Strugurasi Sept-Oct 2011-Haideti fetele!(117)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Neata si de la noi.
Noi folosim produse cosmetice de la chicco si sunt multumita.Nu are niciun fel de iritatie, pielea f. curata, funduletul super ok, capul fara cojite.

Helenutza si noi am venit din maternitate cu un ochi care lacrima.Am sters-o cu ser fiziologic pana cand a inceput sa aiba secretie galbena si ochiul s-a lipit. Am fost la oftalmolog si ne-a zis ca e conjunctivita. Am pus picaturi Nettacin fara folos.Acum punem Tobrex.Secretia galbena nu mai este in schimb ochiul tot lacrimat este.Cred ca are canalul lacrimal infundat.Sper sa nu avem probleme.

24.08.2011 mami de Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 ani

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Neata si de la noi!

Zubi , eu ieri am fost la ginecolog sa-mi admire frumusetea de taietura de la cezariana si m-a avertizat ca e posibil ca am depresie din cauza reducerii nivelului estrogenului din organism dupa nastere ... a spus sa plang si sa ma descarc, insa plansetele sa nu dureze mai mult de o zi. In caz ca ar fi mai mult sa vin sa-mi prescrie ceva tratament.

In rest, noi suntem bine, bebe cumintel, azi noapte a dormit de la 12 pana la 6 dimineata, de nu imi venea sa cred cand m-am uitat la ceas. Si la bebelul meu se exfoliaza pielea dar sper sa treaca repede.

va cu drag

Mami fericita de bebe Maximilian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

stefy dar la ce ora s-a culcat?Sau la 12 a adormit?
eu pe matza mea o culc pe la 22 si in cel mai fericit caz se trezeste la ore 3, dar cel mai des pe la 1-2.

24.08.2011 mami de Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 ani

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Buna dimi

Zubi, mamico, nu sunt eu experta, dar sunt sigura ca orice mamica, mai ales una ca tine, care ii pasa de puiul ei gaseste puteri in orice circumstanta.
Probabil e doar un val de hormoni si o sa treaca

Marina, ce fain ca unul seamana cu tati si unul cu mami

Hellena, super travaliu si nastere

Lena - 38+

AMR un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darisa spune:

neata fetele,

sei, ionela: da in mod sigur e nesting syndrome :) dar credeti-ma ca efectiv nu am nici cel mai mic semn ca s-ar apropia nasterea. Dorm bine, n-am nici o durere, ma simt super ok.
maria enache: ce frumosi sunt gemenii! Si eu sunt anti Jhonson sau nivea, au atatea chimicale in ele, iti dai seama pielea lor e atat de finutza...e normal ca nu agreeaza chimicalele alea pe pieluca lor.
lena: ce frumoasa e paturica! cred ca o sa iasa super la sfarsit.
corivio: si eu merg luni la monitorizare la gine 1, daca nu nasti pana atunci poate ne vedem in zona.

pupicei. ma duc la o tura de calcat.

38+

Mami de Alex ( 3 ani si 3 luni) si asteptandu-l pe Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Buna dimineata burtici si mamici
Spun si eu cu intarziere Bravo inutsa! Bine ai venit bebe Teodor!!!
Va multumesc mult fetelor pentru lamuririle date in legatura cu descuamarea pielii bebelusei, eu v-am citit de ieri insa nu am mai reusit sa raspund...acum m-am linistit, m-am gandit ca i-am facut eu ceva ce nu trebuia.
Multumesc Ionela pentru incurajarile cu alaptatul
Oana, sunt sanse ca acel suflu sa se inchida atat de repede? Astept si eu azi vizita medicului de familie la bebelina, sunt tare curioasa sa vad ce imi spune de suflu...
Si pe mine ma mai dor sanii noaptea insa nu reusesc sa ma mulg, am inca sanii destul de sensibili, ma doare cand pun pompa aia. Bebelina mea nu vrea sa ia biberonul, m-am muls o singura data si i-am lasat mamei in frigider ca eu am plecat sa scot firele dar nu a vrut sa puna gura pe el nicicum. de fapt nu stia cum sa il ia, sa traga din el, il mesteca cumva
Zubi, ai grija cu depresia , mami, trebuie sa fii puternica pentru bebele tau iubit.Si eu plang din senin dar in general incerc sa ma intaresc, eu sunt singura, sotul e plecat , ma paseaza cand la mama cand la soacra insa eu de el am nevoie si ma dispera ca nu vine acasa...dar incerc sa fiu mai puternica pentru fetita mea.
Marina , eu am auzit ca produsele de la Johnnsons nu sunt tocmai ok, unii bebelusi mai sensibili au avut probleme. Eu chiar m-a ferit sa cumpar Johnsons cat am putut.
Lena e superba paturica!

