Recomandare medic Medlife

Recomandare medic Medlife | Autor: lara_ro

Link direct la acest mesaj

Buna ziua. Am nevoie de un sfat din partea voastra. Problema sta in felul urmator: de la firma beneficiez de asigurare medicala la Medlife. Dar doctorul meu ginecolog (cu care ma inteleg de minune si la care nu vreau sa renunt) nu lucreaza la Medlife. Acum mi-a dat o lista cu niste analize de facut si nu stiu cum sa procedez sa le fac la Medlife. Sa ma duc la un doctor generalist sa il rog sa imi faca trimitere la laboratorul lor pt aceste analize, sau sa ma duc la un ginecolog la Medlife si sa ii cer analizele date de alt ginecolog? Ca din cate am inteles, pot beneficia fara probleme de analize la Medlife atata timp cat sunt recomandate de medicii lor. La cine ma sfatuiti sa ma duc,la generalist sau la ginecolog? Poate stiti si vreun nume sa-mi recomandati? Multumesc frumos.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Daca sunt analize specifice de gineco - va trebui sa ti le recomande un medic ginecolog. Daca sunt analize uzuale (putin probabil) mergi la generalist. Cred ca e musai sa mergi la medicul lor sa ti le prescrie. Poti sa le geri direct la receptie, dar le vei plati.
Medic la ei nu cunosc. Eu am sevit doar Medicover, CMU, Anima si Academica, dar sistemul e acelasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_ro spune:

Pai tocmai ca sunt acoperite de asigurare daca mi le recomanda medicul lor si nu vroiam sa le platesc (daca tot am facilitatea asta, sa beneficiez de ea). Sunt analize de sange si urina generale, preconceptionale, nu secretii sau alte minunatii.
Multumesc Anya
Poate are cineva si vreo recomadare de dr...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Eu am card la Medlife, dar la Timisoara. De fiecare data cand am mers sa imi fac analize, nu mi-a cerut nimeni o recomandare scrisa; am fost intrebata cine mi-a recomandat sa le fac. Am spus ca dr de familie (desi nu este asa, ca pe dr de familie n-am mai vazut-o de vreun an), m-a intrebat numele dr si asta a fost (dr meu de familie nu are nici o treaba cu Medlife).
Mai bine suna totusi si intreaba daca iti trebuie recomandare scrisa. Mie asa mi se pare firesc: firma plateste un abonament anual, asa ca eu inteleg sa beneficiezi oricand de ce ai nevoie de la ML, fara recomandari sau mai stiu eu ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Una e sa ai asigurare, una e abonamentul.
Pt preconceptie ti l-as recomanda pe dr Bican.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Scuze, nu stiam ca exista diferenta intre card si asigurare Medlife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Ca sa beneficiezi de gratuitate in baza abonamentului facilitat de firma, trebuie ca analizele sa-ti fie recomandate de un medic al lor. Altfel platesti.
Cum nu sunt analize cu specific ginecologic te poti duce foarte bine la un medic generalist. La oricare atata timp cat nu trebuie decat sa-ti completeze in fisa analizele respective. Si spui ca ti-au fost prescrise de medicul tau de familie si vrei sa beneficiezi de gratuitate pe baza abonamentului. Nu cred sa comenteze nimeni, nimic.
Eu am procedat asa, dar la Medsana.

Succes !!!

http://chicboutique2011.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns libelula spune:

daca sunt deja recomandate de un ginecolog, banuiesc ca sunt specifice gineco. ti-o recomand pe doctorita Mirela Popa. poti sa ii spui ei ce analize vrei sa iti faci, si ti le recolteaza ea (daca e cazul - pap, HPV, chlamydia etc), sau te trimite la luat sange, daca e cazul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri2007 spune:

Si eu tot pe Mirela Popa ti-o recomand de la ei.

Am nascut cu ea un super bebe!
Si la fel ca si tine aveam alt ginecolog "de baza". Pana la urma, pentru conditiile din spital, am ales sa merg la Medlife si d-na doctor a fost super, desi nu fusesem o pacienta "full time" de-a dumneaei.

Miri2007
Mai scriu pe / reclama ilegala

Mergi la inceput

Va multumesc foarte mult pt raspunsuri . Analizele sunt generale, de sange si urina, si vreau sa le fac sa vad cum mai stau cu sanatatea dupa prima nastere (de acum 2,5 ani), dupa peste 2 ani de alaptat si in ideea ca poate o sa apara la un moment dat si bb2. Am fost si m-am interesat la ei si se pare ca le pot face direct, avand in vedere ca am parafa unui medic pe lista cu ce am de facut (chiar daca nu e medic de la ei). De Mirela Popa mai auzisem si eu de bine, si multumesc de sfat, o sa apelez la dansa daca totusi va fi nevoie.
O sa incerc sa ajung saptamana viitoare intr-o dimineata sa imi fac analizele, si o sa va tin la curent cu ce reusesc sa fac.
Inca o data, multumesc si sanatate la toata lumea

Mergi la inceput

Ramesesem datorare cu un feedback. Deci am fost azi-dimineata la Medlife Grivita, si mi-au recoltat pt analize doar in baza trimiterii de la ginecologul meu (i-au introdus informatiile de pe parafa) si a cardului de abonat. Toate au fost acoperite de abonament, deci nu am platit nimic.

Mergi la inceput