fiv dr dragos albu 43

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana33 spune:

Aristica,nu fii trista,e un numar bun7.Eu am avut de 2 ori9 si a treia oara 7.Dar cei de la clinici nu stiau ca eu am mutatiile si nici nu i-a interesat.Saracii embrioni se dezvolta,mai ales cu ICSI.Ca de la o veterana la alta,o sa fie o sarcina de data aceasta,sunt sigura.Hai ca urmez eu si inca n-am emotii ptr mine dat m-au apucat emotiile ptr tine dupa ce am citit ca esti necajita.

VIITOARE MAMICA (1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008,2 fiv-uri nereusite la Budapesta oct. 2008, iulie 2009,ET nereusit oct 2009,1 fiv cu nereusit Giulesti iulie 2010)
Mutatia 675 4G heterozigota
Mutatia 844G heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

aristica capul sus, viitoare mamica

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arabella34 spune:

Buna dragele mele!Iata ca dupa o lunga absenta in care n-am avut nimic de "raportat",nu am mai scris,desi va citesc zilnic.Soooo,m-am apucat de transferul embrionilor congelati,cu schema clasica,dar....endometrul gros,in ziua 14 aproape 16 mm,asa ca amanam FET-ul care trebuia facut maine pe 5 pt o luna viitoare,avand alta schema de tratament,evident plus o luna pregatitoare.
Ari,draga mea,capul sus si fi optimista,unde ti-e umorul cu care ne descretesti fruntile pe aici?Va pup fetelor,bafta multa celor care sunt in focuri,promit sa revin cu vesti bune!
Arabella,35 ani,2IA la MNL,prima reusita,sarcina pierduta la 23 sapt,a2-a nereusita,FIV la Medlife cu dr Albu,reusit,sarcina oprita in evolutie la 8 sapt si 3 zile,mutatiile genei PAI1,ambele de tip heterozigot.
Urmeaza FET.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Citat:
citat din mesajul lui aristica

Vestile proaste:
- am avut multi foliculi goi
- am recoltat doar 7, exact ca anul trecut, deci am avut vreo 2 ore in care am gandit ca rezultatul va fi negativ, ca anul trecut
- stiu ca vine si sotul meu cu spermograma proasta
- nu mai pot visa la 2-3 embrioni buni, ci ma rog pentru unul singur

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

aristico ce mama de bataie iti dau si eu!!!! Pai 7 ovocite e foarte bine!!!! Tu nu-ti dai seama ce spui... Si eu am avut doar 6 de calitate la fiv-ul cu donate si am transferat 2 blasto si mai am 2 congelati!!!! Nu inseamna ca daca ai mai avut un fiv cu acelasi numar de ovocite si nu a mers, va fi si de data asta la fel!!! Te bat pana iti revine optimismul pentru ca eu sunt sigura ca de data asta va fi bine! Am si eu nevoie de mai multe colege la Odisee!!!!! Eeeeee....

Te pupacesc dulce si te astept cu vesti bune azi!!! La cat mai multe fertilizate!

Laura

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

doar unul este castigator asa ca nu conteaza cati sunt/ cati au fost .

fii optimista draga aristica

si sa ne dai cu cele 2 liniute in cap ca unele din noi nu au fost nici macar de atat in stare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Buna dimineata fetelor,
Dupa o lunga absenta revin si eu cu noutati, al meu sot in sfarsit a inceput sa recunoasca ca are o problema si m-a ''RUGAT'' sa il programez la un doctor(androlog), martea trecuta a fost la Radu Mihalca, a spus ca totul pare ok la examenul fizic si i-a dat sa faca niste analize de sange + hormonale si minunata spermograma, toate bune si frumoase pana vineri cand s-a ales cu o gripa de toata frumusetea si era programat miercuri la Medlife pentru analize si un pachet (spermograma, spermocultura si inca una), acum nu stiu ce sa fac, el in perioada asta a luat tot felul de medicamente plus antibiotice deoarece a avut infectie in gat, e bine sa faca analizele acum sau sa mai astepte?
ARTISTICA draga mea, iti urez mult succes si embrionasi lipiciosi. Iti tin pumnii si o sa vezi ca totul o sa fie bine, prima oara cand am intrat la acest subiect am sustinut-o pe Corry si acum are bebei mult doriti, asa ca o sa iti port noroc sigur :)).
Astept un sfat.