Ne-a cazut si noua buricutul ieri. Cum ar trebui sa ingrijesc zona? Stiu ca s-a mai raspuns de 1000 de ori, sper rusinea mea nu mai tin minte, nimic, nimic
Voi la cat timp ati scos bebeii afara de la nastere? Noi am facut 10 zile azi si as fi vrut sa o scot putin macar maine dar iar ma lupt cu tot familionul care nu ma lasa ca sunt microbi afara etc...Cum ar trebui sa o imbrac?
Mie imi curg sanii , nu ma plang, multumesc lui Dumnezeu ca am lapte insa ma trezesc fleasca din senin si nu numai cand e timpul de supt sau cand suge dintr-un san si la celalalt deja curge laptele pe bebe, cum mi-a intamplat de cateva ori cand am uitat sa pun un prosop ceva. Partea nasoala e ca nu suport sutien, tampoane, nimic, ma ustura sfarcurile de mor desi au trecut ragadele, abia suport cate o rochita subtire de tot, sa vad cum ies din casa

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

Mergi la inceput

darisa, tu faci ceza, nu?
Si eu m-am simtit super pana in ultima zi, m-am plimbat zilnic cat am putut de mult si in ziua operatiei zburdam de colo- colo pe holurile maternitatii, nu am avut decat vreo 3 contractii toata sarcina
Cred ca v-am mai spus dar mi-e asa de dor de burtica...ii spuneam mamei aseara si mi-a raspuns ca ar trebui sa mai fac un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Darisa, Mikka multumesc

Darisa, hai k mai e putin

Mikka, felicitari pentru buricutz

Lena - 38+

AMR un pic

Mergi la inceput

Multumesc, Lena!
Sei, mi-am amintit acum ca m-ai intrebat cum ii spuneam fetei, noi ii spunem toti Maria, numai mama ii spune Alexandra, am lasat-o in pace sa ii spuna cum vrea, si asa nu o sa o mai vada un an de zile, nu vreau sa o mai supar, destul ne-am certat si duminica pleaca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Lena si eu m-am gandit sa-I prepar eu uleiul. Acum nu mai am dar si pt mine am preparat din ulei de migdale, de masline si argan combinat cu un pic de Johnson’s. Neonatoloaga mi-a zis de Mustela si daca ma uit la bani e cam acelasi lucru …

Lena, Camady, Sei sa ne traiasca la toate minunile si ne bucuram de ele. Si sa-I tina DD sanatosi. E cel mai important.

Sei
tu ceai bei? Nu stiu daca e bb al meu cuminte si fara colici sau face minuni ceaiul de chimen si anason pe care-l beau. Bag 2 litrii pe zi si crede-ma ca pana acum nu am avut probleme. De mancat si eu ori uit, ori nu intra pur si simplu dar de ceai ma tin cu sfintenie. Fac zilnic o sticla de 2 litrii pe care o tin langa patul lui bb ca acolo petrec cel mai mult timp. Si in 24 de h e goala.

Marina sa va traiasca sa fie sanatosi ! iar tie putere ca imi imaginez ca nu e floare la ureche cu 2

Mergi la inceput