Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(82)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna fetili

ANCA;avem muci la greu...nush de unde vin!primeste nurofen in continuare si vit c..vibrocil....scapam noi si de asta!

Mirelush;cred ca nu vrei sa faci si prajituri,sa citesti carti??????ce sunt astea?

Buni Lenuta;asta-i viata..azi plangeti dvs..maine plang Eu ca imi pleaca mama..gasesc Eu pe cineva sa ma ajute..dar o sa-mi fie dor de mamicutza mea draga..Io-s mamoasa rau....nu arat!dar o sa-mi fie al naibii de greu
in leg cu catina..multumesc
De-ea;am spus Eu ca nu pleaca lapticul asa brusc..pune fata la muncit la tzatza/..mai des!linisteste-te si insista papica..solida..Trebuie sa ai alternative cand ai probleme din astea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Azi vad ca e liniste pe aici, care mai de care in butoi...
Pentru fetele de departe, vedeti si partea buna, acum avem internet/skype/webcam si de astea...

Doloress, m-ai incuiat aseara, se vede ca nu am experienta deloc, nici nu m-am gandit la zapada, nameti si de astea Asa pentru o secunda mi-am si imaginat un carut printre oameni de zapada dupa care m-am gandit ca da mai bine imaginea cu o saniuta in loc de carut
Mie cred ca mi-ar fi teama sa merg pe zapada cu bebelina agatata de mine... daca alunec si cad ??? hihi...stiti voi povestea cu drobul de sare...
In rest nimic nou, Adeline a trecut cu bine si de a 3 zi de acomodare. Nici azi nu a vrut sa pape acolo, dar cred ca daca o razbeste foamea pana la urma o sa manance... De sapt. viitoare incepe programul normal.

Diana & Adeline
Dear baby
Cutia cu surprize

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

tunde...da de unde
praji la cotoferie, carti...
am leganat plozii sa doarma
unul cica mai doarme
robi se miorlaie aici in sufra, e cu mucii tarash ca i am pus diverse in nas
a baut niste lapte, niste apa, dar protesteaza in continuare
l m luat in brate ca prea ma striga
are febra din nou.....

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

ppisic, ce program au la gradi? adica programul intreg; si de curiozitate, cat te costa? (da-mi un pm dc nu vrei sa zici aici)

avem o gradi langa noi, incep la 7.30, termina la 18.30:

8.30 - 9.30 mic dejun
12.30 - 13.30 pranz
14.00 - 15.30 nani
16.30 - 17.30 gustare

costa 340 eur pe luna

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

nu va duceti la doctor, mirela?

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

pup motaneii sa se faca bine

De care cereale luati voi? Cereale bio, adica care contin doar cereale, sau cele imbogatite cu vitamine??

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

maimutzica am sunat si cica nu e nici azi nici maine
asistoanta a zis ca nu i nicio problema, sa i dau antitermice si sa l hidratez si daca e grav sa ma duc la urgenta
a draq, asa face si cu fisu????

acum se joaca cu frasu n patut

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

salutare, dragelor!

Sunt cu cititul abia la cap trecut...incet, incet ajung la zi.

Nu m-a suparat nimeni..de fapt, eu nu ma supar de fel, asa ca stati linistite. Nu am mai intrat ptr ca fiica-mea se trezeste des noaptea de la dintisori iar eu daca nu dorm legat macar 5 ore sunt terminata...Asta e si de la ficat, am nevoie de odihna, asa ca am incercat sa recuperez ziua, dar nu mi-a reusit tot timpul.

Suntem bine. Revin cu detalii cand ajung la zi.
intru si eu la mos Craciun, Ziki.

Maimutzico, welcome! missed you!

pup fetele

AMR:5 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Mai gagici, pe unde umblati? Tare liniste e pe aici... eu ziceam ca imi tineti de urat ca tot sunt doar cu buburuza acasa in seara asta...Mai, nu stiu cum va descurcati voi care aveti taticii prin strainataturi sau care lucreaza prin ture, ca io m-am innodat seja in seara asta...abia am mancat, Catalina e destul de irascibila seara si trebuie sa vada mereu pe unul din noi doi..am disparut la bucatarie cateva secunde sa-mi incalzesc mancarea, a fost jale. Plus ca n-am si io cu cine vorbi..nasol, ce sa zic. Abia il astept pe musiu sa vina maine seara.
Sper sa mai apareti pe aici ca eu presimt ca o sa am limbarita.

Intrebare: pe ce site ziceati ca vedeati seriale online? ca m-as baga si eu la ceva, dar mi-e lene sa downloadez.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

roxx: http ://vplay.ro/serials/

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)

Mergi la inceput