Ghetute pentru Iulian - Multumim tuturor!!!
In urma cu un an va povesteam de Iulian, un baietel cu picioarele strambe congenital, care avea nevoie de 2 operatii iar parintii lui nu aveau bani pt asta. Punand mana de la mana, am reusit atunci sa strangem banuti suficienti pt cele 2 drumuri la Tg. Mures si operatii ale lui Iulian. Acum va pot spune cu mare bucurie ca Iulian merge singur destul de bine si asta in principal datorita ajutorului primit de aici, de la voi.
Acum am venit din nou sa va cer ajutor pt el. Recomandarea medicului ortoped este ca Iulian sa poarte ghete ortopedice speciale, care sa ii tina gleznele drepte, existand riscul de recidiva a bolii. Parintii lui ar fi trebuit luna aceasta sa mearga la Tg. Mures pt consult si procurarea ghetutelor (pe care trebuie sa le faca acolo, pe masura lui Iulian). Parintii sai insa nu au avut banutii necesari, asa ca Iulian nu are deocamdata ghete pt iarna.
As vrea sa va rog sa punem cate un banutz, atat cat poate fiecare, sa il ajutam pe Iulian inca odata. Ghetele costa in jur de 300 lei si ar mai fi nevoie de ceva banuti pt drumul la Tg. Mures, plata consultatiei la medic. As spune ca suma necesara ar fi undeva la 1000 lei. O suma mica poate pt multi din noi, dar imposibil de procurat pentru parinti.
Actele medicale sunt trimise administratorilor forumului.
Va multumesc mult!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Raspunsuri
Laura25 spune:
Incep eu lista, poate dau curaj si altora :
* Laura25 - 50 lei
* LoraG76 - 30 lei
* catalina2307 - 40€
* catod - 250 lei
* tomaca - 50 lei
* anonim - 5 eur
* Ioana_Pos -100 lei
* ana_a - o inimioara din aur; - cumparata de catod cu 150 lei
* ancadragoman - o cutie de lapte Aptamil 2
* mamagiuliei - 20 lei
* JuliaSM - 250 lei
* oaciu1977 - 50 lei
* nma - 30 lei
* anonim - 55 euro
tomaca spune:
Mi-ai facut curaj si mie. Trimit si eu astazi.
Sanatate Iulian.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
catod spune:
Sa continuam lista!
Azi voi depune si eu in cont 100 de lei pentru Iulian.
Multa sanatate si Doamne Ajuta sa se stranga cat ma repede suma de care are acum nevoie.
Cami, mami de minune Mihnea
Laura25 spune:
Va multumesc din suflet! Stiam ca aici voi gasi oamenii minunati de care are Iulian nevoie acum
Ioana_Pos spune:
Am trimis si eu acum. Sanatate multa lui Iulian si sa auzim ca s-a dezvoltat frumos!
OanaRusu spune:
Laura, incercam sa vb cu tatal lui Iulian - sa vedem dc ii putem ajuta cu transportul.
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui OanaRusu Laura, incercam sa vb cu tatal lui Iulian - sa vedem dc ii putem ajuta cu transportul. mami de (intr-o zi de vineri... 13 iunie ) si (ziua cea mai lunga: 21 iunie) Priveste partea buna a lucrurilor |
Oana, esti extraordinara, ca de fiecare data
Laura25 spune:
ana_a a donat un frumos pandantiv (nou) din aur de 0.46g. Pun aici poza si va invit sa licitati, banutii fiind pentru Iulian.
Incep eu licitatia, oferind 65 de lei.
Multumim, Ana!