fiv dr dragos albu 43

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aristica

Vestile proaste:
- am avut multi foliculi goi
- am recoltat doar 7, exact ca anul trecut, deci am avut vreo 2 ore in care am gandit ca rezultatul va fi negativ, ca anul trecut
- stiu ca vine si sotul meu cu spermograma proasta
- nu mai pot visa la 2-3 embrioni buni, ci ma rog pentru unul singur

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mi-a soptit o pasarica ca te-ai ouat azi!!! Asa ca am intrat sa fac galerie! ca nu m-am prea tinut de cuvant sa fie pe aici cat esti in focuri...mea culpa!
Hai mai fata ca alea 7 oua o sa-ti demonstreze ca-s oo de oo, si se fac embrionasi lipiciosi de de calitate
iti tin pumnii isi iti doresc un beta mare mare, sa ai parte de o sarcina la termen si de puiuti de aristica sanatosi si la fel de voiosi ca mamica lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

aristica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

baaaaaaaaaaai, 7 oo si nemultumita???? pe tine nu te-a batut nimeni,ari? ia sa-i trimit pe ana si ioakim sa te certe cum numai ei stiu, in limba sparga, sa-ti revii la nervii capului. o sa faci embrioni, nu te mai gandi negativ ca ma apuca damblaua.eu am avut 6 foli, 5 ovo, 4 embrioni. relax ca e foarte bine. si nu faci numa embrioni, ci mai ales o sa faci bblushi!remarci pluralu', da? ca tre sa mosteneasca cineva si carutu mostenit la randul meu de la andradaP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Aristica vin si eu si spun, ca si celelalte fete ca 7 ovocite este foarte bine, da Doamne sa fie toate mature si sa fie iubarete, sa ai ce transfera si ma mai pui si la rece. Bafta multa draga mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_ella2003 spune:

Daoamne ajuta Aristica, sa ai parte de BB cu lipici si peste 2 saptamani sa ne incanti cu un beta mareeeeeeeeeeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_ella2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alla76

Citat:
citat din mesajul lui aristica

Vestile proaste:
- am avut multi foliculi goi
- am recoltat doar 7, exact ca anul trecut, deci am avut vreo 2 ore in care am gandit ca rezultatul va fi negativ, ca anul trecut
- stiu ca vine si sotul meu cu spermograma proasta
- nu mai pot visa la 2-3 embrioni buni, ci ma rog pentru unul singur

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mi-a soptit o pasarica ca te-ai ouat azi!!! Asa ca am intrat sa fac galerie! ca nu m-am prea tinut de cuvant sa fie pe aici cat esti in focuri...mea culpa!
Hai mai fata ca alea 7 oua o sa-ti demonstreze ca-s oo de oo, si se fac embrionasi lipiciosi de de calitate
iti tin pumnii isi iti doresc un beta mare mare, sa ai parte de o sarcina la termen si de puiuti de aristica sanatosi si la fel de voiosi ca mamica lor!

_
oligo-girl, MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 4G/5G heterozigot, 3 IUI nereusite, 3 IUI anulate, sarcina obtinuta natural, pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009, FIV1 reusit (ET 26.11.10), sarcina sub clexane 0,4, oprita din evolutie in s8

Doamne Alla, nu imi vine sa cred draga mea ca ne intalnim aici, iti multumesc din suflet pentru toate sfaturile oferite. Dumnezeu sa va daruiasca copilul mult dorit, il meritati pe deplin, nu doar unul si cati va doriti voi....
Te imbratisez cu drag si iti voi fi recunoscatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana33 spune:

Mikado,eu am luat cicloprogynova exact din ziua urmatoare histeroscopiei.Apoi,dupa ce am terminat pastilele,am continuat cu Microginon si acum fac tratam ptr.FIV.

VIITOARE MAMICA (1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008,2 fiv-uri nereusite la Budapesta oct. 2008, iulie 2009,ET nereusit oct 2009,1 fiv cu nereusit Giulesti iulie 2010)
Mutatia 675 4G heterozigota
Mutatia 844G heterozigota

Mergi la inceput

Anastasia,ce simpatica ai fost cu emotiile ptr noiEu inca n-am,ca-s ocupata sa numar injectiile si pastilele.Mi-am pus deoparte carti de citit si gheme de tricotat pulovarase ptr. nepotica mea in zilele in care trebuie sa stau in pat.Ca acum sunt hotarata sa fiu gravidadeoarece datile trecute m-am comportat ca o negravida adica am facut tot felul de treburi.

VIITOARE MAMICA (1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008,2 fiv-uri nereusite la Budapesta oct. 2008, iulie 2009,ET nereusit oct 2009,1 fiv cu nereusit Giulesti iulie 2010)

Mergi la inceput

Anastasia,in legatura cu raceala vezi ca exista si viroze aparute vara,deci ti-a dat-o cineva,asa,in treacat.Eu stiam ca e ok sa bei lamaie si grapefruit deoarece oricum au vitamina C si fac si bine la vezica biliara si e bine si ptr sarcina,asa citisem pe net.Dar dr.Albu ce spune?Insanatosire grabnica

Mergi la inceput

In legatura cu blastocistii de ziua a 5-a,eu,la al 2-lea FIV,in Ungaria,am avut 9 blastocisti si mi-au pus numai 2(politica firmei) si au congelat restul.Deci merge!

Mergi la inceput