Strugurasi Sept-Oct 2011-Haideti fetele!(117)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Laptele matern NU trebuie folosit pe post de medicament. Stiu ca este licoare magica, insa pentru hrana, datorita continutului de nutrienti si anticorpi. Nu se pune in nas, ochi, urechi sau alte orificii, mai ales daca este infectie. Sa nu uitam ca este un lichid corporal, total nesteril, cu celule organice, microorganisme si culturi lactice care agraveaza infectiile. Si in afara de asta, se poate forma si dop de grasime.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

fetitei mele i-a facut doar bine. m-am chinuit saptamani si dupa 2 zile de tratament cu lapte i-a trecut.si am fost destul de sceptica la incaput. eu stiu ca este steril,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

in plus mi l-a recomandat pediatra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Salut. am revenit. nu am apucat sa citesc. sunt cam varza, cu un picior in depresie... spitalul groaznic. gandaci la greu. platit rezerva privata care era groaznica,,, azi am ajuns acasa cu sanii piatra, chinita si mulsa de asistente degeaba. doar pompa de la avent merge dar tot raman sanii durerosi dupa muls.
bebe nu vrea tzatzi deloc deloc. zici ca o omori daca o pun la san. fiindca vacile alea le da biberon de la inceput.
ea e grasana si papa din 3 in 3 ore cate 70 ml.
avem ceva problemute mici fiindca a fost pelviana. capusorul mai tugiat si piciorusele mai craca un pic, dar se vor aranja. si cateva hemangioane pe fatuca care speram sa se estompeze.
in rest frumoasa, bucalata si a mostenit gropitele mele

ionela, daca imi permiti, as vrea sa te sun maine pt niste sfaturi. daca esti ok, imi poti da un mp cu nr de tel si o ora cand sa te sun?

va pup.
felicitari fetelor care au nascut si bafta celor care urmeaza. bucurati-va de burtici ca vine greul...

39+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui May3

Salut. am revenit. nu am apucat sa citesc. sunt cam varza, cu un picior in depresie... spitalul groaznic. gandaci la greu. platit rezerva privata care era groaznica,,, azi am ajuns acasa cu sanii piatra, chinita si mulsa de asistente degeaba. doar pompa de la avent merge dar tot raman sanii durerosi dupa muls.
bebe nu vrea tzatzi deloc deloc. zici ca o omori daca o pun la san. fiindca vacile alea le da biberon de la inceput.
ea e grasana si papa din 3 in 3 ore cate 70 ml.

May nu te stresa ca aproape la fel a fost si la mine. Cat am fost in spital bebe a baut numai la biberon ce reuseam eu sa mulg, inca nu putea el sa suga.La inceput ma mulgeam cu pompa electrica si cate 30 min pt 3ml de colostru, in a 3-a noapte a venit lapticul. Cand am venit acasa in prima seara bietul bebelus a urlat o ora de foame ca nu reuseam sa ma mulg sa strang cat de cat sa-i potolesc foamea. Apoi a 2 zi ca din senin a inceput sa suga la tzitzi si de atunci nu mai renunta la ea.
Rabdare ca altfel nu avem ce face.

In ceea ce priveste sanii pietroi, la mine a durat 2 zile, dar cu masaj atat cand sugea bebe cat si apoi dupa, si cu comprese reci am reusit sa trec cu bine peste moment.

Mami fericita de bebe Maximilian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Bine ai revenit May3, asteptam pozici

Lena - 38+

AMR un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

eu n-am putut sa-i dau ce mulgeam eu ca n-aveam unde sa sterilizez si oricum deocamdata scot si eu vreo 30 ml.
acum sunt mufata la pompa sterila si sa vedem cat scot.
prob e ca nu stiu cat sa stau cu ea la iept. am stat 20 de min la fiecare san ca am vb cu jade la tel. ar mai curge si dupa 20 de min dar ar insemna sa stau cu tatzele la pompa non stop...
ce fel de masaj sa fac si cu ce puneti voi comprese? cu prosop? si cat stati cu ele?
of... n-am nici mameloane. ma trag cu seringa si stau un pic si se aplatizeaza. asta mica s-a invatat cu biberon si numai cand o apropi de san tipa pana se inroseste. dar o chinui si pe ea si pe mine si degeaba ca nu vrea sa traga deloc. doar in prima zi cand mi-a adus-o a apucat dar atunci n-aveam lapte deloc.

39+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna seara!

May nu e nevoie sa ai mameloane ca sa poata suge copilasul, a trebuit sa nasc de doua ori sa aflu asta,sa nimeresc pe cine rebuia ca sa ma invete. Apuci aureola intre degetul aratator si mijlociu si formezi mamelonul/cuta aia ,ce iti iese,dar sa fie ceva in centrul caruia sa fie orificiul de la san pe unde curge lapte. Daca ii e foame va trage si va forma mamelonul sau ca suge aureola daca nu se formaza sfarcul. Eu am mamelon ombilicat la sanul stang si asa reusesc sa o alaptez si cu ala. Cand ii scot mamelonul ombilicat din gurita arata asa,ca o bucata de piele cum ciupesti intre degete,o cuta ascutita in mijloc.

Revin cu recuperare,sa va pregatiti de autostrada...

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Bine ai venit May acasa cu iubita Beatrice, iesi fuguta din depresie ca esti cu ea in brate acuma, tre sa ai rabdare , o sa fie bine si cu sanii, insista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Fetelor, voi ziceti ca pana la 6 luni bebe nu stie ce e ala rasfat? pai asta micu vrea acum toata ziua numai in brate...dupa ce il tin ore,si ma plimb cu el in brate, in sfarsit adoarme, mai stau cu el in brate sa fiu sigura,si il pun in patut, dupa 10 min max incepe..il las sa se mai maraie,nu il iau imediat,dar pana la urma,tot in brate ajung sa il iau,ca el plange din ce in ce mai tare
tot incerc sa imi schimb poza la profil,fac toti pasii pana la final,imi zice ca poza ta a fost schimbata cu succes,si e tot poza veche..sunt franta de oboseala cu alte cuvinte,adorm cu el in brate din picioare, pt ca eu in timpul zilei,cadn el doarme cate un pic,tot mai gasesc de facut ceva in casa si nu ma odihnesc deloc..iar seara,dupa ce adoarme e pe la 11, in loc sa ma bag si eu la nani,atunci avem si noi timp doar pt noi,adik pt mine si indi, si stam la taclale pana pe la 1-2 noaptea...si ma mai vait ca sunt franta,ufff,tre sa imi revizualizez comportamentul

Mergi la inceput