Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(82)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Am fost la plimbare si am realizat ca am uitat sa va zic ceva: astia is plini de gemeni. Si aici ca si aici, dar in Valencia am vazut cred ca vreo 10 (chiar nu exagerez) in una din cele 2 zile cat am vizitat. Cea mai tare a fost o pereche de fete, imbracate identic, niste rochii roz chiar faine. Al meu zice "uite iar gemene" si io ma zgaiam dupa carucior sa vad minunatiile; cand colo, fiecare rochie roz avea cam ...65-70 de ani :)
Ne gandeam ca astia fie fac multe fiv-uri, fie fac sex de 2 ori mai mult ca romanii de ies asa pe banda rulanta gemenii.

Sanatate muuuulta buburuzelor Mirelei, Tunde, Missmj, Anka (dc n-ati scapat).. De-ea, bravo, ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun!
Servim si noi film, ne auzim!

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Buna seara,

Am intrat si eu scurt, inainte de nani...

Cu scuze pentru intarziere, La Multi Ani!!! pentru Raluca si Kitzy! Sa fiti sanatoase si voioase mereu!

Eu azi am avut smotru aproape toata ziua, pe langa tanti... Adica eu faceam ordine "inaintea" ei, cum se spune. Oricum, super tanti am gasit - mi-a frecat fiecare coltisor, nici eu nu puteam sa fac mai bine (adica sigur nu faceam mai bine) - si n-a fost nevoie sa-i spun nimic, are un super ochi. Plus ca are un duracell in fund cred... A muncit de la 9.30 la 18.00 non-stop - n-a vrut sa manance, n-a vrut un pahar cu apa, cred ca nici pipi n-a facut. Sunt super incantata de rezultate, o mai chem.

Maimutzica draga, de atunci inca am mai umblat... O sa mai pun poze. Dar sa stii ca au fost de fapt mult mai putine week-end-uri decat ne-am fi dorit. In ultima vreme nu prea imi mai vine sa plec pe week-end, ca ma terorizeaza Diana in masina. Nu mai vrea in scoica, vrea sa escaladeze banchete, etc - si e show tot drumul, daca nu doarme.

Fluturash, sa-ti traiasca minunea mica - e o finete de fetita!

Mai, luminati-ma si pe mine... Ce fel de sinupret le dati voi copiilor? Ca eu tocmai am citit prospectul de la picaturi orale si scrie ca are 19% alcool etilic

Bravo, Deea! Bravo Medeea! Spor cu papica in continuare!

In alta ordine de idei, maine e prima repetitie pentru flashmob-ul din saptamana purtarii bebeilor - la ora 17.00, Parcul Tineretului, intrarea Sincai. Cine doreste, cine pofteste la o zbantuiala cu sau fara bebei, va asteptam cu drag. Sau mai exact fetele va asteapta, ca eu depinde cum ma simt maine (azi nu prea mi-a fost bine, sper ca n-am luat vreun balaur)...
Detalii aici

Noapte buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Un zambet pentru cine nu are somn la aceasta ora, cu o poza superba:
(poza e la sfarsitul articolului)
POZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

Neata!

Ne-am adunat si noi pe la casile noastre...a fost o zi super...piscot s-a distrat pe cinste la botez...nici nu ma asteptam sa fie asa zambareata si sa-i placa atat de mult...am dansat, papapt, pozat ptr toata lumea....super...mai vreau:))

Acu am insomnii... am baut doar o cafea si un frappe si accu stau cu ochii beliti in calculator si cum n-am de lucru am facut asta:

http ://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011

cu pauza dupa http...asa ca rugam mamicile noastre harnicute sa dea cate un vot pe zi sau cand va aduceti aminte luna asta ca sa fim si noi in carti pentru calendarul 2012...in schimb pupici multi de piscotel inzecit, daca aveti intrebari, sunt aici.

e cam devreme ca dau cafeaua la ora asta asa ca maine dimineata faceti multa ca sigur o sa am nevoie de un butoi...

va tuuuuuuuuuuuuuuuuuc

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

zikivrem sa ne bagam si noi la dat de cadouri!!!!
apropos am gasit un site cu meniuri bebe:www.reclamamascataatentie
super ca sunt date pe varste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

nu ma lasa!!! nasol...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

neata,
la toata lumea,

sa aveti o duminica frumoasa, ;

Roxana mami de Maria-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

neata si de la noi!

dati cu cafeaua-n mine....multa si tare ca am dormit tare aiurea...piscot s-a foit de am zis ca-mi face in ciuda ca pan la 2 a dormit lemn si apoi cand am adormit si io a inceput...

ne pregatim de masa da dimineata si apoi suntem prin preajma.

mirela, ce fac motaneii? mai bine?

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

o iau pe aratura
bietul Razvi faca kk non stop, mai nou si cu firisoare de sange
pipi abia face, schimb la scutece de o sa ajung la sapa de lemn

ii dau smecta, debridat, saruri de la humana, hidrasec
azi a mancat orez fiert cu o juma de lingura de zahar si mere
apoi i am pus si banana si niste cereale de orez, ca era prea lichida combinatia
a mancat binisor, cand s a saturat n a mai deschis gura
Robi a mancat mai putin, dar el nu face kk ca frasu
acum fieb vita cu orez si morcov
lapte fara lactoza

sper sa si revina ca altfel ajungem la spital

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput