Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (199)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

cleo, aici limitele normale de neutrofile (?) sunt 1,5-8,5. Ce e sub 0,5 (Dupa masuratoruile de aici) e considerat neutropenie, adica Nu are deloc sist. imunitar. La 0 deja e raaaaaaau. Noi cel mai putin am avut 0 si cel mai mult(pe hartie) 7,7.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

d

cine stie ce diferente sunt intre denumiri, si ce oi fi citit io pe analizele alea.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Cleo, neutrofilele sunt parte din celulele albe.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Acum am citit ca vorbea Cleo de alergii. Nu mai stiu daca v-am spus, Victoria e alergica la hamsii! I-am dat dressing de salata, il manca cu crutoane (a vrut cand m-a vazut pe mine ca mancam o salata) si i s-a umflat pleoapa; nu mi-am dat seama imediat de la ce, asa ca i-am dat si a 2-a zi. I s-a umflat instantaneu pleoapa iar, de data asta la ochiul celalalt. Seara abia mi-a picat fisa de la ce. De atunci nici nu am mai cumparat dressingul ala, sa nu ma tenteze si sa ceara si ea; si la restaurant cer sa verifice sa nu aiba pasta de hamsii in dressing sau sa imi aduca alt fel de dressing.

_

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

'neatza!

Nicole, eu imi cer scuze, n-am vrut sa te fac sa te simti aiurea...doar ca mi se pareau neverosimile cifrele, la varsta lui David; dar daca si voi sunteti inalti si solizi, atunci se explica...desi...eu n-ammai auzit pana acum de o asa diferenta intre copii de aceeasi varsta (chiar si cu parinti inalti)

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

Nicole, m-ai facut sa zambesc , imi si imaginam cum ai sunat-o pe mama ta, asteptand sa afli rezultatul
In pozele cu verisoara, David pare mult mai grasun decat in cele de la cununie. Si daca zici ca verisoara are aproape 6 ani, pai el chiar pare mai mare decat ea, atunci probabil ca valorile sunt reale, desi greu de crezut pt. un copilas de 3 ani.
O fi aerul de tara de vina

Noi mancam putin si ne laudam cu vreo 14,5 kg si suntem -naltute (101-102)

Gabi, ce vorbaret e Raducu -- si mi-a palcut poezia cu ursul, am invatat-o si noi

Noi maine plecam intr-un weekend in 2 in Austria, piticele raman cu mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Buna dimineata!

Nicole, m-ai facut sa zambesc , imi si imaginam cum ai sunat-o pe mama ta, asteptand sa afli rezultatul
In pozele cu verisoara, David pare mult mai grasun decat in cele de la cununie. Si daca zici ca verisoara are aproape 6 ani, pai el chiar pare mai mare decat ea, atunci probabil ca valorile sunt reale, desi greu de crezut pt. un copilas de 3 ani.
O fi aerul de tara de vina

Noi mancam putin si ne laudam cu vreo 14,5 kg si suntem -naltute (101-102)

Gabi, ce vorbaret e Raducu -- si mi-a palcut poezia cu ursul, am invatat-o si noi

Noi maine plecam intr-un weekend in 2 in Austria, piticele raman cu mama

ce dezmatz! sa va distrati si relaxare maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

nicole wow, ce mare e baiatul tau.E cel mai inalt si grasut dintre cei de-aici de 3 ani.Si e mai inalt si mai bine dezvoltat decat verisoara lui.
Copiii nu seamana totdeauna cu parintii, ci pot semana si cu bunicii la inaltime si statura.Eu am 1.68 si fratele meu are 1.78 in conditiile in care tatal meu are 1.69 si mama 1.55 si eu am un mic stres ca Julia sa nu semene cu mama mea la inaltime ca pare mai micuta fata de ce-am auzit pe-aici: are cam 96 cm.La kg sta bine ca are in jur de 15-15.5, si pare chiar slabuta si aproape toti panatalonii pica de pe ea.Vom vedea cand va mai creste.

cleo iti tin pumnii sa fie ok la sfarsitul celor 6 luni si sa-ti prelungeasca contractul mai departe.
Bine ca ai zis de banca transilvania, ca si eu tot aplicatia veche o foloseam si ignoram mesajele si aplicatia noua.Deci va trebui sa fac si eu o vizita la banca dupa token.
Am o intrebare de bucatarie .Stiu ca tu congelai multe legume si fructe.Nu trebuiau oparite? Eu asa am gasit pe net ca se pun legumele.Daca trebuie oparite nu prea merita efortul.Am inceput sa pun marar verde maruntit ca dinasta nu mai gasesc la iarna, si ma gandeam sa mai pun la congelator in pungute dovlecel, brocoli, conopida si zarzavat de supe/ciorbe, dar eu ma gandeam sa-l pun crud.Tu cum ai facut? Si la ce legume?

adriana weekend placut si relaxare maxima!!!

gabitza ce frumos povesteste Raducu.Am remarcat ca-l spune f bine pe R.Ati facut voi ceva special, sau s-a invatat singur? Julia il inlocuieste pe R cu L si ma gandesc pana la ce varsta e normal sa nu-l spuna pe R?

