Strugurasi Sept-Oct 2011-Haideti fetele!(117)
Raspunsuri - Pagina 7
seidana spune:
Rach, Camady.. ai MEa tresare cu manutele si piciorusele, dar noua in spital ne-a zis ca e ceva normal, ca reactioneaza la zgomotele de afara, straine lor inca...
Elly.. nu am baut ceai decat odata si a coincis cu o sesiune de colici puternice,nu am vrut sa risc... Oricum de cand am renuntat la pastile nu am avut colici puternice cu tipete...
Mikka.. soacra ii zice sanda .... iti dai seama ca nu accept asa ceva
Buricutul ingrijit : spalat de 3ori pe zi cu alcool sanitar, sau betadina... (spalat prin tamponare)
Iesit afara: noi am iesit din ziua 6 , am imbracat-o evident mai gros, si am iesit treptat cate 5-10 min, dupa inca 4 zile am iesit cu caruciorul cate 1-2 ore
Ionela esti mai bine azi?
Zubi.. tu ? azi cum esti? sper ca zambesti....
Lena.. am mai gasit un model de rochita ( jerseu) mortal insa la partea de sus nu sunt explicatii
Cat mai ai din paturica?
Darisa.. eu inainte cu 2 sapt de a naste dormeam ca porcu in cotet, si ma simteam in super forta.. parca aveam aripi.. cu 2 zile inainte m-am simtit mai obosita..
A mea a dormit ca un ingeras azi noapte( dupa ce ieri in intervalul 8 -- 22 a dormit doar 5 h) ,... de la 22 la 3.40, apoi la 7.20.. apoi la 10.40 ...Are mama copil mare deja..
Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)
pinkysor spune:
Buna dimineata si de la noi!
Am avut o noapte linistita, ne-am trezit de 2 ori... dar nu e mult :) si acum suntem nerabdatori sa vina tati maine!!! Ca a lipsit o saptamana.
Am dat join la grup
Ne vedem acolo.
bujo spune:
Camady e posibil sa fie canalul lacrimar infundat. Si Filip a avut la amandoi ochii. Am pus si eu Nettacin, Tobrex si Garasone prin rotatie. Trecea secretia galbena cat era pe tratament si continua lacrimarea. Apoi revenea secretia. Ne-a zis oftalmologul intr-un final ca trebuie desfundat chirurgical. Eu m-am panicat cand am auzit de anestezie generala la copil asa mic si am zis ca incerc sa desfund singura. Citisem pe net ca se poate desfunda prin masaj. Si asa am reusit. Masam zilnic de 5-6 ori baza nasului, langa ochisor. Prin miscari circulare si apoi stergeam secretia ce iesea (indiferent daca era galbuie sau transparenta) cu ser, de la coada ochiului spre nas, o singura data si apoi schimbam compresa. A durat destul de mult, dar pe la 4 luni s-a desunfat complet. Am simtit o usurare enorma ca am scapat de operatie.
pinkysor spune:
Gata am pus si eu cateva poze sa ne cunoasteti
Acum ma uit si eu la voi... cat mai doarme
O sa pun mai multe poze!
LenaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana Lena.. am mai gasit un model de rochita ( jerseu) mortal insa la partea de sus nu sunt explicatii Cat mai ai din paturica? Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011) |
Sei, sa imi dai si mie linkul... o sa mai fac una daca am timp.
Sunt aproape de jumatate
Pinkysor, sweet baby
Lena - 38+
AMR un pic
ionelamaria spune:
Ziua buna
Sunt bine desi ma invart ca o gaina fara cap acum ca sunt singura si ar trebui sa am timp de multe dar nu stiu nici cu ce sa incep nici cu ce sa termin si iar fac fix NIMIC
Aveti aici 3 postari despre lucruri pe care si-ar fi dorit mamicile sa le stie despre alaptare la inceputuri. E si postarea mea acolo. E concurs dar va indemn sa votati numai daca vreti si doar postarea care vi se pare cea mai ok. Eu am scris pentru ca lasasem uneori impresia ca sunt foarte sigura pe mine si mi se pare corect sa spun si ca mi-a fost teama si ca am plans si ca am tremurat si ca m-am stresat.
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 36+ cu Tudor
darisa spune:
am calcat, facut manichiura, epilat, pensat...mancat 1 ciocolata.
abia astept sa-mi scot puiu de la gradi. inca se maraie dimineata cand mergem.
mikka: ma bucur ca ti-ai revenit bine dupa ceza, da si la mine e a doua cezariana si sincer sper sa mearga totul bine. Inca nu am hotarat tipul anesteziei...luni o sa ma hotarasc. Cu iesitul afara, cu Alex am iesit la 10 zile, atunci m-am simtzit in stare, de imbracat as merge pe un body maneca lunga, o bluza peste, un pantalon, caciulita subtire in cap si o paturica. E destul de capricioasa vremea, la soare este foarte cald, dar cum bate vantul se simte ca a venit toamna. Cum zice si seidana, eventual azi stai numai vreo 15-20 de minute si zilele urmatoare tot mai mult.
bujo: ce fain ca ai reusit cu masajul! bravo tie, ai fost consecventa si ai reusit!
sei: pe motiv sa nu-i zica lui Alex -Sandu- cumva, i-am pus nume Alex si nu Alexandru. Binenteles ca maica-mea ii zicea la inceput Ale si eu disperam ca nu suportam....de fiecare data o corectam...sau unii ii mai spun Alexandru si ma enervam dar acum partea faina e ca le zice el: eu nu sunt Alexandru, sunt Alex. Asa ca oricum lumea o sa-i zica exact asa cum ii spui tu.
Ma duc sa fac ceva de mancare...cred ca fasole....muahaha...ce bine ca inca pot baga cioco si tot felu fara remuscari, ieri am baut cola cu vin rosu. Trag tare pe ultima suta de metri cu mancatul...
pusi
38+
Mami de Alex ( 3 ani si 3 luni) si asteptandu-l pe Radu
andreea2011 spune:
Buna mamicilor!
Azi micuta mea a dormit ceva mai bine si mi-am permis sa intru sa va citesc un pic!
Ma bucur ca sunteti bine!
Pinkysor eu am rezolvat iritatia Evei asa: am fiert la bai marin niste ulei de floarea soarelui si am uns-o pe Eva de cate ori ii scimbam scutecul! E un leac babesc dar functioneaza garantat. O schimbam destul de des, la 2-3 ore si o spalam de fiecare data la fundulet.
andreea2011 spune:
Camady, si Evei mele i-a curs un ochisor! Am rezolvat-o cu masaj, usor la fel cum ti-a scris bujo, si cate o picatura de lapte de la mine in ochi de 2 ori pe zi. Dc ai lapte pune-i cu incredere !