuvant, de nu stia mami cum sa alerge mai repede. Azi dupa-amiaza si-a adus aminte de "gaeee", vechiul lui strigat de lupta cand e vorba de foame. Strigat pe care il abandonase de vre-o doua luni, de cand e in greva de "vorbit"
Azi a ridicat capul pentru prima data cand l-am strigat pe nume. Dar cred ca e doar o coincidenta, ca n-am reusit sa repetam evenimentul.

M-am tot tinut la momentul respectiv sa "consemnez" si am uitat... Despre oglinda. Ii place tare mult oglinda. La inceput, cand isi vedea moaca se incrunta. Are deja vre-o doua luni, daca nu mai mult, de cand a renuntat lincruntat si a trecut la zambete. Ba chiar il suspectez ca se mozoleste cu una-alta doar ca sa-l duc la baie la oglinda (dar probabil e doar imaginatia mea)

Cam asta...
Ba nu. Ar mai fi faptul ca de vre-o 3 saptamani (dupa ce m-am laudat ce copil independent am) s-a transformat in copil liana. De cate ori trec pe langa el se incolaceste, se agata (de decolteu, de turul de la pantaloni), de zici ca acusi ma incorporeaza. Daca s-ar putea toata ziua in brate nu s-ar plange. Ba acum, pe seara, a tras si un pui de somn la mami in brate.

Noua ne plac sosetele. Ceel mai placut e sa-ti rozi degetul de la picior prin soseta. Poate pentru ca a stat mai tot timpul in bulanele goale si e ceva neobisnuit pentru el sa aiba sosete. SI totosii ne plac. Au talpa angtiderapanta, au niste ochisori cusuti pe ei... Sunt foarte buni. De ros...
Oricum mami nu-l lasa sa misune, ca n-a terminat restaurarea.

Daca imi mai aduc aminte de ceva, va strezez mai tarziu

World All Details

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Super Mos Craciun-ul asta, ma bag si eu! Trebuie sa fac ceva in mod special ca sa fiu inclusa, sau ajunge ca am zis acum?

De_ea, acum am citit... Nu plange, mami, ca se rezolva. Insista... tine copilul la san cat de mult poti, ca sa stimuleze productia. Pupici si sa auzim vesti bune de la tine maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Nu tre sa faci nimic special, o asteptam pe dna ZIKI sa se organizeze (ca a promis) si sa faca o listuta, ceva. Ma gandeam poate un document pe FB, dar nu stiu daca toate fetele sunt acolo...vedem maine.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Roxx, ai comandat cartile pe net sau le-ai cumparat din librarie?
Si eu tot ceva in stilul botoseilor recomandati de ppisic i-am luat maimutzei mele, i-am gasit la H&M.

Doloress, la ce ora ii dai masa de seara? Ca io i-as servi maimutzicii si ceafa de porc cu cartofi prajiti numai sa nu se mai trezeasca noaptea, sa-i umplu bine stomacul ca mie mi se pare corvoada de-acum. Ca nu se trezeste de 1 - 2 ori ci fara numar, fara numar.. Serios acum, nu stiu nici daca sa-i dau cereale, ca mi se pare ca e pufosica don'soara mea (v-as pune poze, dar io tot nu poci intra pe contul de poze, chiar daca roxx mi-a trimis parola; chiar, conturile sunt ianfeb si 2ianfeb, nu??).

Asa Dedicut, deci se gasesc si la voi botosei.

Blue_Night, Ziki a propus sa se faca o tragere la sorti (sau ma rog, cumva aleator; sau bine determinat de mintea, ochiul si mana zikiana) astfel incat fiecarei mamici doritoare sa participe sa i se faca un cadou (care sa se incadreze intr-un buget maxim de 40 ron parca) de catre alta mamica. Ulterior, ideea a degenerat mami1 - bebe2, bebe1-bebe2 si alte asemenea combinatii.. Sper ca ai inteles ceva...

Fie-mea s-a iritat la poponet, nush de la ce; dar rau de tot, poate sa fie kk mai acid? (bag acus un google) Sucuri de fructe / legume nu servim, citrice nici atat..

Nb!

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Eu i-am luat Dianei sosetele de-astea cu talpa de piele de la baby expo, si am observat ca multi aveau, aproape la toate standurile cu hainute sau incaltari de bebei - asa ca banuiesc ca se gasesc in multe locuri. Dar tot aluneca si astea, si sosetele cu antiderapant, si papuceii cu talpa moale... Asa ca fiica-mea e tot in turloaiele goale pe parchetul rece, intrucat in doua zile cu sosetele alea si-a spart si buza si a dat si cu capul de mobila - eu nu i le mai pun decat daca pot sa stau lipita de ea s-o prind. Eu n-am covoare decat in dormitor, si oricum ea tot pe parchet prefera...

Intrebare: mai e vreo mami pe aici cu copil mucios care nu-i da nimic? Nu a facut febra mai mare de 37,5, asa ca nu mi s-a parut ca e nevoie de paracetamol. Are doar muuuulti muci si ii pun inhalant baby seara langa ea si atat. Si spray cu apa de mare si aspirat mucii. Data trecuta nici macar atat nu am facut (adica inhalantul) si a fost ok. Dar va tot aud cu diferite tratamente si ma gandesc ca poate gresesc eu. Ce ziceti?

Mergi la inceput