S-a trezit Victor.
Am fugit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Eu-s suparata!
Am patit fix la Lumi

L-am luat ieri pe Robert d ela gradi si avea un semn in frunte, un zbenghi bun si-l intreb (eram sigura ca din joaca lui cu copilasii), asa ca sa fac conversatie in drum spre casa, ce a patit. Si-mi zice ca l-a batut dna ducatoare la burtica. Am inlemnit! L-am intrebat iar, calma, mi-a zis de n ori acelasi lucru. Apoi i-am zis "Robert, a fost un accident, te-a lovit din greseala?" (chiar ma gandeam ca i-am sugerat ff tare raspunsul) si el cica "NUuu...a batut dna ducatoare pe Lobet la butica"...
exact cum zicea Lumi neafectat, povestea asa, ca o poveste, ca si cum ar fi zis ca s-a dus la teatru sau a mancat sau a dormit.

Acasa, pe covor, cu lego, am scos toata povestea de la el, ca nu a vrut sa doarma, a plans si a trezit-o pe copii (are probl cu formularile ) si ca dna ducatoare l-a bautut la burtica sa vezi ce te doare.........

Am sunat vreo doua mamici (le-am bagat si lor mortu in casa ) le-am rugat sa incerce sa intrebe copiii daca pe la nani s-a intamplat ceva, i-a trezit cineva, a fost cineva lovit etc. Nu au reusit sa scata nimic, mai ales ca poate copiii dormeau, adormisera.

Azi am fost si i-am zis, am intrebat-o pe aia ce s-a intamplat la nani, daca a derankat Robert, am incercat s-o fac pe aia ca tin cu ursul poate-poate recunoaste ceva...Nu am reusit, a zis ca ea nu loveste copiii, ca-s mici si ei! Apoi mi-a zis ca daca l-ar fi lovit nu l-ar fi lovit la burtica, poate la fundulet (deci in capu ala prostu al ei aia nu ar fi mai lovire, ar fi fost "la fundulet")...

Boooon, si-mi zice ca intr-adevart l-a lovit la cap cand s-a intors, din greseala, ca vine parintii si toti se inghesuie Ok, o cred, creierul meu nu ma lasa sa cred ca i-ar fi facut intentionat un zbenghi in frunte, mai ales ca Robert nu e un copil obraznic, prea obraznic etc; da, la nani te cam chinuie, dar i-am zsi sa ma sune si sa gasim solutii daca nu se descurca, in ABSOLUT NICIUN CAZ nu este lovit, nicaieri!!

Pe scurt, e o bomba de educatoare, tineti-mi pumnii sa reusesc sa-l schimb la alta grupa, sa vedem ce-o fi mai departe.

Cam astea este trebile...

Mergi la inceput

Cleo, da, merci, da cica tocmai weekendul asta e vreme nasoala.

Si hotel are iesire la Wörthersee, o zona super in Austria, lac inconjurat de munti etc.
Bucata de lac, care apartine hotelulul e cica incalizita la 28 de grade ... ce mai, nebunii.
da' daca afara o ploua ... ce-mi mai trebuie lac inacalzit?!
Oricum e un Wellness Hotel cu piscine, masaje etc... sper sa ne odihnim

Lilly, noi, cum am povestit avem probleme cu sh. Pediatrul ne spusese ca abia dupa 4 ani sa mai discutam pe tema asta

La gradi insa a venit o d-na logoped si deja ieri m-a abordat si a stabilit sa faca lectii de dictie cu Annika in fiecare miercuri.
Mi-a zis ca daca copilul nu percepe o litera (de ex. r) atunci nici nu o va spune/pronunta, cu timpul insa se va indrepta defectul.
La noi e o chestie de alta natura, motorica, sau nu stiu i.a zis, Annika baga limba intre dinti cand il spune pe sh si cica trebuie corectata din timp

Mergi la inceput

Lorich, nasol, imi pare rau de sitatie ... sper sa afli ce s-a intamplat exact, ca ceva-ceva s-a intamplat sigur.
bataie la burtica n-am mai auzit

Stai ca acum am citit mai bine "ca vine parintii si se inghesuie toti" a zis educatoarea? ca eu am crezut ca Robert

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

ADRIANA - aia cu "vine parintii" a explicat tuta de educatoare - si am aflat ca-l lovise si la cap, hopefully, din greseala.
"bataia la burtica" nici eu nu intelegeam - l-am pus pe Robert sa-mi arate cum l-a batut la burtica si mi-a dat asa o palma, ca si cand m-a impins in burta. Eu zic asa: el era in patut, nu dormea, miorlaia, s-a ridicat in fund, intre timp o fi trezit vreun copil si educatoarea poate ca l-a bruscat-impins spre orizontala, din moment ce totul s-a intamplat la nani. Acuma...o impingere, desi nu ok, nu e mare lucru, dar daca Robert a perceput-o ca pe bataie, inseamna ca a fost cu fortza, cu furie, ERobert a zis cand mi-a aratat "sa vezi ce-o sa te doara acum".
Eu una am alfat adevarul, eu il cred, acuma urmeaza masurile si tu stii f bine ca nu e usor, nu pot sari la gatul ei, nu pot zbura la inspectorat, trebuie lucrat cu diplomatie, inteloigenta, c aintre timp l-am lasat tot acolo, cu ea.

Mergi la inceput