Help!!!
Raspunsuri - Pagina 2
ela_04 spune:
Sa nu ii dai multe zile varianta asta cu zahar ca altfel o sa asocieze mereu orezul cu ceva dulce si adio mancare de orez. sa nu ma injuri apoi
o zi e ok ca e bolnava burtica, a facut buba.
Nu-i mai da smecta, biotics sau altele. Mai ales daca ficatul nu e asa de bine...lasa-l sa se refaca macar o perioada.
Sanatate!
roli25 spune:
Fa-i supa de morcov. Daca deja a acceptat ceva si s-au rarit scaunele sunteti pe drumul cel bun.
oana_lex82 spune:
Nu mananca supa decat ff rar si sa aiba gust, spre exemplu mai mananca supa cu galuste..sau ciorbita acrita un pic..asa, k pt bebelusi, nu accepta deloc :(
anca16 spune:
In orez cu branza poti pune, in loc de zahar, un mar copt in cuptor. Noi am mai mancat compot de mere/pere, cereale cu lapte fara lactoza - dar cereale de 4 luni (eu i-am luat orez simplu de la Nestle).
Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
www.lowcostroutes.com/ro" target="_blank">zboruri ieftine
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.
lavi02 spune:
Hidrasecul nu este pentru rehidratare (cum te pacaleste numele) ci este medicament antidiareic si se dozeaza conform varstei, dupa cum scrie in prospect. Sunt plicuri de 10 si de 30 mg, citeste cu atentie prospectul!!!
Daca scaunele s-au rarit si are stare generala buna, nu e molesiti, se repara, cu regim va rezolvati, sunteti pe drumul cel bun!
Sanatate multa!
Adriana mica spune:
Oana, pt situatii de acest gen, se recomanda sa se dea doar: orez, branzica (telemea), mar copt, banana, paste, morcov fiert, ceai de menta, sticksuri / grisine (simple sau cu sare), paine prajita. De asemenea, ii poti da lapte praf tip HN. In primele zile nu se da carne.
Trebuie evitate produse ca zahar sau miere. Pt indulcire, se poate folosi glucoza (se gaseste la farmacie).
anca16 spune:
Multumesc la fel Oana. Sper ca sunteti mai bine. Mi-am adus aminte ca i-am mai dat si putin cascaval. In rest, cam tot ce au zis fetele. Ceaiul de menta neindulcit, prima data cred ca i l-am facut prea aromat si nu l-a baut, dar dupa ce am pus ceva mai putina menta a fost foarte incantat de el. Alimentele mai uscate si mai sarate sunt bune acum pt ca-i creaza senzatia de sete.A, si inca ceva, noua ni s-a zis sa bagam cam in tot ce putem putin din zeama in care fierbe orezul.Pastreaza regimul cateva zile si dupa ce vezi ca e bine.
Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
www.lowcostroutes.com/ro" target="_blank">zboruri ieftine
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.
oana_lex82 spune:
Multumesc fetelor, deja se simte mai bine..a avut un scaun dimineata de consistenta normala..de mancat nu vrea nimik..doar carnea fiarta mi-o accepta..nu-i place nici branza, nici banana, nici supa,nici orezul..Doar lapte cu mucilagiu si carne fiarta, roade cate un covrig sau careva sticks-uri si cam atat...