D-zeu ne iubeste si in anul 2011 sigur ne va aduce un bebel frumusel, sanatos si mancacios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Neataaa
aristica eu nu te mai cert ca te-au mustruluit fetele cu spor pana acum, te intreb doar cum te simti ? ce iti face piciorul ? sper ca de data asta ai suportat mai bine anestezia si ca viziunea negativa a fost un efect secundar al anesteziei ... deci o sa treaca si o sa vezi totul in roz pt maine la ET.
iti tin pumnii in continuare, o sa imi cam amorteasca pana pe 20 oct, dar daca se lasa cu fetita cu fundita, merita

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxana33

Anastasia,in legatura cu raceala vezi ca exista si viroze aparute vara,deci ti-a dat-o cineva,asa,in treacat.Eu stiam ca e ok sa bei lamaie si grapefruit deoarece oricum au vitamina C si fac si bine la vezica biliara si e bine si ptr sarcina,asa citisem pe net.Dar dr.Albu ce spune?Insanatosire grabnica

VIITOARE MAMICA (1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008,2 fiv-uri nereusite la Budapesta oct. 2008, iulie 2009,ET nereusit oct 2009,1 fiv cu nereusit Giulesti iulie 2010)
Mutatia 675 4G heterozigota
Mutatia 844G heterozigota

Sa stii ca am vorbit foarte serios, Roxanel(roxana33) cand am spus ca am emotii, nu m-am alintat, e multa efervescenta, nerabdare,emotii cat casa, toate la un loc, toate la un loc, exact cum simteam eu cand eram in focuri...Sa vedeti cand o sa incepeti fiecare sa faceti Beta, o sa fac pe aici numai treispe-paispe...iar la Aristica va fi direct eco...Tine-te, soro, atunci,o sa stau intinsa pe tastatura pana veti scrie fiecare ce faceti. Doamne, ajuta, draga mea, toamna se numara bobocii si aici e Ordin sa numaram sarcinile noi toamna si iarna asta!
Roxana, si da, asa e, am facut o viroza, intr-adevar, ca sunt ciudate starile...fara febra, dar cu dureri f mari de gat, cap, iar nasul s-a transformat in fantana..etc..Problema care il deranjeaza mai mult pe dr este ca stranut si mai rau decat pana acum, nu mi-am depistat cauza, nu am schimbat nimic in casa, detergenti sau altceva, nu stiu de unde vine stranutul asta , iar acum cu raceala stranut si mai des. Ma tin eu de nas cat ma tin, dar tot ma prinde cand nu ma astept...si mi-e tare ciuda.
Lamaie am voie oricat, numai sa nu imi deranjez inima, iar grefe sa pap la o distanta de 1-2 ore de orice pastila iau, cica atenueaza efectul lor,in rest am voie!
Mama..., fetita, dar ai fost super tare cu 9 blastocisti! Inseamna ca au avut si din ce embrioni sa se dezvolte, au fost puternici si rezistenti ca sa evolueze. Eu cred ca ramaneam cu 1, 2 maxim, acolo, daca era sa se poata cu blasto. Insa pe mine nu ma mai astepta endometrul, eram catastrofa daca ma mai lasau putin, sigur nu se mai prindea nici un embrion, ca incepea endometrul "evacuarea" de fiecare luna.....

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

17+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

ari te asteptam cu vesti despre embrionasi

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

aristica eu zic ca e f bine , fi optimista !
te asteptam cu vesti despre cei mici ! Doamne Ajuta!
tin pumnii stransi ca de data asta sa iesi invingatoare

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput