Ghetute pentru Iulian - Multumim tuturor!!!
Raspunsuri - Pagina 4
ana_a spune:
Ma bucur din suflet ca inimioara de aur a fost licitata atat de bine! Multumim din suflet Cami!
Va doresc o zi frumoasa tuturor!
Astept si eu vesti si poze cu micutul Iulian.
tomaca spune:
Ce bine ca s-au strans banii asa de repede!
Iulian, sa-ti fie cat mai mult ajutor aceste ghetute!
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Laura25 spune:
Poveste:
Intr-o tara europeana, un baiat a fost martor la un accident auto minor: un tir a lovit un autoturim aflat intr-o parcare. Tirul a plecat fara sa-si asume responsabilitatea. Baiatul, dand dovada de spirit civic si spontaneitate, a fotografiat imediat numarul tirului si a lasat proprietarului autoturismului un bilet la msina. Proprietarul a sunat, iar baiatul a dus proba la el, mai departe urmand un proces in care pushtiul a fost martor. Proprietarul masinii cand a vazut masina lovita a spus ca va da 50 de euro celui care ia lasat biletul in geam.
Dupa un timp, proprietarul masinii i-a adus baiatului din povestea noastra rasplata: o cutie de bomboane MERCI iar interior erau 100 de euro. Foarte fericit, baietelul a spus dupa vre-o jumate de ora: "mami, vreau sa dau cuiva o parte din bani, cuiva care are nevoie mare, poate unui copil sarac...." Mamica lui s-a uit pe DC la sectiunea umanitara si a vazut cazul lui Iulian. Au citit impreuna si baiatul a fost de acord sa dea o parte din bani.In concluzie, 55 de euro au ajuns in paypal pt Iulian, 30 vin de la baiat, restul de la mama lui.
Multumim baiatului (si mamei lui care l-a crescut atat de frumos) pentru exemplul de generozitate si spirit civic.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
LoraG76 spune:
Ce frumos din partea copilului si a mamei lui! Asta e adevarata dovada de bunatate si daruire! Aveti tot respectul nostru si multe flori virtuale!
Mamico, felicitari pentru cum ti-ai crescut copilul!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ancadragoman spune:
FFFF frumos!!
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
szivarvany spune:
foarte emotionant, un gest extraordinar de frumos
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=5" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1
catod spune:
Ce frumos mi-am inceput ziua, citind o poveste despre bunatate si noblete.
Felicitari si din partea mea.
Cami, mami de minune Mihnea
Laura25 spune:
Am fost ieri la Tarcau si am dus banutii stransi parintilor lui Iulian. M-am bucurat mult sa il revad. A crescut mult de cand l-am vazut ultima data, e un copil tare vesel si jucaus. Merge destul de bine, as zice eu, doar ca duce laba piciorului (mai ales la stangul) spre interior. Am stat mai bine de jumatate de ora, copii mei nu se mai dadeau dusi. S-au jucat cu Iulian, au facut o cursa de masini pe parchet, au construit impreuna o masinuta din lego (i-am luat eu un set de lego, iar copiii au vrut sa ii duca fiecare cate una din jucariile lor), s-au jucat cu pisica. Bianca a vrut sa ii vada piciorusele, asa ca mama lui l-a dezbracat de strampi si am putut sa ii vedem cicatricile de la operatii. E un baietel vesel , cu parinti foarte tineri si curajosi. Saptamana asta vor merge la Targu Mures si au promis ca ma suna cand se intorc, sa imi povesteasca ce le-a mai spus doctorul. V-au multumit din suflet tuturor si v-au urat numai bine si santate!
Am facut si cateva poze, dar cu telefonul si inca nu am descoperit cum le pot muta in calculator.
Va multumesc tuturor!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me