Strugurasi Sept-Oct 2011-Haideti fetele!(117)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
Helenutza23 spune:
felicitari Dbunny! sa va traiasca fata, sa fie sanatoasa!
May tot ce au zis fetele despre alaptat este absolut corect. si despe faptul ca e bine ca nu renunti, si despre faptul ca e bine sa nu lasi presiunea celor din familie sa te convinga sa ii dai bibe.
iti zice asta una care se mulge si care stie ca e greu. la mine e si problema sfarcurilor ombilicate. tu daca zici ca ai sfarc ai mari sanse sa o aduci pe drumul cel bun cu suptul.
eu iti tin pumnii si sper din inima sa reusesti.
cat despre faptul ca se zbate ca fripta cand o pui la san... asa am patit si la primul copil, asa face si cel de acum. din pacate eu nu am reusit sa merg mai departe si a trebuit sa ma mulg.
mikka11 tocmai i-a cazut o cojita de la buzita, exact cum spui tu a facut si al meu. e ok, nu iti face griji.
o seara linistita!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LenaC/LenaC.jpg)
LenaC spune:
Neata,
Pupici la mamicile care se chinuie cu lapticul si mult curaj, optimism sa fie puternice Hai Corivio !!!
Gata, acum am verificat , nu mai sunt burtici de septembrie, au ramas doar octombrelele
Alyana, Unboticutz, Didiana, Flopishtica, Anilansa, Ancaroro ce mai faceti burtici?
Lena - 39+
Tic-tac, tic-tac
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maria26/maria26.jpg)
maria26 spune:
dupa un episod urat de furia laptelui cu temperatura amre si antibiotic, bebe colicios, acum suntem mai bine..
am o intrebare... buricul i-a cazut acum o saptamana si tot se mai vede rosu in interior.. sa ma alarmez? il curat cu betadina sii ii dau cu baneocin pudra... sa mai astept sau sa ma duc cu el la chirurgie? la ai vostri in cat timp a trecut roseata?40+ cu Albert si mami de Andy
3 ani +
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/seidana/seidana.jpg)
seidana spune:
NEatza....
MAY... ma bucur ca nu te lasi, sunt convinsa ca o sa reusesti sa o faci pe Beatrice ( ii ziceti Bea?) sa pape la san, te admir pt curaj, nu stiu cum e decat sani durerosi la dublu (ragade si furia laptelui), insa imi dau seama cat iti e de greu sa mai ai si pe langa asta "placerea mulsului" de atata timp, si si pitica suparata .. scot pt incurajare si pt succes . Stiu ca vei reusi pt ca stiu cat esti de ambitioasa...
Cum e ca mamica? mai stresant sau nu ca si burtca?
Mikka.. a mea a facut basicuta de 3 ori, si in cateva zile i-a cazut singura, acu de vreo 2 sapt nu avem nimic...
Fetelor voi credeti in DEOCHI, eu nu credeam insa ieri fetita mea a urlat de la 8 dimineata la 16 in continuu, nu o potolea nici sanul, nici bratele mele, nici leganatul.. nu reusea sa adoarma decat 5 min si se trezea urland, i-a descantat a meu ceva, i-a stins mama carbuni si in 30 min ( dupa inca o repriza de urlet in care am crezut ca se sufoca) a cazut lata a dormit 3 h, a papat prin somn, a mai dormit 3 si s-a trezit luminata.. de atunci nu mai are nimic..
Nu am crezut insa acum imi pun intrebarea ce a fost asta?
Cea mai fericita de
Elena Alexandra (24.08.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/May3/May3.jpg)
May3 spune:
neatza,
azi dim am reusit doar 2 minute sa tragem de tztzica :(
azi iau seringa si incerc asa.
merci mult de sfaturi si incurajari.
dar pana la urma de cat sa fie seringa?
sau nu conteaza?
ei i-a picat deja buricutul de sambata. si nu pare inflamat nimic. am pus doar compresa sterila si spirt.
azi o sun pe dr sa vedem cand vine si sa ne spuna si noua ce facem de acum incolo.
e mai stresant mamica
ii zic beatrice, gogoasa, tzitzi, bibi, fomila etc etc
daca ati vedea cum infuleca. tine cu manutele de biberon sa nu cumva sa il ia cineva.
Doamne, daca as reusi s-o fac sa ma tina de tzatzi asa
ma oftic fiindca din cauza ca ma mulg la 3 ore, apoi o ora chinuiala cu ea sa incerc sa o pun la san, apoi tati ii da sa manance, nu avem contactul ala de mama fiica. cred ca ea ma asociaza cu chinuiala ca nu prea e timp sa facem altceva. fiindca ea adorame dupa masa si o punem in patut ca sa n-o invatam in brate.
imi pare rau ca n-am clickul ala cu ea cum il ai cu un bebe care sta si suge la san
mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011
zebraroz.ro
mikka11 spune:
Multumesc fete dragi pentru raspunsurile in legatura cu basicuta de pe buza. Sotul meu paranoic m-a stresat ieri ca are copilul herpes si eu stau si nu fac nimic
.
Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maria26/maria26.jpg)
maria26 spune:
poate imi raspunde si mie totusi cineva
am o intrebare... buricul i-a cazut acum o saptamana si tot se mai vede rosu in interior.. sa ma alarmez? il curat cu betadina sii ii dau cu baneocin pudra... sa mai astept sau sa ma duc cu el la chirurgie? la ai vostri in cat timp a trecut roseata?
darisa spune:
neata fetele,
am fost de dimi la spital. totul bine si la locul lui.
data oficiala pt ceza este 7.10.
e fain ca alex e nascut pe 10.7 si radu va fi pe 7.10.
abia astept sa-l vad pe bb!
joi dimi ma internez si vineri il scoate. asa ca mai am 3 zile de relaj.
pusi, ma duc la un cafei! 38+
Mami de Alex ( 3 ani si 3 luni) si asteptandu-l pe Radu
darisa spune:
maria: la noi buricul era rosu dar inchis, adica avea sange inchis la culoare si uscat inauntru.
depinde cum arata, daca e rosu intens si arata iritat nicidecum uscat atunci ar fi bine sa-l vada un medic.
poate ne mai zic fetele daca au patzit si ele asa ceva. 38+
Mami de Alex ( 3 ani si 3 luni) si asteptandu-l pe Radu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/camady/camady.jpg)
camady spune:
Maria cred ca e putin inflamat daca e rosu.
Si noua dupa ce ne-a cazut era putin rosu si dr mi-a spus sa sterg bine, cu spirt si sa pun comprese cu betadina.Cand am ajuns la circa a pusa pe asistenta si ne-a dat si cu un praf dar nu stiu ce era si de atunci i-a trecut.Daca vrei sun si intreb cu ce i-a dat.
24.08.2011 mami de Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 ani
camady's baby